Jump to content
Vox92.net Forum

Cromodora

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Porediti intenzitet pingponga sa PL je u najmanju ruku besmisleno i to ti je izmedju ostalog glavni razlog potrošnje igrača. Njima je lo celso povređen, Eriksen nešto sitnije, a i on se vraća u stroj, nije tu politika kao kod nas sto rece "da se skupimo pred bitan meč". Meni je slika našeg medic tima nekako ostala u glavi ona doktorka na potpisivanju matea. Toliko o tome, da ne tupimo dalje. Ajmo malo da čujemo prognoze za večeras, utihnuli ste svi, to mi se ne sviđa 🙂 Mali intro pred tekmu, zahvaljujući Tifu
 2. Ja koliko se sećam od starta sezone povređeni u nekom trenutku : Rodic, Boakye, Pankov, Tomane, Canjas, Marin, Mateo, mislim i Milunović nešto lakše. Odprilike pola tima i to nosioca. Šta ta struka radi ne znam, ali sam siguran da nije kako treba. Ne igramo mi u PL ili bilo kakvu ozbiljnu ligu da imamo naprezanja do granice, a pogotovo imajuci u vidu rotacije koje Miloje praktikuje u pingpong.
 3. Ja rekoh pre neki dan da struka koja se bavi kondicionom pripremom igrača i monitoruje njihovo stanje treba poslati na jedno mesto. Neverovatno da se čovek u toj meri raspada.
 4. Šta rade ti kondicioni treneri pobogu? Struka? Pa Rich se jednom mesečno povredjuje, kao bambi na ledu. Meni je to skandal.
 5. Šta je sa bratom Richom? Povređen ili pošteđen?
 6. Jovanca definitivno otišao u dubok kanal iz koga nema izlaza, kakva beskorisnost i manjak igrača za zvezdu. Pavkov takodje prilično bedan. Ivanic se definitivno upokojio koliko vidim? Nije da sam nesto ozaloscen no pitam.
 7. Svečano otvaranje bar kod čitača na severu.
 8. Misliš kod nas je sve ok? Sve pocistili, nema frke?
 9. Mislim da je dovoljno da postoji prostor za spekulisanje, što govori samo za sebe na šta liči taj FSS kad je to čak i izdaleka zamislivo. Mada da ne grešim dušu, ni država nam nije u nekom boljem stanju.
 10. Veli Zvezdan neće da upali, pada mu ulje na masu pa je morao Range Rover da potera, a i štedljiviji je.
 11. Trebao je ministar vojni da opremi autobus sa bacacem plamena i jednu haubicu da prikace. To je bas onako u njegovom duhu.
×
×
 • Create New...