K.Dot Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Well, to bi bilo to od EL i bilo kakvih takmičarskih ambicija. Za ABU i KLS se već ne brinem, nabudžiće Fića tu finu statistiku od par asistencija po meču da mogu njegovi svedoci to da podmeću po raznim forumima. Čoviću nabijen te. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 27 minutes ago, berti said: Nazdravlje! Nece taj biti ni drugi plej, a taman posla treci. Dovescemo nekog ko je sklon povredama, taj ce da se smandrlja tamo negde u novembru i sinko ce da preuzme ulogu lidera. Sramota je ovo velika. Pazi kad je ovo vrlo realna opcija, dođe npr. Jović i nadrlja već u decembru. Ako ne dođe bar neki kombo bek, slobodno neka se teraju i oni i Vepar u pizdu materinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 4 minutes ago, Borca said: Ovaj put su bar zvanicno objavili da je potpisao ugovor i na koliko, to se nije desilo proslo leto. Prošle godine smo strepeli do poslednjeg trenutka da ne ode za masTnom ponudom u inostranstvo, sada smo na vreme reagovali i obezbedili se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Just now, NMX said: Prošle godine smo strepeli do poslednjeg trenutka da ne ode za masTnom ponudom u inostranstvo, sada smo na vreme reagovali i obezbedili se. ugovor potpisan na vreme i na obostrano zadovoljstvo ... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 A Keselj? Kada ce on da parafira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Cekamo insajdere da kazu da je ugovor produzen samo da bi se pred kraj leta uzelo obestecenje. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Just now, berti said: A Keselj? Kada ce on da parafira? Tad vec ni Rasel ne bi nista ublazio. Mozda Kajri... i KD kao zamena za Fajea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Kolika je plata iskusnom Filipu čijim potpisom dobijamo na stabilnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Frtalj kile cvaraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 2 minutes ago, dulematic said: Kolika je plata iskusnom Filipu Meni kad je cale davao pare to se zvalo dzeparac. 15 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 2 godine. Alal vera, veprino. Nadam se da ce ti prisjesti svaki dan tog ugovora, ko sto meni prisjedne dok gledam tebe kako se loptas u dresu Zvezde. 4 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 (edited) 2 minutes ago, Sector said: Veprino Zvuci kao neki bek sa Sicilije. Mali, debeli, tamnog tena i cale mu pakuje robu u konzerve. Edited June 25, 2019 by The Walking Dravot 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Sad ne valja ni kada se objavi? A do juce se kukalo sto je u tisini Sreca je u ocima posmatraca, tj. dobro je da ima samo jednog sina, hahahaha 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Vezbace vredno celo leto - videcete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 5 minutes ago, pepe sancez said: Sad ne valja ni kada se objavi? A do juce se kukalo sto je u tisini Sreca je u ocima posmatraca, tj. dobro je da ima samo jednog sina, hahahaha Ima i zeta, vratio se iz Amerike. Ako je jedno vreme mogao biti predsednik kluba, zasto ne bi postao i kosarkas. Nikad nije kasno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 7 minutes ago, Zizu said: Ima i zeta, vratio se iz Amerike. Ako je jedno vreme mogao biti predsednik kluba, zasto ne bi postao i kosarkas. Nikad nije kasno! Trestace sa razglasa We are family. @Gudura Ala si ga otvorio, svaka ti cast - ko Bogi onomad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Ostao sam bez komentara.Dzabe sve i da dovedu neku ubicu na pleju ako Covic bude 2 plej ekipe.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Ko će da dočeka da Ćofi brani 1 na 1 Vilbekina ili Ćaća....kad će više ta Evroliga 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Zar je iko sumnjao u ovo uopste? Pa dva i po meseca se po medijima pravi podloga za ovo, "Filip heroj PO serije", "zvizdali su mu, a on se uzdigao", "ja sam Filipov otac, a ne on moj sin". Najbolje da bi posle toga epilog bio da Filip ide u neki AEK i tako nakon sto je navodno hejterima pokazao ko je i sta je- ne odigra minut u EL. Mislim, ako je Covic imao obraza da ga prosle godine bez ikakvog botovanja ubaci u tim, onda naravno da ce to uraditi i sad kad se po medijima napravila prica kao da je Filip sam uzeo trofej. Mi sad samo moramo da se nadamo da cemo dovesti nekog ubicu za prvog pleja. Mnogo bolji igrac od Reglanda nam treba. Mislim da su sanse da dovedemo dva pleja nepostojece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Ja jedva cekam da sa zaleti u reket. Kad ga neki Dunston sastavi sa tablom ima mama Vesna da ga iznosi sa parketa. Sa velikim momcima nema zajebancije. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 (edited) Edited June 25, 2019 by Dobar Los Milos 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 2 minutes ago, Markoss said: Covic imao obraza Pics or GTFO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 10 minutes ago, NMX said: Ko će da dočeka da Ćofi brani 1 na 1 Vilbekina ili Ćaća....kad će više ta Evroliga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Mozda i najbitniji potpis za sledecu sezonu, glede predjasnih komentara unazad godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Koliko god da sam znao da tajov mezimac nece propustiti jedinu priliku u zivotu da igra EL, opet boli 😞 Ajde sad Nebojsa, privijaj melem na ranu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts