Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo da nastavimo ovako...najbolje poluvreme ove sezone...kao i prethodnih godina iz utakmice u utakmicu dizemo ritam.

Posted

Bolje ovo izgleda nego protiv Suduve. Naravno Stojkovic najgori, potpuno se pogubio kod ponistenog gola, srecom (ne namerno) bio je dovoljno ispred.

Nije los njihov Nigerijac u odbrani, zna lopte. Milunovic vo, moze biti problema sa brzim Rusom u spicu i onim Mensahom desno.

Posted

Prvi utisak mi je Bo - majstor. Ostali utisci, Jovancic na zalost najlosiji. Ovi biju za medalju na olimpijadi. 3-5-2 je moguce iskljucivo protiv ovih koji se sa 11 igraca brane u svom sesnestercu. Rodic konacno poceo da igra. Utisak mi je da smo morali jos jedan da im damo do kraja poluvremena.

Posted
Samo da nastavimo ovako...najbolje poluvreme ove sezone...kao i prethodnih godina iz utakmice u utakmicu dizemo ritam.
Dižemo se taman da budemo top za četvrto pretkolo.
  • Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Del Piero said:

Neizdrzivo je gledati koliko je spor Jovancic.

Sta se desava sa Kanjasom?

Edited by Mile1
Posted
Just now, Mile1 said:

Bice to bolje kada se vrati Kanjas

Odakle da se vrati 😎 Moramo da ih natovarimo do kraja. Moguce da ovi ostanu i sa 10 igraca do kraja. Podsecaju me koliko lome na Trnavu od prosle godine. Samo da se neko od nasih vedeta ne povredi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...