Dobar Los Milos Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 4 minutes ago, BojanaCZV said: naravno da nece I malo smara euforija oko njega I Zvezde 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 tebi je sve oprosteno 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Nikad jaca i iskusnija ekipa igraca nije igrala na ovim prostorima (ne racunajuci Maccabi). Jenkins/Baron, Perperoglu/Dobric, Brown/Simanic, Kuzmic/Gist, a tu su i Ojo, Faye, Lazic, Davidovac. Mislim da bi svaki plej 'teo da predvodi ovakve saigrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Meni je nesto sumnjivo.Mora da je Zeljko izvadio turske lire da bi neko iz dvojca DeDa i Segi izvadio stvar. Ili da bi Borisa skakao do vrha table 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ako ostaje KC, plej mora biti Srbin, just say.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Malo vise se precenju nas kvalitet i snaga. Napravi smo kao neki supertim, on GSW za Evroligu skoro, a realnost je. Jedini trenutni play FC Kuzmic i Brown poslednju utakmicu igrali pre 2 sezone Perper 35 godinaca Beron i Mo,Ojo ni blizu Evrolige do ove godine Laza, Davidivac Dobric, Borisa igrali EL u epizodnim ulogama Znaci jedino Jenkis i Gist su EL igraci al ne oni koji mogu da naprave razliku na tom nivou Sad ako bi se realno pogledao kvalitet ove ekipe plus neki play iz ove klase igraca, TOP 8 je ravno cudu, kakvi crni milioni kamioni avioni Jeste tim ok i veliki favorit u ABA al EL je totalno drugi nivo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 nisam bas sigurna... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Ovaj tim je skup, dobar i za EL uslove...aj da se ne lazemo i glumimo ludilo sa tim "spustanjem cena"...Ako sam na nesto pizdeo, to je ona mantra "stipendije i markice"... Edited July 5, 2019 by ZiS 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 mala rang lista plejeva i njihovog ucinka u domacim takmicenjima. ueti su u obzir plejevi koji su odigrali vise od 10 min plejevi2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 8 minutes ago, djurava said: Malo vise se precenju nas kvalitet i snaga. Napravi smo kao neki supertim, on GSW za Evroligu skoro, a realnost je. Jedini trenutni play FC Kuzmic i Brown poslednju utakmicu igrali pre 2 sezone Perper 35 godinaca Beron i Mo,Ojo ni blizu Evrolige do ove godine Laza, Davidivac Dobric, Borisa igrali EL u epizodnim ulogama Znaci jedino Jenkis i Gist su EL igraci al ne oni koji mogu da naprave razliku na tom nivou Sad ako bi se realno pogledao kvalitet ove ekipe plus neki play iz ove klase igraca, TOP 8 je ravno cudu, kakvi crni milioni kamioni avioni Jeste tim ok i veliki favorit u ABA al EL je totalno drugi nivo Konačno jedan realan post. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Mi smo sa znacajno slabijim timom bili na pragu top8. Imamo dovoljno kvaliteta i iskustva da se borimo tamo. Ne znam ciji frontcourt bih prije uzeo a da to nisu Real, Fener, Efes i Barsa. U spoljnoj liniji isto imamo solidno municije ali dosta ce zavisiti od tog pleja. Naravno treba da se poklope neke kockice i da ekipa klikne sa trenerom. Ovo pisem samo o stanju na papiru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 hour ago, Сандро Ђентиле said: Перце да уради серију мајица са ДеДом и Шегијем са натписом "Извадили ствар". Moze i Kalina da upadne pod natpis. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) 4 minutes ago, Sector said: Mi smo sa znacajno slabijim timom bili na pragu top8. Imamo dovoljno kvaliteta i iskustva da se borimo tamo. Ne znam ciji frontcourt bih prije uzeo a da to nisu Real, Fener, Efes i Barsa. U spoljnoj liniji isto imamo solidno municije ali dosta ce zavisiti od tog pleja. Naravno treba da se poklope neke kockice i da ekipa klikne sa trenerom. Ovo pisem samo o stanju na papiru. Ruku na srce,Radonja je bio kompletniji i iskusniji kao trener kada smo bili na pragu TOP 8. Tomicu ce ovo biti druga sezona da je samostalan, u EK nismo bas dobro prosli, sto kazes na kraju,mnogo ovde kockica mora da se sklopi. A ako se poklope, imacemo baaas ozbiljan tim za nase uslove Edited July 5, 2019 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 To je to za danas. Laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Najvise ce zavisti od Tomica. Ovo je njegova sezona. Sto se Berona tice, siguran sam da ce on biti nas bum bum Beron/Kerol. Imamo tri prospekta Davidovac, Dobric, Simanic, prasice taj trio bez pardona. Reket nam je nabolje popunjen u Nebojsinoj eri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) 7 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ruku na srce,Radonja je bio kompletniji i iskusniji kao trener kada smo bili na pragu TOP 8. Tomicu ce ovo biti druga sezona da je samostalan, u EK nismo bas dobro prosli, sto kazes na kraju,mnogo ovde kockica mora da se sklopi. A ako se sklopi, imacemo baaas ozbiljan tim za nase uslove Radonja je pre Zvezde vodio Buducnost. Tomic je bio u sistemu tima koji je osvojio tri EL. Bio je tu pomocni trener.Da ne pisem sto je Radonjic imao pomocne,a danas ih ima Tomic. Nije bas da je neisusan, ispada da je u rangu Alimpijevica,a istana je skroz drugacija. Ovo je tim koji se mora boriti za F8, ako nista bar do zadnjeg kola. Na sve to imas preiskusne igrace. Tada su vecina bila mladja dosta, sad iskljucivo iskusne igrace, kvalitetne i verovatno punu halu ludih navijaca. Prosto jaci tim od ovoga mi ne mozemo napraviti. Ne znam ljude sto pisu kao onaj iznad, nije to toliko skupo, nisMO toliko jaki. Ne kontam sta vam to znaci, taj podatak da tim nije toliko skup. Umesto da budete srecni sto je uprava sposbna da Vam da ovakve igrace u Zvezdinom dresu da gledate. Edited July 5, 2019 by Pavaroti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Mozda ja gresim, i ovaj tim je favovit za TOP 8 al pre 3 4 godine. Kazem realno gledano, startna 3 35 godina startna 4 i 5 nisu igrali godinu dana. TajbRadonjin tim je ima 3,4 reprezentativca u to vreme, sad samo Kuzmic u 18 koji je realno da neode.Vecina ovih igraca je igralo EK prosle godine i nesto se nisu proslavili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) 53 minutes ago, ZiS said: Kako smo dosli do cinejnice da je Teo rizik? Leb te j*** ako postoje razmazeniji navijaci...😂 Odatle što je čoveku stalo do košarke manje no tebi ili meni. Kačen je da li ovde da li na starom forumu link gde je onaj poznati američki novinar kome je opsesija NBA, upućen u sve živo što se te problematike tiče, priča između ostalog i o Teu. I gde kaže da su u klubu sa njim bila jako loša iskustva - krajnje neozbiljan što se treninga tiče, sportskih navika, itd... Ukoliko bi došao, došao bi ne da se dokazuje, već da nas časti sa svojim prisustvom. Videli smo koliko je to dobro na primeru Pere Kantića. Koji je za Tea surovi profesionalac. Svi mi gledamo na njega kao na mamojebca od pre nekoliko godina. Realnija slika se dobija kada se pogledaju njegove igre u kvalifikacijama za SP, gde je uglavnom bio očajan. Edited July 5, 2019 by Laki21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Mislim da bi bilo okej da prestane ta prica oko Tea za pocetak. Jovic i Pefi traze cifre koje niti mozemo niti hocemo da platimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 15 minutes ago, nudelholzchef said: mala rang lista plejeva i njihovog ucinka u domacim takmicenjima. ueti su u obzir plejevi koji su odigrali vise od 10 min plejevi2019 Ko je ovaj Nick Calathes, koliko kosta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 2 minutes ago, MetalHead said: Ko je ovaj Nick Calathes, koliko kosta? Ragland je 59. Markovic 84. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 @Laki Dakle, iz tvog pisanja vise skodi nego sto koristi? Videcemo ga prethodno u reprezentaciji pa cemo suditi koliko je odgovoran i koliko je potpis Tea rizik za krug dvojke, i ostale krugove i kuloare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 1 minute ago, nudelholzchef said: Ragland je 59. Markovic 84. I jel ti to govori koliko je lista realna? 🙂 Moze Regland da bude i #1 na listi a Markovic poslednji, a da nam vise pase Markovic... "Statistika nasa dika, sto pozelim to naslika." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 I onda ga onaj ludi selektor vodi na SP kao prvog pleja...poredjenje sa Perom..nidje veze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) 4 minutes ago, MetalHead said: I jel ti to govori koliko je lista realna? 🙂 Moze Regland da bude i #1 na listi a Markovic poslednji, a da nam vise pase Markovic... "Statistika nasa dika, sto pozelim to naslika." statistika moze samo priblizno da odlikava stanje i usmeri oko na neke stvari koje nisu odmah uocljive. najveca prednost statistike je pokusaj neke objetivnosti Edited July 5, 2019 by nudelholzchef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts