Laki21 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Čitaju forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Stvarno bi mogli bez tih bezveznih fb stranica i twitter naloga koji necije zelje prenose kao vest... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Noris kol na ovu ekipu je samoubistvo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Da, bukvalno bi se posrali po celom ovom prelaznom roku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Quote Sidigas Avellino sports director, Nicola Alberani, said that he made a mistake in signing Norris Cole. “Signing Norris Cole was a mistake. He is not a player for Avellino and he left the team when we had the first problem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) @Guru Vidim, mozemo ovako u nedogled. Ja nadjem pet primjera jednih, tu pet drugih i tako ukrug. U Uustini, na kraju se sve svodi na pitanje smo smo mi kruti zasto to ne radi neki drugi EL klub. Ali hajde da napravimo jednu vjezbicu. Evo, nas tim je bas ove godine nakrcan matorim igracima. Da zanemarimo funkcionisanje grupe i da neki igraci bolje funkcionisu sa nekim drugim ili da nema uticaja na hemiju koga bi ti od ovih igraca zamjenio nekim igracem iz Amerike. Pruza ti se sirok izbor, za Gistovu, Perperovu ili Kuzminu cijenu mogu se dovesti jaki igraci, pretpostavljam. Pa da ne bude naknadna pamet, neka bude unaprijed. Ti napisi prijedloge, a ja cu da dam komentar, mozda se i slozim. Ne smatram ovo idealnom rotacijom. Onda cemo na kraju sezone da pokusamo objektivno da sagledamo kakav je ucinak. Edited July 12, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 4 minutes ago, Kankkunen said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 37 minutes ago, Milijaš #10 said: 🙏🙏 https://mobile.twitter.com/BC_Crvenazvezda/status/1149659548870774785 Daj ne kaci ove indijance, pa oni napisase pre neki dan da je Teo potpisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Ja tripujem da Milijas po direktivi glsvnog staba baca bombe, a da mi iza ledja zavrsavamo Teo/Jovic kombinaciju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 3 hours ago, Pavaroti said: Dusan Ristic je novi igrac Astane. Srecnno! Samo jedan covek ima vecu vrednost od Ristica da dobije vise plusica na vest o odlasku iz ekipe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 minute ago, Del Piero said: Samo jedan covek ima vecu vrednost od Ristica da dobije vise plusica na vest o odlasku iz ekipe. Čaušić? Dule dobar momak, srećno mu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 4 minutes ago, Del Piero said: Samo jedan covek ima vecu vrednost od Ristica da dobije vise plusica na vest o odlasku iz ekipe. Taj koji to objavi, dobija instant 1k lajkova 😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 12, 2019 Author Share Posted July 12, 2019 1 hour ago, Milijaš #10 said: 🙏🙏 https://mobile.twitter.com/BC_Crvenazvezda/status/1149659548870774785 Sacuvaj me Boze....😤 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 rsb bagra i covini profesionalni uvlakaci u guzicu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 8 minutes ago, Gudura said: Sacuvaj me Boze.... ...kuge i insajdera Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Clanovi FKCZ dobijaju 10 posto popusta za predstave u BDP-u, pozoristu ciji je Jelisaveta clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 https://thefatherhoodblog.com/2019/07/11/beauty-in-the-unknown/ Billy Baron. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Da li neko zna koliko tacno kosta Gist? I da li js on zaista skuplji tri puta od svakog igraca u Partizanu posto se to na njihovom topiku prica. Mislim da treba da se stane na put vise tim informacijama a pojma se nema ko koliko kosta a sve u cilju da se svoja pojacanja predstave kao mnogooo jeftinija od rivalskih , dosadno je to vise, zato molim ako neko tacno zna da to napise ili mogu i ja da pocnem da prica da sam cuo da je Tomas u Sasariju imao 400 hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 2 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Da li neko zna koliko tacno kosta Gist? I da li js on zaista skuplji tri puta od svakog igraca u Partizanu posto se to na njihovom topiku prica. Mislim da treba da se stane na put vise tim informacijama a pojma se nema ko koliko kosta a sve u cilju da se svoja pojacanja predstave kao mnogooo jeftinija od rivalskih , dosadno je to vise, zato molim ako neko tacno zna da to napise ili mogu i ja da pocnem da prica da sam cuo da je Tomas u Sasariju imao 400 hiljada. Mozda je najbolje da njih pitas, posto izgleda znaju. Ovde se ne bavimo drugim Topićima. A o komsijama uvek sve najbolje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Koga bre boli uvo za to...nemoj Valtere pocinjati te teme zivota ti... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Jos 5 sati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 FKCZ potpisala ugovor sa dramskim pozoristem. Pogodite ko tamo glumi? ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 'Gate 7.' 11 minutes ago, Decembarski said: Jos 5 sati. Edited July 12, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Pierrija Henry potpisao za Baskoniju. Nadao sam se da bi mi mogli da ga pojurimo. Ponajbolja opcija na trzistu, Teo excluded. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts