Jump to content

Recommended Posts

Posted

zaboravih evo vec u dva posta o ny-atl da napisem onu pomalo blamantnu sekvencu browna na kraju druge utakmice kada je trazio tajmaut kada nije trebao (pre poslednja tri minuta 4q) i tako nije imao tajmaut za poslednji napad pet sekundi pre kraja na -1. evo sada u trecoj je trazio sumnjiv challange iz kojeg ne samo da nisu dobili loptu nego su dosudili faul hartu + opet izgubili tajmaut i opet usli u zadnja tri minuta sa jednim :lol_2:. i onda jos jedna sumnjiva situacija kada je u napadu kada je mccollum dao kos za pobedu, brown na teren stavio neku mnogo nisku postavu gde je na kraju mcbride zavrsio na mccollumu koji je lagano mogao sutnuti preko njega i pogoditi :classic_wacko:.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Bojdo said:

Ono je bilo ponižavanja odbrane Denvera, setali su se do obruca

rekoh ja tokom sezone da ce tesko tek tako da se promene navike iz regularne sezone u playoffu. jos kada ne igraju ni gordon ni watson nema sta da se trazi, jedino da se pobedi sa 140-137. wolvesi uopste nisu uplaseni od igranja sa nuggetsima, cak sta vise deluje da bas i to zele. steta je sto su izabrali reida umesto alexandera-walkera, jer bi bili jos opasniji po ekipe na zapadu.

denver od sedam najskupljih igraca dobija kvalitetne minute od sveukupno tri i po. sto je najgore, tesko da ce se to promeniti i za sledecu sezonu.

mozda je vreme i da se razmisli o sudbini trenera..

Posted

Ja sve vreme imam osećaj da tog NAW sere i da će se vratiti na onog mediokriteta (sa solidnom odbranom, doduše) iz Wolvesa.

Ma kod Knicksa je evidentna stvar, sve je podređeno Brunsonu. Nisu probali još samo tatu da mu postave za head coacha. Svaka njemu čast na karijeri i svemu, stvarno je vešt i tehnički besprekoran plus ima nisko težište i snažno telo, ali baš mi ne deluje realno da skraćeni glavati kratkoruki volume scorer kao prvi igrač ekipe odvede istu do nekih velikih visina. 

Inače, gledati McColluma kako pleše je baš dobro iskustvo, kao što rekoh pre neki dan - ima tehniku na nivou najvećih igrača u istoriji. Kao Jared Butler za trule bogataše. On je glavni razlog što vode u seriji, daju doprinos i ostali ali vide se i ovde šuterski limiti Johnsona i kognitivni limiti Kuminge.

• Ha-ha 1
Posted

Zajebaće CJ kad bude najvažnije. On je volume scorer sa niskom efikasnošću kroz cijelu karijeru (TS mu je 2% ispod prosjeka lige) i to će kad tad u seriji doći do izražaja. 

Posted

Pa bila je ona besmislena prica kako Denver moze igrati super odbranu kad zele. Takvo nesto u historiji lige nit je postojalo nit ce postojati. Realnost je da oni vec drugu sezonu zaredom nemaju igraca sposobnog braniti na lopti i da je Jokic dokazana rupetina na obrucu. Kad to dvoje spojis, trebaju ti 3 Draymonda da pokriju sve. Zona koja je bila proslosezonsko rjesenje sad tesko da moze biti toliko efektivna sa ranjenim Gordonom i Camom koji je ipak dosta kraci i losiji atleta od MPJa. Prostor otvoren trejdom za MPJ su iskoritili za potpisivanje igraca za lagniji dio RS i to se vidjelo vec u jacim mecevima u RS i pogotovo sad u PO. 

• Like 2
Posted
23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja sve vreme imam osećaj da tog NAW sere i da će se vratiti na onog mediokriteta (sa solidnom odbranom, doduše) iz Wolvesa.

kognitivni limiti Kuminge.

ne slazem se da je mediokritet jer je 1. odlican defanzivac, 2. u wolvesima nije imao ovoliko prostora u napadu kao u hawksima da pokaze sta moze. pravi je onaj two-way™ igrac.

kuminga igra dosta racionalno ove utakmice, mnogo mnogo bolje nego sto sam mislio. ali i on kao i mccollum imaju u sebi taj 4/16 utakmicu...

• Like 1
Posted

Lik pre tekme pospe vrecu govana poimenicno po svakom igracu,usere im se u karijere,a onda mu oni dokazu u sledecom mecu da je trebalo 2 vrece istih da pospe,malo je jedna. 

• Ha-ha 6
Posted

nadam se da je na kraju u pitanju povreda kolena kod jokica, jer ako nije, ovakav effort je za zatvor. apsolutno nedopustivo kako je odigrao. da bas toliko ne moze da uradi da bar zasmeta u odbrani na obrucu, ne razumem. ranije je bar rukama i mozgom mogao da igra odbranu na donekle prihvatljivom nivou ali sada ni to. razumem i cuvanje od faulova ali bas da se dopusta onoliki jebodrom do kosa je neverovatno. cim se probije prva linija, komotno se moze upisati dva poena.

a ovo da ne moze da resi goberta 1 na 1 kao ranije i sto sutira deset trojki je opet mozda zbog povrede. u svakom slucaju, svi su sada vec u playoffu bar malo povredjeni tako da ovo i nije neki izgovor. ako (kada) minnesota prodje, gobert bi trebao da dobije mvp playoffa. sama cinjenica da moze odbraniti jokica 1v1 znaci da ga jokica ne moraju udvajati sto znaci da jokicevi saigraci osim murraya postaju za 90% manje opasni u napadu. niko se ne nervira zbog 1 christiana brauna ili spencera jonesa. 

jeste se prosli put denver vratio sa 0-2 do 3-2 ali ovo izgleda mnogo gore nego onda na 0-2. mislim da se treba desiti mini cudo da ovo denver preokrene. cak ni edwards nije ni blizu 100% a lagano dobijaju meceve.

Posted (edited)

Ja sam još prije mjesec dana napisao da će Denver da trejduje Jokića a niko nije vjerovao.

Živi bili pa vidjeli.On ide ovo ljeto.

Edited by Radovan III
Posted

Kakav je gospodin Keni, i razigrava ekipu i iznosi prelepo polaganja. Smart briljira u odbrani, Hacimura ne promasuje, zapalio se od starta. I pored odgovora Senguna, Lejkersi deluju bolje u ovoj utakmici. Nekako iz minuta u minut kao da deluju sve sigurnije, svi ucestvuju, i da je ovo najbolja kosarka koju smo igrali cele sezone (sa sve Doncicem i Reavesom). Odbrana i hustle kao da nije ista ekipa. Treba pohvaliti i Jaxa, igra konacno korisno u plejofu. Samo nastaviti ovako. Jabari Smit ima 3 faula al evo vratio se, dade trojku

Posted

Ide trica Bronija pa onda alejap reverse u kontri na caletov asist. 5 poena momcine u kakvim trenucima. Sta Kralj pogadja ovo je vec cista madjija. Onaj pogodak iz mrtvog ugla od tablu i sad ovaj preteski sut posle neuspesnog iznudjivanja faula su Toronto2018--G2 vajb. I to je jos promenjeno na tajmautu u trojku. Bron, Broni i Hacimura zajedno 13/13

Posted

+5 pred poslednju cetvrtinu, losi momenti Laravie i neke bezveze izgubljene i Hjuston je cak dosao i do -1, ali nekako smo odbili nalet. Smart stvarno igra nevidjeno dobru odbranu

Evo poena Kinga, krece mozda prelomnih 12min

Vanderbilt se ukljucuje u pricu takodje

Posted

I kad je delovao da Hjuston dolazi do pobede i preokreta pre svega zahvaljujuci OR i Amenu, Smitu i Sengunu, gube loptu fauliraju Smarta na 26s i +6 za 3, i onda gube ponovo loptu na izvodjenju i King pogadja tricu za izjednacenje. Odbranili smo napad, sjajna odbrana na Sengunu, i King je opalio solidan sut za pobedu na 1.2s do kraja nazalost promasaj

Idemo u OT; Lud mec..

Posted

Kakav je borac Markus Smart, koliko srčanosti i želje za borbom sa momcima koji su verovatno najfizikalniji u ligi.

Bronova još jedna jaka plej of partija pri kraju karijere, piše istoriju deda.

Mora se pohvaliti i Rui, vidi se iskustvo igranja plej of serija, donosi dobre odluke u pravo vreme i pospremio par trica.

Neverovatan je 3:0 rezultat protiv Hjustona.

• Like 3
Posted

Ide pobeda a apsolutni heroj je Markus Smart. Bravo za momke, heroji su ! Ovako se iscupati i pobediti u produzetku za 3-0 je bas lavovski. Idemo dalje, cekamo Rivsacu i da probamo ovo da zatvorimo u 4

Posted
15 minutes ago, Blejk said:

50 minuta besomučnog napadanja Rika Šeparda

Ocajan je,ocajan

Kad god udje u reket dobija rampu,u odbrani cunj,Smart ga ubija