Nate Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 jel kanjas zamena za jovicica ili jovancica. sta on u stvari igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 14 minutes ago, Nate said: jel kanjas zamena za jovicica ili jovancica. sta on u stvari igra? Jovičića, ali može da igra i na mestu Jovančića. Bakula je bio predviđen za prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Zavrsili smo Njegosa Petrovica iz Rada. Sto se tekme juce tice, igrali smo fudbal nekih 20 minuta, i onda smo samo stali. Jovancic pola covek, pola potez vise. Bas jede govna i usporava. Nema fudbala bez dobrog krila, cim nam je krilo malo proigralo (Ivanic juce) odmah smo bili mnogo opasniji. Ovo je dovoljno za Fince, protiv Kopenhagena ce biti zajebano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 1 hour ago, Markoss said: Zavrsili smo Njegosa Petrovica iz Rada. Kakav je Petrovic? Pricalo se pre da je veliki talenat...Gledao sam ga par puta u Radu ali nista posebno ne bih imao da izdvojim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) 5 hours ago, Del Piero said: Koliko je to Jevtovic igrao pa si zakljucio sve to? Momak ima stofa, nedostaje mu utakmica da uhvati ritam, da se malo oslobodi na terenu, stekne kredit. Neka dobije konkretnu minutazu pa da vidimo sta moze a sta ne moze. Dovoljno. Videlo se i prosle godine na par utakmica sve sto ima da se vidi... dao jedan gol iz slobodnjaka, ovo ostalo sve tanko. Opet kazem, ovde forumasi vole da velicaju i prave zrtve od nekih igraca. Ne znam samo zasto je npr. Vukanovic los igrac, a Jevtovica odjednom svi prizeljkuju u 11. Jovelji svaka cast, decko je rodjeni golgeter. Stvarno je sramota kako su umuljani on i Terzic, a dosta toga ide i Miloju na dusu. Edited July 25, 2019 by vepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ozbiljan udarac je ova povreda Jovicica. Ajde sto od starta sezone je jedan od najboljih nasih igraca uz Marina. Ako se Kanjes nije oporavio posto je on jedina opcija na toj poziciji, najebali smo ga tu jos imamo Vulica koji je vise zamena za Jovancica nego klasican zadnji vezni. I jos je ovo 2 ozbiljna povreda Jovicica u ove 3 godine koliko je u klubu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Рано је још за прогнозе у случају Јовељић али не може човјек да се не сјети како се лоше ради са младим играчима у Звезди. Видим и мали Терзић игра за Виолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Najavio Miloje za sutra novajlije i "novajliju" Degeneka. Raduje bas sto je Kanjas fit, pre svega zbog Danaca. Inace za Vasiljevica sam mislio da je neki mator LSL golman kada on samo 23. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinisa Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ja ne poznajem čoveka koji racionalno može da opravda prodaju Terzića i Joveljica to je bio čist lopovluk i diletantski pristup vodjenju kluba (da ne upotrebim teze reci). 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Koliko samo (polu)povredjenih novajlija.... Koji je uopste nas najbolji tim, hocemo li neke predloge, ako moze bez zajebancije? Koga ne mrzi neka napise obe varijante, tj najbolji i tim prilagodjen pravilu broja stranaca u Ling longu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 1 hour ago, Константин said: Рано је још за прогнозе у случају Јовељић али не може човјек да се не сјети како се лоше ради са младим играчима у Звезди. Видим и мали Терзић игра за Виолу. Za prognoze je rano, ali eto mi smo igrača na koga u Firenci račanaju pre 6 meseci poslali u Grafičar. Jovelja je debitovao na prvoj evro utakmici za klub koji je igrao polufinale LE, dakle ozbiljno računaju na njega. A mi više nemamo mladog igrača za prvi tim, čak ni za rotaciju, i to sve zato što nemaju šansu ili igraju za mafijaški klub Grafičar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 27 minutes ago, DonJuan said: Za prognoze je rano, ali eto mi smo igrača na koga u Firenci račanaju pre 6 meseci poslali u Grafičar. Jovelja je debitovao na prvoj evro utakmici za klub koji je igrao polufinale LE, dakle ozbiljno računaju na njega. A mi više nemamo mladog igrača za prvi tim, čak ni za rotaciju, i to sve zato što nemaju šansu ili igraju za mafijaški klub Grafičar. Удружени злочиначки подухват у којем учествују и управа и стручни штаб. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 i dobar deo navijaca i simpatizera koji im daju kredibilitet 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 U zadnja dva, tri prelazna roka ne pamtim da se neko od "zvučnijih" novajlija nakon dolaska nije povredio posle 5-7 dana .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Црвена звезда ће изаћи у саставу:Борјан – Дегенек, Панков, Бабић, Жандер – Кањас, Јованчић – Бен, Симић, Јевтовић – Павков .Degenk bek ajde da vidimo, i Simic opet sansa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Šta je sa Gajićem zna li ko?Subjektivni utisak je da nije sastavio dve utakmice od dolaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Stvarno preteruje Milojevic sa tim timom, 1:0 maksimalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNoLa Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 On 7/25/2019 at 9:55 PM, DonJuan said: Jovelja odmah dobio šansu, kod nas ne bi bio ni u protokolu. Danci forsoraju Winda koji je kao Jovelja, samo mi izmišljamo toplu vodu. A i mali Terzić je za ovo malo vremena na pripremama Fiorentine odigrao više min nego kod nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Degenek je prosle godine na jednoj utakmici igrao desnog beka i pokazao da moze i to da odigra sasvim korektno. Otkud opet Simić u prvom timu to je pitanje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) Skov, napustio KOpenhagen, preso u Hofenhajm. Edited July 27, 2019 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Odlicno 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Degenek je prosle godine na jednoj utakmici igrao desnog beka i pokazao da moze i to da odigra sasvim korektno. Otkud opet Simić u prvom timu to je pitanje ? Ovo će biti neka 3-5-2 varijanta, odnosno 3-4-3 slično kao protiv Javora. A ne sumnjam da pismen fudbaler kao Miloš može da odigra više pozicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berlin Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Dajte onog Novakovica sa SK, cisto da cujemo sta ce sad da lupeta povodom odlaska Skova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 I ja sam mislio da smo zavrsili sa Simicem, bar u prvoj postavi, ali evo ga pocinje pre Vukanovica, koji ulazi pre njega u Evropi. Doduse na kasicicu, ali ulazi. Simic nije ni bio u protokolu protiv Helsinkija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Mozda je radio dobro na pripremama, pa da dobije decko jos jednu sansu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts