Jump to content

Sinisa

Član foruma
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sinisa

  1. Secam se da je negde prošle godine Miloje u nekom intervjuu na pitanje ko mu je idol od velikih svetskih trenera odgovorio nešto tipa Klop do 60-70 min a onda Murinjo da sve to zatvori. Meni je to tada bilo wtf ali kao uveo nas u LŠ šta ja znam bolje od njega. Sada mi je kristalno jasno šta je hteo da kaže samo sto to veze nema sa tim poredjenjem koje je on napravio tj siguran sam da nije bas dobro skapirao ni Klopa a ni Murinja.
  2. Deluje da nam sledi Ludogorets, Sasuolo scenario u naredna dva kola. Kao u onoj poslovici kako sejes tako zanjes, tako će proći ova banda koja vodi klub
  3. Jadno, prejadno. Za te pare koje dobijaju ovo je sramotno. Ovo čuvanje rezultata protiv Helsinkija je slika i prilika stanja u fkcz. I zasluženo smo kaznjeni sto nismo išli na pobedu.
  4. Zimski prelazni rok je verovatno i slepima oči otvorio šta radi Terza&co i kako se vodi klub. Jedna od nelogičnosti je bio Ivanic, odličan igrač ali potpuno nepotreban u formaciji koju trener forsira jer smo na toj poziciji imali Marina i Ebisilija koji su obojica bolji igrači. Pobeda protiv Liverpula je dala alibi i pokriće za sve sto se dešavalo u tom prelaznom roku a i tokom celog proleća. I sada svi živimo u nadi da ih je neko/nešto bar malo dozvao pameti i da će se stvari nekako vratiti na pravi put a svi preduslovi za tako nešto su tu.
  5. Mnogo bih voleo da ne kažem platio da ti budeš u pravu a ja ne pa da sa zadovoljstvom izjedem svoja g...
  6. Drago mi je da sam te nasmejao. Nego sto ga ne uze tvoj klub sa avatara posle ovako dobre sezone u Serie A?
  7. Vidi ti ga se takvog sećaš i postujem to ali ja bas i ne. Brzinu ima ali ništa brzi od npr Jevtovica a Radonjić je npr jako brz po mojoj definiciji, za dribling se apsolutno ne slažem, samo je išao u desno, leva noga za poštapanje, centaršut samo oštro polu visoko ili po zemlji, visoke vrlo tanko. Prodor samo iz zaleta, iz mesta teško i kao sto rekoh samo u desno. Ono sto se 100% slažem sa tobom je da nam treba krilo kao hleb nasušni i da bi on mogao popuni tu rupu i da bude jezičak na vagi koji će ovu sezonu prelomiti u pravom smeru. Da će biti nosilac i jedan od najboljih igrača mislim da neće.
  8. Laza je odličan momak, dobar čovek i pravi zvezdaš. Kao igrač ništa spec, ima solidnu brzinu, prodor tanko, centaršut još tanje. Treba nam krilo i sigurno bi nam značio ali trebalo bi da možemo bolje od njega da nadjemo.
  9. A šta se tačno dešava sa Erakovicem? Ja sam proletos čuo trač da neće da produži ugovor jer hoće da igra za Zvezdu ili da ide. Miloje ga navodno neće iz ne znam kog razloga, Terza se ljuti jer misli da može malog da zavali i da se omasti....itd klasična priča srpskog fudbala.
  10. Polako sa Joveljicem, još je mlad dečko, Bundesliga liga je po meni treća po jačini u Evropi a Ajntraht nema ambicije da se bori za opstanak, navijaci sigurno očekuju novog Luku Jovica....mnogo pritiska za mladog momka koji se nije naigrao seniorskog fudbala ni u ovoj našoj sprdnja ligi. Bice on odličan fudbaler samo to neće biti odmah i sada.
  11. Čovek je tv komentator i gleda mnogo fudbala ali se vidi da isti nikada nije igrao pa otuda i takve pausalne ocene. Ja tvrdim da smo bez obzira na odlazak Skova individualno jači od Kopenhagena.
  12. Kanjas je dobar a biće odličan, videćemo koliko će moći kada bude u full formi da pruzi defanzivno. Zander danas tanko, nazad je rupa a napred nije mnogo toga uradio. Pankov brz i to bi bilo to. Vrlo tanka fudbalska inteligencija, taktički ispod prosečan. Jevtović traži formu, nadam se da će je i naći ako bude strpljenja za njega. Degenek potpuno van svoje pozicije danas ali bar je fizički spreman. Generalno držimo posed, igramo po zemlji, liči igra na nešto samo još uvek je to nedovoljno brzo.
  13. Ja ne poznajem čoveka koji racionalno može da opravda prodaju Terzića i Joveljica to je bio čist lopovluk i diletantski pristup vodjenju kluba (da ne upotrebim teze reci).
  14. Ne bi bila šteta kada bi imao neko trenutno bolji tu da igra ali nema. Kanjas je od januara odigrao 3 takmičarske utakmice i gle čuda odmah se povredio čim je došao. Vulić je još zelen za ekipe kao Kopenhagen. Degenek može to da odigra ali pitanje je koliko je on fizički spreman za tu poziciju u takvoj tekmi. Jovancic od zimus ne može da se sastavi a ako se on tu spusti nema ko će na njegovo mesto. Gomila igrača a niko spreman da igra zadnjeg veznog u najbitnijem delu sezone - Terza & co management style
  15. Formacija sa dva prednja vezna i jednim zadnjim može samo u našoj ligi ali i tu teško sa Marinom i Ivanicem napred jer defanzivno nisu jaki, pogotovu Ivanic a za Marina je čak greota traziti da se troši u defanzivi. Pre je moglo proletos sa Ebisiliom koji je defanzivno odgovorniji a i generalno za klasu bolji igrač od Ivanica. U Evropi to jednostavno ne može. Mislim u teoriji bi moglo sa npr Kanteom ili Alanom na zadnjem veznom a za takve fkcz nije zanimljiva destinacija.
  16. U zavisnosti od ambicija može da se tumaci žreb - ako smo hteli vrapca u ruci (LE) svakako je bio bolji protivnik BATE (ili APOEL) a ako hoćemo goluba na grani (LŠ) onda je ovo idealan žreb. Izmedju Ajaxa, DZ, Celtika i Kopenhagena najpre bih odabrao bas Kopenhagen za trece kolo. Ja sam malo stariji navijač pa u ovakvim situacijama uvek želim ovog goluba. Posto sam bas njih priželjkivao gledao sam ih protiv Arhusa u petak, dobra ekipa sa dva odlična krila koja su igrala na kontra stranama i ulazili uglavnom unutra. Prošle godine kada sam ih gledao par puta na SK igrali su na svojim prirodnim stranama. U špicu mi se svideo neki tamnoputi igrač, odličan je. Njih trojica bas odskacu kvalitetom, ostali manje više trka i disciplina ništa spec. Mrkelina izjava o budžetima je nikada jadnija i savršeno odslikava kakav nam je sportski sektor. A utisak ovog videa iz kluba dok su pratili žreb - Terza koji vadi telefon da vidi ko je i šta je Kopenhagen (1 od 6 timova koji stoji na putu izmedju kako on kaže “preduzeća koje on vodi” i silnih miliona evra) pa zatim uzurbano odlazi sa Pjanom ex fudbalerom danas gradjevinskim preduzimacem jer ima važna posla..... Jedino Milojević zna svoj posao i sipa kao iz rukava formaciju, ime trenera i stil igre, pametnom dosta da zaključi ko se bavim poslom za koji je plaćen a ko se bavi nekim drugim stvarima.
  17. Naravno da je Terzić najveći krivac za sve loše. Kvalitet njegovog rada zavisi samo i iskljucivo od intenziteta zavrtanja u predelu ispod prepona od strane Duha. I zato je imao uspeha sportskih i finansijskih. Očigledno je došlo do zadovoljstva Duha njegovim radom i ostvarenim rezultatima pa je gore pomenuto zavrtanje prešlo u ovo sto se dešava danas. Milojevic je tu ponajmanje kriv ali je ipak kriv jer je deo te ekipe i ima koristi od toga. A očekivati od njega da promeni stanje u klubu i državi je neozbiljno.
  18. Ne bih da branim Milojevića jer je ipak sam odabrao da bude deo Terziceve kriminalne kamarile ali mislim da je ipak Ebisilio sam sebe doveo u poziciju u kojoj jeste. Pre svega svojim ponašanjem i pristupom treninzima. Verovatno je čovek prošao kroz težak period života zbog privatnih neprilika i to je sigurno imalo efekta na njegovo ponašanje tokom boravka u fkcz. A po talentu i znanju fudbala je posle Marina najbolji igrač u timu. Šteta i zao mi je sto nije uspeo kod nas a mislim da će teško vratiti karijeru na pravi put.
  19. Zander bi trebalo da bude koristan protiv timova koji igraju bunker jer poseduje mnogo veći ofanzivni repertoar od Rodića. Protiv jačih ekipa od nas on neće biti opcija, spor je bez lopte za beka i vidi se po kretnjama i postavljanju u odbrani da mu to nije prirodna pozicija.
  20. Nije ovo toliko loše za trecu utakmicu sezone. Mene najviše nervira pristup i “odradjivanje” utakmice i to od strane rezervista. Jednostavno nije mi jasno da neko ko ne dobija šansu svaku utakmicu ne iskoristi istu kada mu se ukaže. Zander solidan vidi se da je zeleo da ostavi dobar prvi utisak. Za dalje nisam siguran, ofanzivno nedovoljno dobar za krilo a previše dobar za beka, defanzivno obrnuto. Vidi se da zna fudbala ali nije uspeo da se profiliše na jednoj poziciji. Poseta odgovara kvalitetu predstave, publika se ne može prevariti. Za dobru predstavu trebaju ipak dva tima a danas smo imali jedan u prvom i nijedan u drugom pol tako da sledeću domacu može da bude samo još manje publike.
×
×
  • Create New...