Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dajte onog Novakovica sa SK, cisto da cujemo sta ce sad da lupeta povodom odlaska Skova.
Slušajući ga rekao bi čovek da je otišao u Bajern minimum a ono Hofenhajm. To je red veličine Joveljić u Ajntraht. Mislim, ok je lik, zna fudbal, ali ipak mora malo da napravi distancu od onoga što voli/radi (Danska) i sa zemlje komentariše.
Ne tvrdim ja da prolazimo Kopenhagen ali ne mogu šanse biti, kako on tvrdi, 70/30 u njihovu korist nikako.
Posted (edited)
3 minutes ago, mister-no said:

Slušajući ga rekao bi čovek da je otišao u Bajern minimum a ono Hofenhajm. To je red veličine Joveljić u Ajntraht. Mislim, ok je lik, zna fudbal, ali ipak mora malo da napravi distancu od onoga što voli/radi (Danska) i sa zemlje komentariše.
Ne tvrdim ja da prolazimo Kopenhagen ali ne mogu šanse biti, kako on tvrdi, 70/30 u njihovu korist nikako.

Covek sebe brendira kao strucnjaka, ne moze niko da mu zabrani da to radi. Medjutim razlika izmedju komentatora i strucnjaka je ogromna.

Helnsiki gubi na poluvremenu, primili gol iz penala u 45. minutu.

Edited by suptil
Posted

Nesto ne verujem da ce Ben veceras na teren,potreban mu je predah.
Propustio sam pa da pitam - koliko je utakmica kaznjen Gobeljic za onaj pogibeljni start? 

Posted

Sa Petrovicem je sve dogovoreno, kao i sa klubom, ali navijacima Rada se nije bas svidela ideja da mali dodje kod nas. Videcemo sta ce biti. 

Posted
5 hours ago, perkos said:

Degenek je prosle godine na jednoj utakmici igrao desnog beka i pokazao da moze i to da odigra sasvim korektno. Otkud opet Simić u prvom timu to je pitanje ?

Ne verujem da će Degenek desno. Pre će igrati sa tri pozadi kao protiv Javora, a Žardel ide napred, ovo vežbamo zato što nećemo imati klasičnog levog beka kada ode Rodić.

Posted
2 hours ago, mister-no said:

Skov je otisao za 10 miliona, nisu to isti transferi.

• Like 1
Posted

Kanjas veoma pismen igrac.

Sto se tice igre ne bi bilo nista bolje ni da je Marin na terenu, Simo Krunic i taktika ala Flora iz Estonije.

• Like 1
Posted

Skov je otisao za 10 miliona, nisu to isti transferi.
Naravno da nije ali Skov im je bio top 3 igrač a kod nas Joveljić nije bio ni prva zamena. Poređenje je više bilo da nije tolika razlika u timovima 70 vs 30..
Posted

Ma da je Simić barem nula, on je u debelom minusu. Ja igrača koji nema nijedan fudbalski element u svom repertoaru skoro nisam video a eto on se čak i profesionalno bavi fudbalom. Zarađuje za hleb od toga.

• Ha-ha 2
Posted

Zato Caki nastavlja da deli lekcije

Sećam se komentara pre 5 godina kako je šteta što nije došao kod nas kad mu je bilo 24-25

Pa da jeste, mi bi ga prodali u Kinu/Japan kao što smo i Ebisilija

Posted
6 minutes ago, Barracuda said:

Ako već mora da se gleda jedan iz Jo-Jo dvojca uz njega, neka bude Bakula

Nazalost nista od Bakule do kraja sezone po svoj prilici

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...