Kronostime Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Srecno veceras, komsije. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Olimpijakos igra odličan fudbal ove sezone. Bojim se da su prebrzi za nas. Ne volim da prognoziram ali me ne bi iznenadio rezultat 1:2 ili 1:3. Što se mene tiče nije problem i ako tako bude, ali barem da probamo da igramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Ono sto sam video od Oly-ja, ozbiljna im je transformacija iz odbrane (koja je slabiji deo sastava) u napad, brzi su, koriste viskove po stranama i vrlo su opasni pred protivnickim golom. Cinjenica je da nece pojuriti da nas napadnu od 1.minuta, ali obzirom na ono sto smo od nas do sad gledali, mislim da samo hrabrija igra blizu njigovih igraca vec na njihovoj polovini daje pozitivan rezultat. Bice vremena za branjenje rezultata, to bar nije nepoznata Miloju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Ovo je utakmica u kojoj lepota igra nije presudna. Bitan je samo rezultat i ovo jeste u ovom delu sezone rezultatski najvaznija utakmica. Sto se mene tice nek bude najruzniji mec sezone, samo da pobedimo. Nešto opusteniji pristup možemo imati protiv Bajerna i Totenhema, jer tu možemo da dozvolimo luksuz da primimo 3-4 komada i treba da razmusljamo kako da damo sto vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 dobijamo 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Prethodni put kada je Olimpijakos igrao u Beogradu, u crveno-belim dresovima su plesali Ben i Marin: Bilo je to poslednje ispadanje nekog našeg tima u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošlo je eto više od dve godine, a naš tim ređa samo pobede i prolaze od tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Bez Pavkova i Ivanica veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 najeftinija karta 6.000 ? 50 evra ? pa jel ima iko veću cenu karte od nas u LŠ ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Jako bitna utakmica za nas. Ovo moramo da dobijemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Odgledao sažetak utakmice Grafičar - Dinamo Vranje i ostao impresioniran umećem Željka Gavrića, taj dečko ima mnogo fudbala u nogama. Mislim da ni ova lopovska uprava ne može ignorisati njegove dobre igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 39 minutes ago, Znanje imanje said: Prethodni put kada je Olimpijakos igrao u Beogradu, u crveno-belim dresovima su plesali Ben i Marin: Bilo je to poslednje ispadanje nekog našeg tima u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošlo je eto više od dve godine, a naš tim ređa samo pobede i prolaze od tada. Nazalost. Dao bih sve da su tu utakmicu Ben i Marin bili najgori a da Partizan nije imao Kljajica na golu i da smo prosli. Srecno Zvezdi danas! Opasan je Olimpijakos. Jaci nego pre 2 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 18 minutes ago, Liska Manjina said: Odgledao sažetak utakmice Grafičar - Dinamo Vranje i ostao impresioniran umećem Željka Gavrića, taj dečko ima mnogo fudbala u nogama. Mislim da ni ova lopovska uprava ne može ignorisati njegove dobre igre. Naravno da neće ignorisati, neko će mu samo staviti mašnicu i prihvatiti prvu ponudu. Živi bili pa videli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 1 hour ago, Klotzen said: najeftinija karta 6.000 ? 50 evra ? pa jel ima iko veću cenu karte od nas u LŠ ? Регуларне цене појединачних улазница: Север: 6,000 динара Југ: 6,000 динара Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 15,000 динара Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 15,000 динара Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 18,000 динара ВИП Запад: 20,000 динара Šteta što su karte ovako skupe, loše se poneo klub prema navijačima. Nemamo mi baš toliki standard da plaćamo kartu 6000. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 29 minutes ago, DonJuan said: Naravno da neće ignorisati, neko će mu samo staviti mašnicu i prihvatiti prvu ponudu. Živi bili pa videli. ne bi... al dugovi, teška situacija u klubu... Piksi doveo Bronovickog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znanje imanje Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 2 minutes ago, Stondisha said: Piksi doveo Bronovickog... lol Inače večeras u Londonu (Totenhem-Bajern) najeftinija karta 26 funti, a regularna najjeftinija 52 funte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 7 minutes ago, Znanje imanje said: lol Inače večeras u Londonu (Totenhem-Bajern) najeftinija karta 26 funti, a regularna najjeftinija 52 funte. Pa koliko vidim najskuplje karte, pored samog terena su 98 funti, što je oko 13.000 dinara, što je opet jeftinije neko naš zapad, recimo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) 16 minutes ago, DonJuan said: Pa koliko vidim najskuplje karte, pored samog terena su 98 funti, što je oko 13.000 dinara, što je opet jeftinije neko naš zapad, recimo. na stranu da uporediš šta u Engleskoj dobiješ za te pare, a šta u Srbiji za duplo veće. Edited October 1, 2019 by Stondisha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Ipak je taj Totenhemov stadion skucen u odnosu na maru, gledaoci nemaju ni pola komfora kao ovde, a i nama standard raste iz meseca u mesec nezadrživim tempom (tako barem predsednik reče). Nadam se da neće po hitnom postupku da podele karte stranackim botovima, da se i vidi na delu jajarska politika uprave. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 20 minutes ago, Stondisha said: ne bi... al dugovi, teška situacija u klubu... Piksi doveo Bronovickog... A Djilas nije zamenio cevi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 5 minutes ago, Stondisha said: na stranu da oporediš đta u Engleskoj dobiješ za te pare, a šta u Srbiji za duplo veće. Dobijaju utakmicu Lige Sampiona i tamo i vamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) 6 minutes ago, Jonnhy Clash said: Dobijaju utakmicu Lige Sampiona i tamo i vamo. To je istina, ali mislim da ima razlike. Recimo, kada odeš u restoran i umesto tanjira dobiješ kofu, pa neka bude i najskuplje jelo, mislim da bi se bunio, i sigurno ne bi rekao - hrana tamo, hrana ovako. I još platiš skuplje. Edited October 1, 2019 by DonJuan 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 5 minutes ago, Jonnhy Clash said: Dobijaju utakmicu Lige Sampiona i tamo i vamo. Ko sme da stavi neke pare na kontra opkladu:@Jonnhy Clash u životu nije pogledao utakmicu uživo na stadionu bilo gde van Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) 2 minutes ago, DonJuan said: To je istina, ali mislim da ima razlike. Recimo, kada odeš u restoran i umesto tanjira dobiješ kofu, pa neka bude i najskuplje jelo, mislim da bi se bunio, i sigurno ne bi rekao - hrana tamo, hrana ovako. sve zavisi šta si konzumirao pre odlaska u retoran. Na primer ako si na nekim jakim halucinogenim supstancama, onda bi čak i pohvalio njihovu preduzimljivost da ti takvom nikakvom umeto tanjira daju kovu (ne kofu, nego KOVU), da se istom koristiš, jer za tanjir sposoban nisi. edit @Cromodora nema dušu kao Marakana... do duše verovatno nema ni Toalte kao Marakana... pa zato i te cene. Edited October 1, 2019 by Stondisha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Почиње Вулић вечерас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) 4 minutes ago, Stondisha said: sve zavisi šta si konzumirao pre odlaska u retoran. Na primer ako si na nekim jakim halucinogenim supstancama, onda bi čak i pohvalio njihovu preduzimljivost da ti takvom nikakvom umeto tanjira daju kovu (ne kofu, nego KOVU), da se istom koristiš, jer za tanjir sposoban nisi. Ne znam. Ne koristim halucinogene supstance. Konzumiram iskljucivo drustveno prihvatljive supstance. Da mi neko ponudi karte za sve utakmice od cetvrtfinala LS do finala sa sve propratnim sadrzajima (hoteli, restorani, Red light district ako Ajax igra u cetvrtfinalu) ili komplet za Partizan u Ligi Sampiona sa zidarskim sendvicem po utakmici izabrao bih ovo drugo. Edited October 1, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts