Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako god...sudija je odlucio ovaj mec...cist crveni za Zeku i penal najblaze receno diskutabilan...jebace ih Marin u Kopenhagenu...

• Like 3
Posted

Okej 1:1.Da se molimo da im tamo makar 1 uvaljamo.Al sudija je uzasan bio.

A Miloje  i njegova taktika da se povuces 2 poluvreme dok vodis.Jbt..Da smo ga primili na drugaciji nacin ne bi mi bilo krivo kao sad...

Posted

Dobro je. Tj nije ali jeste

Da ga nismo primili, tamo ne bi smo prosli pola 90minuta 1/1

Njihov kapiten je morao da dobije drugi zuti karton kad je startovao nad Ivanicem ja mislim a smradina nije svirao, i penal nad Benom cist kao suza. 

Posted
1 minute ago, suptil said:

Ponavljam Zander je smece od igraca narocito na nasoj polovini defanzivno. Probili su na njegovoj strani. Decko je smehotresan. 

Tako je, bas pre nego sto je bio penal gledam njega i mislim se: "Gle sad kad mu majmun uleti klizeci".

Posted
1 minute ago, suptil said:

Ponavljam Zander je smece od igraca narocito na nasoj polovini defanzivno. Probili su na njegovoj strani. Decko je smehotresan. 

Zander je dobar s loptom. Tek je dosao. Nije on debilno napravio penal. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Duh koji lebdi said:

I naravno, na presici ce o sudiji, a o jajarskoj igri u drugom poluvremenu ni reci.

o kojoj jajarskoj igri se prica? igramo isto kao i u prvom, samo su oni izasli malo vise. 

imali smo zicer boacija i jos par prilika. isto kao i u prvom. 

penal je presmesan, lik se bacio preko noge. klasican primer zutog.

penal za nas pa da ga jebem ako start sa dve noge u petercu nije penal. jeste dodirnuo loptu, ali posle ga rusi drugom nogom. i to igrac koji vec ima zuti i kome je vec ovo govno progledalo kroz prste kad nije sudio ni prekrsaj. 

znaci drugi zuti + penal za nas. 

ovo je klasican primer tendecioznog sudjenja i navlacenja za jednu ekipu. 

oni nista nisu pokazali, jedino ovaj ndoj deluje opasno. klasicni smaraci, tvrda i dosadna ekipa. 

plus kapiten im je mesar koji zahvaljujuci lopovluku nije iskljucen.

rez je los. sad ne smemo izgubiti, a bez ovog gola tamo bi nam bio dovoljan i jedan gol. 

ovako mramo ici na minimum dva.

sutevi 14-3.

spavas li mirno dejane stankovicu? 😃

Edited by ИEsA IlIC
Posted

Miloje je zajebao kod izmene Žander - Rodić, defantivno je Žander oćajan, bolje da je menjao Ivanića sa njim...ali sudija...pa kakav je ono penal jebote....tuga....

• Like 1
Posted

Nisu mi jasna pisanja kako smo jajarski odigrali nakon vodjstva, verovatno se misli kako je to Marakana i trebaju da prime pet komada. U Evropi se igra takmicarski fudbal, kad imas rezultat ne zaleces se nego igras oprezno. Da nije bilo one roze sisice ne bi nam dali gol iz igre dva dana.

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...