Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

93' minut, Piplica koji je tek ušao u igru daje gol nakon asistencije Babića petom! Bravo klinci! Sedam bodova do sada.

Edited by Knipex
Posted (edited)

Bravo za klince, oprali se za onaj poraz

Mada ja ne vidim da ovde ima nekih ekstra talenata, ne secam se sta je Markos pisao za ove klince

Edited by vepar
Posted

Procitah na nekom portalu da pocinu Jovancic i Njegos u sredini, ostalo standardno najavljeno.

Ne verujem da je ovo tacno jer je jos rano za zvanicne sastave

Posted
5 hours ago, VoodooDerina said:

Nadam se da Milojević ovaj put neće, kao što je u Londonu, poslušati idiote i fudbalske analfabete sa raznih foruma i da će primeniti jedinu filozofiju koja nam može doneti rezultat u ovakvim utakmicama.

С једне стране форумски идиоти и фудбалске аналфабете, а са друге стране Милојевић их слуша.

И још на све то, ти их тако називаш. Луда кућа.:classic_laugh:

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Jovančić, Petrović - Garsija, Marin, Van La Para - Pavkov. 

Klupa: Popović, Pankov, Vulić, Boaći, Žander, Simić, Kanjas.

Posted

Kanjas je bio najgori prosli mec

Ali cudi me da nema Vulica... nadam se da Jovanca nece odigrati lose po obicaju

Bajern se muci, Oli igra bunker najgori

Posted
4 minutes ago, DonJuan said:

Razbili Nemci bunker.

Nervirao sam se prilicno dok ga ne uvuce Leva. Kad vec nije zaigrao onomad kod nas 😄

14 minutes ago, Vredni mrav said:

Jebote mi na klupi nemamo nijedno krilo. Jebem ti selekciju 

Fali Ben kao hleb 

• Like 3
Posted

Sramotni batadjorista na klupi Olija. Realno za klasu lošije izdanje u Minhenu od našeg. Dokle više Jovancic, pa jbg a gubim strpljenje i za Van La Bačenu Paru.

Posted (edited)

Kanjas možda jeste bio vanredno loš pre 2 nedelje u Londri, ali ima iskustvo igranja velikih mečeva. Uvek bi mi bio pre u prvih 11 u odnosu na Jovančića, pa nek prašta Miloje. :classic_biggrin:

Op op, 2:0 Bajern, neka daju i treći za gol-razliku i da se igramo sa Totenhemom za 20 minuta. 

Edited by Barracuda
Posted (edited)
13 minutes ago, Barracuda said:

Kanjas možda jeste bio vanredno loš pre 2 nedelje u Londri, ali ima iskustvo igranja velikih mečeva. Uvek bi mi bio pre u prvih 11 u odnosu na Jovančića, pa nek prašta Miloje. :classic_biggrin:

Slazem se ali ajde da vidimo, imao je Jovanca i dobre nastupe prosle godine... mada je ove svaki mec bio kritican, cak i u jsl

Samo da izdrzimo 10ak minuta bez gluposti

Edited by vepar
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...