Jump to content

Recommended Posts

Posted

Timovi sa najvise plejof pobjeda od 1995. do danas:

5: GSW - 118 

4: Boston Celtics - 159

3: Miami Heat - 161

2: Los Angeles Lakers - 173

1: San Antonio Spurs - 181

Ispred svih njih sa 182 pobjede:

Lebron Raymone James

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Mnogo povreda zadnjih godina za Arona. Nepouzdan skroz ali je tamo legenda tako da mu niko ne zamera

Edited by YAO
Posted

U nezalecenju Gordonove povrede ima i udela sto je igrao povredjen u prosloj PO seriji protiv Okc, umesto da miruje i da zaleci po propisu. Povreda nazalost postaje hronicna.

Pored konjusareve letargije u prva dva meca ova povreda je jos jedab razlog za Jokicevu statement partiju koju ocekujem veceras.

Posted
3 hours ago, moonovermarin said:

Ne znam za druge, ali ja ih ne volim jer mi je ružna i neinovativna njihova košarka. Jer mislim da se užasno mnogo oslanjaju na povoljan sudijski kriterijum, mislim da SGA ima mnogo povoljniju pištaljku od Hardena pre promene pravila (kada je kačio ruke odozdo) i od Džordana u drugom threepeatu, a da cela ekipa ima povoljnije suđenje od Lakersa protiv Sacramenta onomad. Ne dopada mi se Dort, mislim da je manje košarkaš od Ajzeje Stjuarta i voleo bih da naleti na neki Njujork 90tih - Entoni Piler tajp of gaj. Ne dopada mi se njihov trener. Plus ima jedan izuzetno subjektivni momenat I dont like you koji osećam prema njima. Pri tom sam jako simpatisao ekipe sa neparnim brojem superstarova u OKC: KD+Russ+Harden i bogami kad ih je Russ sam vukao, ne računam Pola Džordža i Karmela u neke superstarove tada. Ali najviše zato što smatram da sa blagom korekcijom suđenja, od bukvalno 5% SGA od MVPja postaje jedan jako solidan bek šuter, nešto što volim da zovem robusnost igrača na kriterijum.

Iskreno mislim da bas preterujes, jer nije Gilgeous Alexander preko noci postao MVP i superstar, gradio je svoje ime u ligi godinama i napredovao. Sad bas deluje cudno i na prvu vecina se i ne bi setila da je uopste i bio u Klipersima. Imati onakvu poludistancu to je bas heavy weapon velikana. Osim Jordana, da li neki igrac moze da mu parira na tom polju ? Super su Kawhi, DeRozan, Bryant, Karmelo svojevremeno... Ali ovakvu siguricu na tom polju i kontrolu lopte nisu imali. Stoji da im liga trenutno povladjuje i da je sudijski kriterijum takav kakav je - A kad i nije bio povoljan po najvece starove lige u tom trenutku ? Meni se u Oklahomi svidja sto svi igraci rotacije igraju sa fantasticnim samopouzdanjem i nemaju problem i sa malim ulogama, a kad zatreba neobicno lako popune cipele povredjenih kolega.

Tako i ova povreda J-Duba, dolazi u nezgodnom trenutku i nacet je, ali siguran sam da ce uspeti da ga nadomeste. Nekako imaju veliku zastitnu mrezu kao ekipa, odaju neku sigurnost. E sad to treba sve dokazati naravno, ako uspeju da osvoje jos jedan trofej, Shei ce sa 2MVPF + 2MVP vec uci u besmrtnost sa 28 godina. 

Ima da prsti izmedju ATL i NYK, ocekujem vrhunsku utakmicu. Ne bi me cudilo da Toronto poklekne i vcrs, ali bi bilo lepo da pokazu zube na homecourtu i malo zakomplikuju tu seriju. 

Posted

Au kako igra Atlanta, ozbiljne su to fizikalcine. CJ Mekalum igra za mene iznad svih ocekivanja. Kako samo igra dobro i u odbrani, evo u kontri je blokirao igraca.

Okongvuovo prikucanje ting of bjuti.

Johnson, Kuminga, Daniels, Gej, Onjeka svi su ogromni i prave Niksima ozbiljne probleme. Cak je i Vinsent uradio nesto korisno

Moraju mnogo vise da ukljuce Townsa Niksi. Kako ovo pisem napravise seriju 9-0 i prepolovise prednost

Posted
9 hours ago, mr clutch said:

Pored konjusareve letargije u prva dva meca ova povreda je jos jedab razlog za Jokicevu statement partiju koju ocekujem veceras.

Dobio si je. Al u suprotnom smeru.

• Ha-ha 3
Posted

Kakvu je zver napravio Steve Kerr od Kuminge, evo sve mi neka milina gledati.

9 hours ago, Sokmeniki said:

Timovi sa najvise plejof pobjeda od 1995. do danas:

5: GSW - 118 

4: Boston Celtics - 159

3: Miami Heat - 161

2: Los Angeles Lakers - 173

1: San Antonio Spurs - 181

Ispred svih njih sa 182 pobjede:

Lebron Raymone James

Sa godinama sve više gotivim Lebrona i svakako je tu negde u top 1-2-3, ali ovo nije podatak koji mu ide u prilog. Team-hopping... 

• Like 1
Posted
10 hours ago, Chaos Is Me said:

Bratski, Paul George je u OKC bio treći u glasanju za mvp, ubio je tu sezonu. Carmelo ne da nije bio superstar u OKC, bio je suštinski potpuno nebitan igrač. 

Jeste, my bad, tada je bio dobar. Nema veze, poenta je da mi se ne sviđa OKC danas 🙂

Posted

Kakvo šamaranje, Wolvesi kao osmaci protiv Nuggetsa petaka. I to sve uz prilično nikakvu partiju Edwardsa. Još Gobert baca neke pasove iza leđa, baš sprdnja. Dosunmu top ubod za Kurjake, znalo se to odmah. 

Posted
15 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kakvo šamaranje, Wolvesi kao osmaci protiv Nuggetsa petaka. I to sve uz prilično nikakvu partiju Edwardsa. Još Gobert baca neke pasove iza leđa, baš sprdnja. Dosunmu top ubod za Kurjake, znalo se to odmah. 

Iza leđa bez gledanja 😄

Denver nema spacing i nema poene iz tranzicije, šut za 3 katastrofalan i iz manje više otvorenih pozicija. Ako se uzme u obzir da bez Gordona na parketu ide lagana pomoć na svakog napadača Denvera, ne samo Jokića, deluje jako teško da se ovo popravi do petka. Kakav god je Gordon, neće biti na 100 posto. Teška situacija za Denver iako je generalno još sve otvoreno. Podbacili su totalno.

Odbrana je bacala paralele na nas u Barseloni. Teški wtf momenti.

Posted

Nadam se da i Raptorsi mogu da zakomplikuju seriju, dobili su sinoć poslednju četvrtinu sa 43-23 uz sjajnu epizodnu rolu izvesnog Jamison Battlea. Collin Murray-Boyles je prašinar za polizati prste, al šteta što su on i Barnes nekako sličan profil trudbenika. Zmija Barrett odigrao jednu od boljih partija u karijeri. 

• Like 2
Posted (edited)
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nadam se da i Raptorsi mogu da zakomplikuju seriju, dobili su sinoć poslednju četvrtinu sa 43-23 uz sjajnu epizodnu rolu izvesnog Jamison Battlea. Collin Murray-Boyles je prašinar za polizati prste, al šteta što su on i Barnes nekako sličan profil trudbenika. Zmija Barrett odigrao jednu od boljih partija u karijeri. 

CMB je vise 4/5 dok je Barnes 3/4, mogu da igraju zajedno ali bar jedan od njih mora da nabaci solidan sut za 3 za vece domete. CMB mi je jedan od omiljenih igraca sa drafta, leb ubod Raptorsa. Steta sto su se zakopali ugovorom za Poeltla.

Edited by Radalek
Posted

Denver bez Gordona i Wotsona je rupa, i to se znalo.Ono sto se  ne zna je zasto nisu odabrali lakseg protivnika za prvu rundu plej ofa, vec zadrto i glupo odabrase Vukove..koji grizu!

• Like 1
Posted

Da li je Jokiceva nemoc posledica Minesotinog pristupa, njegove kurcobolje (sto ne verujem, plej of je, ali ajde, sve je moguce) ili jednostavno njegov stil igre ne odgovara u rasporedu snaga protiv Minesote? Nejasno mi je zasto na terenu izgleda kao da jedva ceka da se utakmica zavrsi i kao da je pod prisliom na terenu

Posted

Vaistinu svaka čast Lebronu, ozbiljan takmičar i u ovim godinama.

Ne stižem nešto da pratim ovaj PO, ali možda noćas bacim pogled na Blazerse, takođe u nedelju (normalan termin aleluja). Konačno malo svetla na kraju tunela i za nas.

• Like 1
Posted

kakva brutalna serija atlanta-new york. ubedljivo najbolja. cj mccollum igra najbolje u karijeri dok na drugoj strani brunson igra bas lose u odnosu na prethodne playoffove i uopsteno sta moze. rekoh pre neki dan, kao i denver i kod new yorka nesto bas nije kako treba. da li je to trener ili igraci bas nisu u formi, ne znam. mcbride je zavrsavao umesto bridgesa koji je imao nule za 20 minuta na terenu. on se neverovatno raspao u poslednjih par meseci. bas me interesuje ako ispadnu da li ce biti neke price oko povrede koju vuce. anunoby je zato odigrao kao allstar. kakve je samo trojke pogodio na kraju da vrati knickse, bio je ubedljivo najbolji girac ekipe. onda je na scenu stupio brunson i sve sjebo. kao i u game 2, nekako osecaj da karl towns nije imao dovoljno lopti u napadu. jebeni clarkson je imao isti broj suteva kao i on. tu se mora nesto menjati, cenim da ce se brownu ozbiljno drmati klupa ako izgube ovu seriju.

kod atlante mccollum je pogadjao u prvom poluvremenu, alexander-walker u drugom uz fantasticnu odbranu na brunsonu. btw knicksi su se tek u drugom poluvremenu setili da sklone brunsona sa mccolluma, sto mi je bas nekako wtf da im je trebalo toliko. johnson odigrao prvu odlicnu utakmicu a tu je opet bio i kuminga sa klupe koji je opet zavrsio umesto danielsa. okongwu standardan u odbrani uz jedno brutalno kucanje.

sledeca utakmica je moze se reci presudna za knickse. valjda nece opet poceti sa brunsonom na mccollumu. imaju tri igraca u prvoj postavi da stave na njega. hart ga je cuvao u drugom poluvremenu pre svega. anunoby na johnsona, mikal na alexander-walkera i onda umesto townsa, staviti brunsona na danielsa. sa kumingom umesto danielsa je vec malo zajebanije jer ovaj prvi moze da napadne ozbiljnije i cak i da pogodi sa polu-distance pa ce se morati praviti adjustment. mozda diawara da dobije minute umesto shameta...

• Like 3
Posted

Neka su se Nagetsi rešili Portera, rak rane Denvera. Upravo prisustvo MPJ je davalo Jokari širinu u napadu. Cam za dva poraza ima 3 skoka, lol. MPJ i kad igra loše, doprinosi stabilnosti skoka. Ne mogu da verujem da ih Minesota sa polovičnim Edvardsom tako lagano rešila sinoć. Ayo i Jaden su sile.

Što se tiče Gordona, njega već povrede načinju, jedini logičan sled događaja je da ga trejduju, ali de ćeš da trejduješ najboljeg Jokarinog drugara. Bolje MPJ.

Što se tiče serije Niksa i Hoksa, nisu Hoksi toliko dobri, koliko su Niksi loši.