Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

2 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Pa dobro tacno da nije Kante, ali npr time sto ima 20 godina, jedan od najboljih u mladjim kategorijama i neko ko moze da napreduje, uostalom Dinamo ga je trazio a oni imaju sluha za mlade igrace. Elem, svidja mi se sastav za danas.

 

28 godina. Mislim na Jovančića a ne na Njegoša.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je bilo za direktan crveni i penal. Lik je namerno udario Bena rukom u glavu. Ok, Nikolić možda nije video jer je Ben utrčavao u kazneni prostor a lopta išla na drugog igrača sa leve strane ali je pomoćni morao da vidi.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, DonJuan said:

Teško da je ono bio ofsajd, ali dobro, idemo dalje.

Meni je delovalo da jeste. Mene više brine dopuštena tuča od strane igrača Napretka. Onaj faul nad Boaćijem kad je dobio udarac u uvo bi u evropi bio za žuti karton. Onda namerno udaranje Bena u glavu.

Link to comment
Share on other sites

Ја сам задовољнији него обично, није то не знам шта, али било је пар лепих шанси, само још мало конкретнији да будемо. Много бију ови, али кад их отворимо голом (надам се), биће лакше.

Link to comment
Share on other sites

Posle poništenog čistog gola i nedosudjenog penala za udaranje Bena, rezultat je 0:0 za Zvezdu. Gajić je u kriminalnom stanju, što dokazuju ove povrede svaki čas. Benu se baš igra, vidi se po njemu, veliki je propust što s njim nije odradjen posao kako dolikuje igraču koji je ostavio dušu za ovaj klub. Degenek je sasbim solidan na beku, šteta što nije prošao do kraja s onim driblingom. 

 

Napredak ko Napredak, biju i ne nameravaju da prestanu. Svaki meč s njima je masakr za sebe. Moram ipak da pohvalim onaj fenomenalni start na loptu, u maniru Vidića iz najboljih dana. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...