delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gober sutira trojku haha sprdaju se ljudi Dosunmu je vec odigrao neku svemirsku partiju
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago da denver jos veceras preda i petu ako imaju obraza. valjda ce spursi biti zdravi za finale zapada.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije još gotovo. Prerano je počela Sota sa ovim egzibicijama na granici cirkusa poput Gobertovog šuta za 3.
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Deluje mi da je puklo medju ekipom,ovakav nivo nezalaganja i kurcobolje jedino tako mogu da objasnim Hjuston 2.0
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je realno bio faul u napadu Dosunmua al ako. Denver za sada u drugom poluvremenu samo 9 pogodaka iz igre.
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Konjušar je takođe za sprdnju, izgleda da je prime prošao. Svakom čudu dođe kraj...
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tesko polaganje iznosi Marej pored Gobera (pre toga dao trojku) i spusta na -7 Medjutim onda je Denver imao par pokusaja i nista, Jokic je probao svom silom da unese Rudija i nije uspeo da poentira, cigla Dzonsona za 3 i onda Ayo ide na prodor, sklanja Mareja i polaze. Rendl je mnogo puta ozbiljno zaglavinjao danas
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jokić je mnogo bezobrazan. 6-26 za 3 Denver and counting. Ovo je već sistemski raspad.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jokić je mnogo bezobrazan. 6-26 za 3 Denver and counting. Ovo je već sistemski raspad.
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Konjušar je takođe za sprdnju, izgleda da je prime prošao. Svakom čudu dođe kraj... 3
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je realno bio faul u napadu Dosunmua al ako. Denver za sada u drugom poluvremenu samo 9 pogodaka iz igre.
mr clutch Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jokic od kad se vratio na parket u poslednjoj cetvrtini nije postigao kos. Denver koji je najbolji napad lige u tom segmentu igre izgleda pijano. Btw ceka se statement partija konjoktadice.
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ide trica s parkinga Dosunmua kao exclamation point. 41 poen uz 13/17 iz igre i to 5/5 trice, *12/12 bacanja, 4r 2a 2blk (samo 1 to); A proslu je imao 25 uz 9ass i 10/15 FG. Unreal stuff edit: Nije zavrseno skorersko vece, jos 2 poena sa bacanja daju 43. Prestigao je i Shajka od vcrs Edited 1 hour ago by delgado 3
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bi me čudilo da ih Minnesota B reši u 5.
Bojdo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da nece biti vise onih hot takeva o Jokicu koji je u TOP 10 ikada. 1
cabke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Nepotreban potez McDanielsa ovo na kraju. Kakav supak
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na kraju bi sore loser Somborac da se obracuna sa Mekdanijelsom. I to se zatrcao sa centra na njega posle ovog polaganja. Kakvo dripacko ponasanje 1
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, delgado said: Na kraju bi sore loser Somborac da se obracuna sa Mekdanijelsom. I to se zatrcao sa centra na njega posle ovog polaganja. Kakvo dripacko ponasanje Ne kenjaj,možeš da ga mrziš,ovo se ne radi 1
cabke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, delgado said: Na kraju bi sore loser Somborac da se obracuna sa Mekdanijelsom. I to se zatrcao sa centra na njega posle ovog polaganja. Kakvo dripacko ponasanje Tebi onaj potez ok? Ma bravo majstore
Recommended Posts