Jump to content

Berlin

Član foruma
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Berlin

  1. Totenhem za 95 minuta samo 1 sut u okvir gola protiv Watforda.
  2. Sa usranim Mocartom jos veceras prekinuti saradnju, toliko !
  3. Svuda gde su pipci MTS-a Verovatno ce ponuditi i onim manjim provajderima.
  4. Iptv tj MTS , verovatno ce kasnije nuditi i drugim provajderima.
  5. VLP ne moze da se sastavi sa loptom ni protiv Trepce.
  6. Posle sinocnog kmecanja gospode sa O2 , ova pobeda mi je bas draga. Ide tekma sinoc Inter-Juve i komentator pocne da cmizdri jer je Vozdovcu dosudjen neki nepostojeci penal...U momentu sam se prebacio na Arenu.
  7. Zivim za dan kad ce sugava Arena raditi prenos sa vise kamera a ne sa jednom kao da smo u 70-tim.
  8. Milojevic je sa svim manama najjbolja stvar koja se dogodila Zvezdi posle Lukiceve ere. Bio on vama simpatican ili ne, iza njega ce ostati Sparta Prag , Krasonadar , Keln , Arsenal (doduse nismo ih dobili ali smo im otkinuli bod u Londonu), Salzburg , Liverpul , Kopenhagen , YB , Olimpijakos. Da mi je neko pre 4 godine posle Ludogoreca rekao da cemo u skorijoj buducnosti imati ovakav CV, tacno bi ga proglasio idiotom veka.
  9. Cisto sumnjam , Totenhem je izduvan balon jednostavno kod njih nesto debelo ne sljaka, ne kazem da su u rangu Kelna od pre 3 godine ali sam siguran da nas nece dobiti u Beogradu. Najjvaznije je da Bajern nastavi da cisti ono dvoje.
  10. Najjbitnije je da Svabe u oba meca samelju Grke, jer ako se tako desi , cisto sumnjam da Olimpijakos moze negde da uzme neki bod do utakmice sa nama.
  11. Totenhem nas nece dobiti u Beogradu , zivi bili pa videli.
  12. Kako ne razumes ? Glume zrtve po ko zna koji put , ujedno da pokazu kako mi mozemo sve u Srbiji a oni jadni se kao za to nista ne pitaju, mislim prevrce mi se zeludac od toga. Mi smo se kod kuce branili samo protiv Salzburga ( prazne tribine) i protiv YB ( donekle razumljivo jer smo imali rezultat koji nas vodi dalje) , protiv Kopenhagena smo se branili tek kad smo poveli. Od starta odma u napad, nemamo sta da branimo, trebaju nam bodovi ako hocemo da mastamo o nekom zimovanju u evropi.
  13. Bravo momci , nastavite da meljete ovu boraniju. Utakmica sa Olimpijakos ce reci da li nam je doslo iz dupeta u glavu.
  14. Jel je Gobeljic poslednji gardista u igrackom kadru ili postoji jos neki ?
  15. Nisam ljubitelj stranih trenera , pre svega sto stranci ne poznaju nas balkanski mentalitet i cisto sumnjam da znaju kakvu tezinu ima Zvezdina klupa.
  16. Stojanovic je braco mila dobio jedan derbi i to na konto autogola , onaj drugi ne treba ni spominjati , lik je otisao da cuva +6 i kao vrhunac svega promasili smo dva penala pardon ispodprosecni golman Lukac je skinuo oba penala i na kraju smo primili gol u 90 minutu. Problem je sto mi ne mozemo da dovedemo boljeg zrenera od Milojevica , Lalatovici , Kosanovici , Krunici ne dolaze u obzir iz vise razloga. Lalatovica ne bi iz vise razloga , pre svega sto je alibi trener - svi su krivi za poraz samo on nije, plus dripacko ponasanje koje nije dostajno Zvezdine klupe. Kosanovic je u svoja dva mandata pokazao svoje znanje , Napredak mu je najjveci limit. Simo Krunic - Aleksandar Jankovic za sirotinju , posle one blamaze protiv Flore cistom sumnjam da ce ga hteti iole ozbiljan klub.
  17. Poraz ko poraz, ovako ce Olimpijakos i Totenhem proci protiv Bajerna, zivi bili pa videli.
×
×
  • Create New...