Godzo Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Mnoge stvari mi nisu jasne, ali prelazni rok će reći svoje. Jako bi bilo bolno da Dekija potrošimo ovako jeftino. Aj kao što kaže da nije njegova titula jer je došao pred kraj neka bude i da nije ovaj kup njegova krivica.Deki krećeš sada od nule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, 12Laki said: Ni on nije vodio dobro derbije. Sad ni evropu nece da igramo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 1 minute ago, 12Laki said: Ni on nije vodio dobro derbije. Vodio ih je u vecini slucajeva kao Stankovic veceras. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 FKCZ je kupac na biciklu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, Manoly said: Sad ni evropu nece da igramo. Znam samo kazem.Da se ne velica u vidu derbija.Za Evropu sam mu zahvalan do neba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Biće bolje.... Sledeće sezone (TM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Seljacki fudbal, takvo i ponasanje. Sadik je jedini napravio fudbalski potez danas, uz precku Bena. Nemam stomak da vise gledam Zvezdu u ova dva meca do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Spic mora biti prioritet. Ovo sto imamo je zalosno, da se spoje sva 4 mozda bi bio pristojan spic. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 2 minutes ago, Manoly said: Sad ni evropu nece da igramo. Rekoh ja da ce se Milojevic makar zbog Evrope od blata praviti. Sta su ova dva razbojnika napravila od kluba, odvratno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Nista novo, ni F od fudbala. Moj Dejane, ne igra se ova igra bez veznoga reda. Zalosno je kome je sve dopalo da igra u Zvezdi. ZALOSNO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) Tomane je sasvim siguno najgori igrač koji je tokom istorije obukao naš dres. Neverovatna je činjenica da od kako je ušao u igru nije uspeo da dobije ni jedan jedini duel. Edited June 10, 2020 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Falio mi je Simic za kompletnu predstavu. Svaki put se ponadam da je ovakva partija kraj plemenitog povratnika u zivot, ali budem demantovan. Nikada se necemo osloboditi ovog preplasenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Hvala Vucicu i sudijskoj organizaciji za poslednjih par titula! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Mene fascinira da mi svaki sledeci derbi odigramo gore od prethodnog.Pa to treba znati i umeti(a tako isto i sastavi nam gori i gori) Ponadas se da cemo malo zaigrati al ocigledno nema vajde od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Dekijeve izmene su vrh vrhova. Klinac od 18 godina Tomane Jovičić Sve pogodak do pogodka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Je l' smo mi beše poslednji put dobili onaj derbi sa Božovićem 3:1? Ne mogu da se setim, davno beše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Nisam citao temu do pred kraj..jel Apatridov start izvan 16m bio za crveni karton po vama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 treba napraviti kompilaciju od ovih napucavanja na kraju, nismo bili ni blizu nijedne lopte, igraci ko muve bez glave, niko da stane na loptu i podeli pas, samo je degaziraj napred, uticaj trenera jasan ovo jednostavno mora da se napise bez eufemizama - kakav je ovo skup pickica i bezkarakternih likova. ja ne znam odakle nama ovakav kompleks od Partizana, ali prisutan je, tu nema sta da se prica u svaki derbi ulaze sa vecom zeljom i svaki put im se to vrati, i treba da se vrati. ovamo u prvenstvu satro 15 bodova razlike, a u kupu ne mozemo na gol da sutnemo. razni mediokriteti pune jsl boraniju, ali zato kad dodje derbi niko da se ponudi i uzme loptu i preuzme bar neku odgovornost. prvi medju njima Njegos Petrovic kojem je zadatak da otvara napade, a decko se krije od lopte u svakoj iole jacoj utakmici. moze on da bude mlad, ali dobar igrac nikad. za njega mi je sve bilo jasno nakon Totenhema ili Bajerna i blamaze na Marakani i izjave "ovo je bilo veliko iskustvo". tu ga vidis da li ima ili nema ono sto je potrebno. sad cemo da vidimo i Stankovica po izjavi, mada mi po njegovoj gestikulaciji pored terena deluje da ce da sere kako nije produzeno dovoljno i sto Stojkovic nije dobio crveni gomila ispodprosecnih ljudi u svom poslu, bar da imaju herca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Mister taktičar dokazuje da nije bio problem u Miloju. Samo Miloje je mogao i napravio od govana pitu. Već 5+ derbija se nadam da je zadnji derbi za 5,6 igrača. Meni kao laiku je bilo jasno koliko mogu a da Misteru nije.. Ili su ipak menadžeri i don janičar ti koji kroje kapu i tim. Samo mi to nikada neće biti jasno da guraš igrača da pokaže koliko ne zna. Zato i ne možemo da prodamo nikoga. A tek Sanogo, koji je to kriminal..Sent from my moto g(6) play using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 1 minute ago, Del Piero said: treba napraviti kompilaciju od ovih napucavanja na kraju, nismo bili ni blizu nijedne lopte, igraci ko muve bez glave, niko da stane na loptu i podeli pas, samo je degaziraj napred, uticaj trenera jasan ovo jednostavno mora da se napise bez eufemizama - kakav je ovo skup pickica i bezkarakternih likova. ja ne znam odakle nama ovakav kompleks od Partizana, ali prisutan je, tu nema sta da se prica u svaki derbi ulaze sa vecom zeljom i svaki put im se to vrati, i treba da se vrati. ovamo u prvenstvu satro 15 bodova razlike, a u kupu ne mozemo na gol da sutnemo. razni mediokriteti pune jsl boraniju, ali zato kad dodje derbi niko da se ponudi i uzme loptu i preuzme bar neku odgovornost. prvi medju njima Njegos Petrovic kojem je zadatak da otvara napade, a decko se krije od lopte u svakoj iole jacoj utakmici. moze on da bude mlad, ali dobar igrac nikad. za njega mi je sve bilo jasno nakon Totenhema ili Bajerna i blamaze na Marakani i izjave "ovo je bilo veliko iskustvo". tu ga vidis da li ima ili nema ono sto je potrebno. sad cemo da vidimo i Stankovica po izjavi, mada mi po njegovoj gestikulaciji pored terena deluje da ce da sere kako nije produzeno dovoljno i sto Stojkovic nije dobio crveni gomila ispodprosecnih ljudi u svom poslu, bar da imaju herca Njegos Petrovic je Racic broj 2, morace burek novinari vise da zapnu sa hvalospevima. Taj ce u lige petice kao Terzic u Lids. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ko ima želudac, neka pogleda kako je Petrović ispratio Natka kod gola. Isto tako kako je Tomane sa pola terena vratio glavom loptu u nasih 16m gde je Suma zamalo dao gol. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Stojkovic je zasluzio cist crveni, nije isao na loptu vec na nogu igraca, van 16. To je crveni. Dalje, bilo bi zanimljivo videti koliko se zapravo igralo posle gola Partizana. Ne kazem, i nasi bi radili skoro pa isto da je rezultat kontra, ali mislim da se od nekog 70. minuta prakticno nije ni igralo. Sve je bila sabotaza igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ajde mi fino recite ko je zaista iznenađen ovakvom našom partijom? Ko to jebeno nije znao da će Milun da luta po terenu? Ko to nije znao da je Njegoš jedna prevaretina od igrača? Ko to nije znao da je Vukanović trut koji nema tehniku? Ko to nije znao da je Boaći bivši igrač koji se sam sapliće? Ko to nije znao da će Mirko biti nevidljiv? Ama jebi se Dejane, jebite se i ti i Vladan zajedno sa Terzicem i Mrkelom. Sram da vas bude. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Sadik i Šuma su izgledali ko Ronaldo i Mesi kraj naših bednika. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) 4 minutes ago, Laki John Terry said: Stojkovic je zasluzio cist crveni, nije isao na loptu vec na nogu igraca, van 16. To je crveni. Dalje, bilo bi zanimljivo videti koliko se zapravo igralo posle gola Partizana. Ne kazem, i nasi bi radili skoro pa isto da je rezultat kontra, ali mislim da se od nekog 70. minuta prakticno nije ni igralo. Sve je bila sabotaza igre. Ajde da ne trazimo izgovore.Previse je derbija proslo da bi bilo slucajna ova nasa igra.Prvo da pogledamo sebe i svoj klub pa onda da seremo kako zadrzavaju vreme ili sta sudija sudi.Da smo mi pravi bilo bi nas bas briga za sve ovo.To bi bio najmanji problem i kod nas i komsija. Edited June 10, 2020 by 12Laki 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts