drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebem ti povrede, obe su izgledale uzasno Edvards out mesec dana, za DiVicena samo da nije pokidao Ahilovu Votson na klupi mi lici na nekom random zenicu iz Wire-a
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, le piaf said: Kakav užasan meč igra Gordon. Čovjek je hronično povrijeđen. Bez svoje eksplozivnosti on je pola igrača. Takođe, realnost pokazuje da forsiranje (polu)povrijeđenih igrača uglavnom ima štetne posljedice. Nadam se da Ant nije izgubljen za seriju, to bi već bio nenadoknadiv hendikep za Vukove.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mnogo nesrećne i gadne povrede zaista. Preopterećenje igrača dolazi na naplatu.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeziva povreda i Edvardsa, i uz DDVovu tesku povredu ovo je stvarno crna pogibija za Minesotu. Velika tuga i za ovu dvojicu, posebno ako je Donte pokidao ahilovu. Igrao je bas dobar basket, posteno se borio. Sad ce Minesota ziveti od Dosunmua i Hylanda a i Randle ce morati ozbiljno da povuce, a ova utakmica je must-win ukoliko misle da nekako imaju sanse za prolaz. 3-1 nije lako okrenuti, sa 2-2 Denver je apsolutni favorit. Bice pakleno tesko izvuci ovo, ali to im je jedina sansa, da se skupe, i nekako dobiju
Bojdo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ad neka vade Gordona i čuvaju ga. Mislim da bez njega mogu bez poroblema da dobiju ovako desetkovanu Minnesotu.
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odbrana Nuggetsa u reketu je plač majke božje, tužno i pretužno.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rispekt za Dosunmua, kako god se zavrsi. Uskocio je na kraju u ulogu prve opcije i razbija, kako je samo napredovao 2
Radalek Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Bojdo said: Šta je poenta ovolikog mrsavljenja Jokica pred PO. Njegova masa je itekako bila funkcionalna, pogotovo u duelima sa Goberom. Sta je ovih htio postic stvarno ne znam. Mozda da se manje umara i sl, ali mislim da je i tim činom izgubio neke prednosti koje je imao. Pomoci ce (ako pocnu da lice na sebe i prodju prvu rundu) mnogo protiv Spursa i OKC. Tu mu ne treba tolika masa, moze da pomeri bilo koga tamo, ukljucujuci Wembanyamu (sto smo videli pre par nedelja). Minus je protiv Gobera i trenutno im ne verujem i pored povrede Edvardsa jer ovo nije dobro kako Gordon izgleda.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Denver izgleda i danas kriminalno. Minnesota i ovako povređena organizovanija ekipa. U ovom haosu je sve moguće.
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, Bojdo said: ad neka vade Gordona i čuvaju ga. Mislim da bez njega mogu bez poroblema da dobiju ovako desetkovanu Minnesotu. Poslusali su te, ode Gordon u svlacionu. Uzasna sekvenca Rendla prebacio je sav momentum i prednost na Denverovu stranu, ali mocni Ayo i pomalo Hyland odbijaju da istaknu belu zastavu. Hardavej standardno daje doprinos za DEN.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bore se Vukovi junački. Čak i ovako osakaćeni nekako diktiraju tempo. 1
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nek provere da l je tabla dobro posle onog smeca Mekdenielsa. +4 pred poslednju, Vukovi maksimalno grizu. Definicija next up man mentality-a
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago veliki dosunmu neresiva enigma divincenzo i zvanicno torn achilles lillard tatum haliburton i sada ddv. jos jedan igrac koji nosi broj 0
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Epski raspad Denvera,bruka Verovatno i velike promene na leto u rosteru,možda i na klupi
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaki playoff ponavljam koliko je McDaniels zapravo bolji igrač od mase igrača koji imaju mnogo jaču statistiku. 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je već preozbiljan raspad Nuggetsa. 😄 Vukovima svaka čast. Skromno ali borbeno. I to je dovoljno izgleda.
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne može povrijeđen igrač da bude na terenu. AG mora pod hitno na klupu. Zar im iskustvo od lani sa njim i MPJ-om nije dovoljno? Ili je trener toliko glup, da ovog puta očekuje drugačiji ishod. Kako bilo, čak i da prođu ovu rundu Nuggetsi uopšte nijesu konkurentni za šampionski naslov.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gobert razbija Jokića na paramparčad 3. put za redom.
mr clutch Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Apsolutna tuga su povrede u redovima Sote. Bravo za Donsumua i veceras je iskoracio, a Denverova odbrana je fokusiranija na njega jer je prva opcija. Olaksavajuca stvar je sto je to Denverova odbrana. 1
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Atomska energija Minesote, na pragu su ogromne povrede. Stara kuka Konli pogadja vaznu tricu, ide Ayu i sut od tablu s pravca a onda i Gobi hvata off skok i polaze. Mora se odati priznanje Gobiju kako se nosi s Jokicem
Recommended Posts