Jump to content

Cromodora

Član foruma
  • Posts

    348
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cromodora's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

223

Reputation

  1. Ko se sa Mićkom igra, upišan se budi. Carma is a bitch. BTW i mi se posle pitamo zašto se Pavlović odluči za švabiju (pored svih očiglednih razloga). Dovoljno je gledati ovo iživljavanje nad Samardžićem pa da i budali bude jasno.
  2. Postavka i strategija igre dobra večeras, tu zamerki nema stvarno niti može da bude. Zamerke idu na račun "izvođača radova". Ne znam odakle ideja da Mijailovic posle svih brukanja na tom desnom beku može da nastavi to da igra. Mimovic kakav god da je je za njega klasa. Ja Endijaea i pored datog gola ne mogu nikako da svarim i ubeđen sam da bi Kraso na njegovoj poziciji bio bolje rešenje, ali Miloje jednostavno voli takve tipove u špicu.
  3. Da ne preterujem lo za to blistanje baš, ali to ne znači svakako da nije zaslužio da udje u drugom polivremenu. Katai je bivši fudbaler.
  4. Kad ti u 2024 godini bekove igra mrtvi Rodić i micko moron, a rekreativac Katai ulazi kad juriš rezultat onda te karma zaskoči i dobro re naguzi.
  5. Nidje drugog žutog, sramota da nam ovo treba da bi dobili tekmu. Rodić zaslužuje šamarčinu za ove pete koje pokušava.
  6. Zašto vaditi Endijae kad ima takav doprinos igri, WTF
  7. Bahar kriv za sve, sabotirao dovođenje bekova, odbiti mu od plate.
  8. Dovoljno pogledati Hvanga 15 minuta i shvatiti da je u pitanju druga kategorija. Lakoća i jednostavnost kojom Hvang igra je nerealna za ove nase "kreativce" u timu.
  9. Ne bi me iznenadilo da je prodat, samo zaboravili da kažu. Sent from my A063 using Tapatalk
  10. Želim Miloju nula bodova danas. Sent from my A063 using Tapatalk
  11. Gospodin Književnik će na časove kod Terze. Postavio je robijaš nove standarde. Sent from my A063 using Tapatalk
  12. Ja sam skapirao da će šatro da odbiju čim sam juče video naslov na mozzart-u tipa "drama u zvezdi..." ili tako neki bullshit. Sent from my A063 using Tapatalk
  13. Ne sporim kvalitet, rekoh u prethodnom postu. Za njega je sigurno bolje da beži glavom bez obzira. Miloje će da utegne neku bunkercinu i nekako će se dogurati do kraja sezone, a ja nikakvih očekivanja više nemam od ovog tima jer kome igraju Spajic i Rodić to je skup rekreativaca, a ne tim. Sent from my A063 using Tapatalk
×
×
  • Create New...