Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 6 minutes ago, Sector said: Ubio me vepar moj Manojlo, kako biti optimista. Jos 2 teske godine, minimum. PS. Zaboravih Simona 😄 On je trenutno i najgora opcija od svih povratnika. Nadam se da ce doci. Posle ovakvih upisa obicno pokida sezonu. Samo jos da mu neko broji dane i roka trojke s'devet metara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ako je Simon, doci ce umesto Stratosa. Ipak je Stratos bolji igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 4 minutes ago, Zizu said: Ako je Simon, doci ce umesto Stratosa. Ipak je Stratos bolji igrac. Ali Simon je haubica 😄 Beron, Dobric ako dodamo i Simona pa i ne zvuci tako lose? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ako mene neko pita ja bi pre Stratosa. Svaka cast Simonu za sezonu kod nas ali nek bude to to. Da ga pamtimo po dobrom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Izvin'te, ali ja sam mislio da se mi pojacavamo, EL, ovo ono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Opa, danas mora biti vatrometa 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 18 minutes ago, Zizu said: Hajde Čovke , pokloni sebi Dilejnija za rodjendan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 3 hours ago, NMX said: Nisam rekao da je cudno Mene zanima da li ta klauzula zaista postoji, to prvo, i kao drugo da li i koliko NBA timovi plaćaju ta obeštećenja? :brojim pare za Dilejnija: Kad je prelazio u Fener bilo je objavljeno da će Zvezda dobiti 20% od narednog transfera. Siguran sam u to jer se sećam da sam se smejao kao lud kad sam pročitao vest jer u košarci u 90% slučajeva istekne ugovor pa nema ni otkupnine, ali eto dr Čović, mađija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 13 minutes ago, Knipex said: Kad je prelazio u Fener bilo je objavljeno da će Zvezda dobiti 20% od narednog transfera. Siguran sam u to jer se sećam da sam se smejao kao lud kad sam pročitao vest jer u košarci u 90% slučajeva istekne ugovor pa nema ni otkupnine, ali eto dr Čović, mađija stavrno madjija, svaka cast. verovatno su se i turci smejali kada im je ovaj trazio tih 20% od sledece prodaje. slatkih 150k, nema sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Kako je krenulo (dosadasnji ugovori/produzeci), pa sad jos i bivsi igraci (u mnozini!), moze biti da mi pravimo roster sa min. 18 igraca, od kojih bi jedan dobar deo prvenstveno igrao ABA, a ostali EL. Izgleda da nam se moze. Da li je tacno da Needham i Pullen idu za Mornar? Oni se spremaju...za sta, jos mi nije jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) 1 hour ago, Haggard said: stavrno madjija, svaka cast. verovatno su se i turci smejali kada im je ovaj trazio tih 20% od sledece prodaje. slatkih 150k, nema sta Nisu se smejali jer je trazio 1.3 miliona za fixno obestecenje, pa je posle pao dogovor ajde moze 1 mil uz 20 % od sledece prodaje. U tom trenutku Fener je bio na dobitku, a i sada je jer ako je kao sto se prica 1 mil obestecenje, jos 200 k ide nama. Naravno posle je pao i dogovor sa Fenerom oko preuzimanja dela plate Pere Antica od 150.000 eur jer da je ostao Pera tamo te sezone bi primio skoro 1.5 miliona. Ovako je opet Fener ustedeo dobru kintu. Edited July 2, 2019 by Šarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 26 minutes ago, drakon1 said: Kako je krenulo (dosadasnji ugovori/produzeci), pa sad jos i bivsi igraci (u mnozini!), moze biti da mi pravimo roster sa min. 18 igraca, od kojih bi jedan dobar deo prvenstveno igrao ABA, a ostali EL. Izgleda da nam se moze. Da li je tacno da Needham i Pullen idu za Mornar? Oni se spremaju...za sta, jos mi nije jasno... Da implementiraju taktiku gde ce 80% suteva biti van linije 6.75, onaj ostatak otpada na ofanzivne skokove Lukovica (posle promasenih trojki) i zicere posle toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Djenka third coming? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Koliko smo para ponudili Djenki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Izgleda Djenka. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Spakovao Nebojsa samom sebi poklon za rodjendan. Neka nam je sa srecom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Gde iskopaste ovaj info?Nisam ni na Twitteru nista nasao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: Spakovao Nebojsa samom sebi poklon za rodjendan. Neka nam je sa srecom. Kažu da mu je ljubimac, lepo, lepo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Пуно ми срце ❤️ 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Auu, kakav Gazdin rođendan! 😄 Biće još pojačanja danas, sto posto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Aaaa omiljeni igrac! kakav daaaan!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Kada Kalini istice ugovor sa Fenerom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 11 minutes ago, Kankkunen said: Kažu da mu je ljubimac, lepo, lepo ... Da se prisjetimo Trbovica. Castio se Cova pogacicom, ali domacom 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts