MrTripleDouble Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Jebiga u dupe ako je neko uspeo da bude napusen od Stimetove strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 "Vladimir jeste faul Stimac" Kad se setim ovog upisa na starom forumu, smejao sam se dobrih 20 minuta, svaka cast autoru ko god bio 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Jak je Kuzma kao stena, ne brinite, eto njega na terenu za PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Sutra ce Cova na konferenciji da nas podseti gde smo bili 2011 i kako smo se kao navijaci razmazili kada nam ne valja jedan Stimac, doskora reprezentativac Srbije i veliki zvezdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Kako odrediti kad je umesno pitati sta ce dalje biti sa Kuzmicem.Valjda sad kad znamo da je definitvno dobro i da ce pre svega biti funkcionalan da nastavi zivot dalje.Mozda bi neko strucan mogao da pojasni da li ce nastaviti sa karijerom i kada...Mislim da gazdu ovo vise interesuje i od promila alkohola u krvi to kobno jutro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Što se paganskih obreda tiče, ako pomaže, klanjao bih se i Ktulu samo da Štimara ne dođe. Edited July 21, 2019 by Laki21 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 7 minutes ago, Laki21 said: Što se paganskih obreda tiče, ako pomaže, klanjao bih se i Ktulu samo da Štimara ne dođe. Mislis Vladimir Čović,devojacko Štimac...;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 21, 2019 Author Share Posted July 21, 2019 Fersu kaze da je Stimetov potpis gotova stvar....doduse Fersu je nalupetao mnogo toga...🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Quote Navijači Crvene zvezde sa radošću su dočekali vest da je Štimac postao slobodan igrač, i odavno je poznato da je njihov ljubimac i da bi voleli ponovo da ga vide u crveno-belom dresu. Koliko moras da budes lud pa da napises nesto ovako? Osim ako nije neka sprdnja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 15 minutes ago, Gudura said: Fersu kaze da je Stimetov potpis gotova stvar....doduse Fersu je nalupetao mnogo toga...🤔 Zar nije Fersu pocivsi insajder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 1 hour ago, Zizu said: Sutra ce Cova na konferenciji da nas podseti gde smo bili 2011 i kako smo se kao navijaci razmazili kada nam ne valja jedan Stimac, doskora reprezentativac Srbije i veliki zvezdas. Sve je istina. Uvek treba se setiti da smo do 2011. godine bili nebitni dorćolskog klubić koji je titule uzimao na Rolan Garosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 18 minutes ago, Gudura said: Fersu kaze da je Stimetov potpis gotova stvar....doduse Fersu je nalupetao mnogo toga...🤔 vraca se legenda, najzad! mislim na fersua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Прелазни рок би се одједном претворио од једног од најбољих у лош сан, само што не би био сан. Кузова ситуација и ситуација у којој је киви скакућар макар тренутно први плеј су ме постепено довели до апатије, Штимарин повратак би вероватно изазвао кататонију. Edited July 21, 2019 by Сандро Ђентиле 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 21, 2019 Author Share Posted July 21, 2019 (edited) 45 minutes ago, pepe sancez said: Zar nije Fersu pocivsi insajder? Na zalost ovaj prelazni rok opet radi punom parom i jos zalosnije sto je ove godine skoro 100% ispogadjao😫 Vladimir Stimac , @TurkTelekom_SK 'a veda etti. Trafik kazası geçiren ve durumu ağır olan Kuzmic'in yerini doldurmak üzere @kkcrvenazvezda ile anlaşması bekleniyor.🔜✍️ Edited July 21, 2019 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, koji je pre sedam dana zajedno sa prijateljem košarkašem Ognjenom Kuzmićem teško povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, probuđen je iz indukovane kome ,samostalno diše istabilnih je vitalnih parametara", poručili su iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske .👏👏👏 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Pa misllim da ne trebas biti dobar insajder da ukapiras da se nakon povrede Kuzmica bacilo "oko" na Stimca. Em domaci igrac em veliki zvezdas... Samo ne znam kakva ce situacija biti sa Jovanovicem I Risticem... Cak i sa Ojom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 On 7/16/2019 at 11:10 AM, MrTripleDouble said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 http://www.kkcrvenazvezda.rs/kuzmic-sve-bolje-od-ponedeljka-na-intenzivnoj-nezi-21-07-2019.html 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) 1 hour ago, K.Dot said: Koliko moras da budes lud pa da napises nesto ovako? Osim ako nije neka sprdnja. Zato sto je cinjenica, na fb od 3000 glasova 72% za povratak. Ja sam u 28%, branik otadzbine. Edited July 21, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Jovanović, Ristić, Jankovic tuga. Risticu I Jovanovicu bi Fmp bio pun pogodak, ako imaju iti malo mozga. Ukoliko imaju kvalitet, vidi pod Ojo i Bolden, videce se i u Fmpu i lagano mogu da se vrate na veliku scenu. Mišljenja sam da nam nije potreban centar pored Oja i Gista I da bi trebalo sačekati Nba seču ili nešto slicno i doslektirati u oktobru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Mozemo li bar da sacekamo sutra pa da kukamo? Postovao bih to. Mislim, ne treba mi pride tudja kuknjava, a bas je teret citati temu ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 7 minutes ago, propolis said: Jovanović, Ristić, Jankovic tuga. Risticu I Jovanovicu bi Fmp bio pun pogodak, ako imaju iti malo mozga. Ukoliko imaju kvalitet, vidi pod Ojo i Bolden, videce se i u Fmpu i lagano mogu da se vrate na veliku scenu. Mišljenja sam da nam nije potreban centar pored Oja i Gista I da bi trebalo sačekati Nba seču ili nešto slicno i doslektirati u oktobru. U klubu zele domaceg igraca da zameni Kuzmica, jer uz pleja stranca i eventualno jos jednog stranca na centru imali bi 8 stranaca. I ja mislim da nam ne treba novi igrac uz par Gist- Odzo, plus Jovanovic, ali u klubu izgleda ne misle tako. Jos uvek nije ni sigurno da Odzo ostaje. Za sada se samo zna da je Odzo odbio da produzi ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Kakav je Stimac u odbrani? Los Kakav je u napadu? Bolji je u odbrani... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Jbt gledam mu statistiku od prosle godine, a i prethodnih, mislim da nema goreg igraca sa takvim brojkama na svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Ma sta zna Stimara koji protiv Fenera, Efesa, Darusafake ima u proseku dabl dabl 😄 Edited July 21, 2019 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts