Predragdjape Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 36 minutes ago, Pavaroti said: Prosecni navijac Zvezde je za Stimca i Filipa u 12. Morate nacin nacin da zivite sa tim. Zasto si tako siguran u to? Mozda je prosecan navijac za Filipa i Stimca u 12 ali za Aba ligu, KLS... Sve u svemu, cak i da se desi da budu u 12 u EL, a Tomic vidi da to ne ide, sta mislis da ih nece skloniti? Pa nije blesav da mu ekipa i rezultati trpe zbog toga. A siguran sam da nije prisiljen od Strane Nebojse da Filip mora igrati u 12 po svaku cenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 45 minutes ago, Pavaroti said: Prosecni navijac Zvezde je za Stimca i Filipa u 12. Morate nacin nacin da zivite sa tim. Prosečni navijač Zvezde glasa za Vučića, Šešelj mu je srcu drag, Megatrend mu je do jaja, gleda Farmu i Parove, kupa se subotom ako ne zaboravi , ne diže dasku kad piša i usput gotovi ovu dvojicu jer im je Zvezda u srcu a usput ginu na terenu. Tako da, potpuno si u pravu. 19 1 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 44 minutes ago, Pavaroti said: Prosecni navijac Zvezde je za Stimca i Filipa u 12. Morate nacin nacin da zivite sa tim. Prosečan navijač Zvezde nema blage veze o košarci. Budimo realni. 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 3 minutes ago, Laki21 said: Prosečni navijač Zvezde glasa za Vučića, Šešelj mu je srcu drag, Megatrend mu je do jaja, gleda Farmu i Parove, kupa se subotom ako ne zaboravi , ne diže dasku kad piša i usput gotovi ovu dvojicu jer im je Zvezda u srcu a usput ginu na terenu. Tako da, potpuno si u pravu. 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Prosečan navijač Zvezde nema blage veze o košarci. Budimo realni. Nisam ni napisao da je drugacije. Slazem se sa vama. Samo kazem da ce uvek imati podrsku javnosti i da dzabe nervoza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Nema ni prosecan pa ni iznadprosecan forumas pa Boze moj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Kako da razlikujemo prosecnog od vatrenog navijaca Zvezde? Edit: Ili se navijace zvezde dele na Vlast/Opozicija fazon? Vlast onaj ko podrzava izbor trenera a opozicija oni koji misle da znaju bolje od trenera? A obe strane vole zvezdu i nerviraju se zbog iste 😄 Edited July 21, 2019 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Ne radi vam forum neće da pusti ono što napišem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Ispodprosečan si, pa zato ne može (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 2 hours ago, Knipex said: Pa bolje je ostaviti Odža za platu koju prima do isteka ugovora, ako već neće da produži ugovor, nego prodati ga za 300k, ako uopšte ima zainteresovanih da daju te pare za njega, i dati Štimcu tih 300k. S konja na magarca... nije baš tako...u slučaju prodaje pod ugovorom 200-300K je bonus...Štime bi samo preuzeo njegovu platu za narednu sezonu...Božemesačuvaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša Posla Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Da li je Rochestie produžio ugovor u Kini... Uz ove odbrambene aždaje koje imamo, rizikovao bi sa njegovom odbranom... U napadu bi dobili sve što nam treba, poene u rukama, asistencije, tranziciju, širinu... Nevjerovatne brojke su iza njega prošle godine u Kini, prosjek poeni 30+, asistencije 9+, čak i skokovi 4+ 🙌🏻 Ove godine sezona “Povratak optisanih”!!! I da slavimo titule uz tu muziku ✔️😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 3 hours ago, losmi17 said: Ne bi bilo lose, cisto preventivno, prodiskutovat sa stimetom na trviteru. Opasnost je sve veca. Ja sam ga jos juce pristojno zamolio da ne dolazi. Mislim da mi je nestao tweet, moracu opet. Inace ne koristim twiter ali dobro dodje za ovakve stvari. Steta sto vepar ne koristi drustvene mreze. 4 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 2 minutes ago, Sector said: Ja sam ga jos juce pristojno zamolio da ne dolazi. Mislim da mi je nestao tweet, moracu opet. Inace ne koristim twiter ali dobro dodje za ovakve stvari. Steta sto vepar ne koristi drustvene mreze. Sad cu i ja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Prosečan navijač Zvezde nema blage veze o košarci. Budimo realni. Štimara je pokazatelj. Onaj ko misli da je Štimara dobro pojačanje- nema pojma o košarci. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 2 minutes ago, Haggard said: Štimara je pokazatelj. Onaj ko misli da je Štimara dobro pojačanje- nema pojma o košarci. Looooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Prosjecan navijac ne zna, ali treneri koji dovode znaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 2015. - Ma sta ce nam Jokic, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 2019. - Ma sta ce nam Stimac, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 2 minutes ago, Bek said: 2015. - Ma sta ce nam Jokic, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 2019. - Ma sta ce nam Stimac, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 12 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 6 minutes ago, Bek said: 2015. - Ma sta ce nam Jokic, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 2019. - Ma sta ce nam Stimac, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. Slosilo mi se od ovog posta. Osecam neku konfuziju u mozgu koja nikako da prodje... 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) 3 hours ago, Bek said: Nema ni prosecan pa ni iznadprosecan forumas pa Boze moj. Prosečan forumaš za razliku od Fejsbuk® navijača zna da se za faul u napadu ne dobija žuti karton. 12 minutes ago, Bek said: 2015. - Ma sta ce nam Jokic, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 2019. - Ma sta ce nam Stimac, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. Edited July 21, 2019 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Treba nam smajli sa konopčetom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 10 minutes ago, Bek said: 2015. - Ma sta ce nam Jokic, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. 2019. - Ma sta ce nam Stimac, obican nabijac statistike, a i ne igra odbranu. jbt, kako do sada nisam provalio 6 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Nemojte molim vas vise, kad god udjem na topik nesto o stimetu. Nije dobro po ovoj vrucini. Inace, nek bude Jovanovic treci centar ako se kanta uopste razmatra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 @Bek ima srecu sto nisam moderator vise. Pao bi ban za trolovanje 1/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Daj Jokića ako Štime neće 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Topici fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena Zvezda na ovom forumu su pravo malo blago, trezor neznanja, zatucanosti, diletantizma i masovne histerije. Apsolutno ne čudi što će Vučić ostati još 10+ godina na vlasti ovde. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts