Jump to content

Kirito

Član foruma
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kirito

  1. Ben 63 utakmice za klub, 35 golova, 18 asistencija
  2. Gledaj ovog panja sa brojem 1 na leđima Ova liga svakog dana postaje sve veći cirkus
  3. Zato Caki nastavlja da deli lekcije Sećam se komentara pre 5 godina kako je šteta što nije došao kod nas kad mu je bilo 24-25 Pa da jeste, mi bi ga prodali u Kinu/Japan kao što smo i Ebisilija
  4. Igrali su, 2010. (dobili ovde 3-0, tamo 2-1). i kupili Kamaru posle toga
  5. Ama nemamo širinu nikakvu. Imamo jedno krilo koje uopšte ne igra, a bekovi nam napred ne znaju ništa. Igramo neku zbijenu 4-2-3-1 gde bočni igrači ulaze u sredinu i sve zavisi od onoga što oni iskreiraju. Prva ozbiljnija ekipa tipa Partizana nas je zatvorila u sredini i mi nismo znali šta ćemo. Pritom nemamo ni prekide već izvodimo akrobacije sa pomoćnom igrom.
  6. Ne mora on ništa da pokida, dovoljno je da odigra onako kako je igrao dok je dobijao šansu i onda ne moraju Gajić i Gobeljić da krpe gde im mesto nije, niti mora da se dovodi neki rezervni igrač Spartaka ili Javora za 200k i 20%.
  7. Sve što smo mogli da uradimo pogrešno, uradili smo. Treba ti krilo - ostavi Jevtovića da godinu dana greje klupu, a Jirku pošalji na kaljenje kod eminentnog stručnjaka Sima Krunića. Treba ti bek koji zna da centrira - jedinog krštenog desnog guraj levo, a jedinog levog koji zna da centrira prodaj u Fiorentinu jer je Hajdin ispred njega u rotaciji. Hoćeš da igraš na kontre pa ti treba brzina u veznom redu - dovedi Ivanića koji se ni po čemu ne uklapa u fizionomiju ekipe. Imaš dva visoka, snažna, sporija štopera - dovedi trećeg koji je identičan tip. Aj bar smo doveli Pankova sad, pa to malo popravlja utisak. Bena je trebalo prodati zimus na konto neverovatne statistike koju je imao. Pavkova je trebalo prodati još posle Liverpula, dok je hajp bio na najvišem nivou. Meanwhile, u stručnom štabu nam kumovi i Supić, sportski direktor i trener ne gledaju dalje od Superige i igrača koji igraju, ili su igrali, u Grčkoj, a Terzić i dalje spinuje i uverava nas da je sve super i da idemo opet u LŠ.
×
×
  • Create New...