Barkley#34 Posted Monday at 07:15 AM Posted Monday at 07:15 AM 6 hours ago, Radalek said: Lakersi bi mogli da padnu na sesto mesto. Denver skoro sigurno treci ipak izgleda i najverovatnije igraju sa Minesotom, sem ako ovi ne dobiju manje vise sve do kraja sto je mala sansa. Najverovatnije će Hjustonu upasti Lejkersi u med. Ni Denver ni Lejkersi ne mogu da budu ispod petog mesta (osim u slučaju nekog kruga tri ekipe što nisam razmatrao) jer imaju bolji odnos sa Sotom, četiri pobede više i četiri meča do kraja za sve tri ekipe. Postoji i malo verovatna opcija da Hjuston do kraja ostvari dve pobede više od Denvera, bude treći i sačeka Minesotu, a Denver četvrti ili peti i ode na Lejkerse. Samo ne znam zašto bi to Hjuston sebi radio. 1
stefan81888 Posted Monday at 07:16 AM Posted Monday at 07:16 AM Koliko mi je igra Bostona ove sezone draga i bliska srcu, baš lepo za gledanje - dobra defanziva, jaki na ofanzivnom skoku i vrhunski napad, lopta i igrači se prelepo kreću i napadaju prostor, milina za gledanje. Verovatno neće biti dovoljno za titulu protiv aždaje koje izađe sa Zapada ali svakako je uživanje pratiti. Gospodin Macola nam svima zapušio usta. 2
Milko Miller Posted Monday at 07:46 AM Posted Monday at 07:46 AM Koja je kvota da ide kod Marijane Kovacevic?
Bugl Khan Posted Monday at 08:27 AM Posted Monday at 08:27 AM 39 minutes ago, Milko Miller said: Koja je kvota da ide kod Marijane Kovacevic? Milisav Nikolić.
Bugl Khan Posted Monday at 08:34 AM Posted Monday at 08:34 AM 19 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Jones barem ima odbranu i telo pa valja i rizikovati koji minut s njim, dečko rilja, ali nisam siguran da u pripremi utakmice računaju na njegov prelepi šut s ramena. Otvaralo se i gorim igračima ali teško. Mislim da dosta zavisi od otvorenih šuteva Cama i Brauna. Ne govorim o petorci. Cam i Braun ce šutirati najviše tih otvorenih trica, svakako. Ali ne vidim razvoj di Barun šutne 8 cigli protiv OKCa a THJ, Jones i Watson ne vide teren
Chaos Is Me Posted Monday at 09:50 AM Posted Monday at 09:50 AM 11 minutes ago, Урош19 said: Zašto se Kon forsira za ROTY? Zato što i treba da bude ROTY. Flagg, Edgecombe i možda još neki svakako imaju viši plafon ali ovu sezonu je od svih rukija najbolje odigrao Knueppel i to se odrazilo i na timski uspeh Hornetsa. Nije nabijao prazne brojke. 4
Урош19 Posted Monday at 10:04 AM Posted Monday at 10:04 AM 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Zato što i treba da bude ROTY. Flagg, Edgecombe i možda još neki svakako imaju viši plafon ali ovu sezonu je od svih rukija najbolje odigrao Knueppel i to se odrazilo i na timski uspeh Hornetsa. Nije nabijao prazne brojke. Možda sam loše formulisao pitanje. Svejedno mi je ko će osvojiti, nije da me dotiče trka za ROTY, ali mi sve to deluje malo prenaduvano u poslednje vreme. Ne mislim da je odigrao baš toliko bolju sezonu od Flagga, ako je uopšte i odigrao.
gggggggg Posted Monday at 10:06 AM Posted Monday at 10:06 AM denver komotno moze sebi da namesti houston ili lakerse u prvoj rundi ako zele. vazna borba je i za osmo mesto izmedju clippersa i portlanda. trenutno su izjednaceni u skoru i jos igraju jednom medjusobno. portland jos igra i sa denverom i san antoniom i kingsima. a clippersi protiv okc, dallas i warriors.
Don Dusko Posted Monday at 10:12 AM Posted Monday at 10:12 AM 7 minutes ago, Урош19 said: Možda sam loše formulisao pitanje. Svejedno mi je ko će osvojiti, nije da me dotiče trka za ROTY, ali mi sve to deluje malo prenaduvano u poslednje vreme. Ne mislim da je odigrao baš toliko bolju sezonu od Flagga, ako je uopšte i odigrao. Ima nesto sto se Hornetsi sa njim bore za plej of/in a Dalas sa Flaggom gde je? Iako ja isto mislim da ce Flagg biti bolji kako vreme odmice od njega.
gggggggg Posted Monday at 10:14 AM Posted Monday at 10:14 AM btw treba obratiti paznju i na istok gde new york bezi clevelandu jednu utakmicu a cleveland ima mnogo laksi raspored na papiru. smem se kladiti da ce uraditi sve sto im je u moci da ostanu cetvrti i da idu na detroit u drugoj rundi umesto na boston.
Урош19 Posted Monday at 11:27 AM Posted Monday at 11:27 AM 1 hour ago, gggggggg said: denver komotno moze sebi da namesti houston ili lakerse u prvoj rundi ako zele. vazna borba je i za osmo mesto izmedju clippersa i portlanda. trenutno su izjednaceni u skoru i jos igraju jednom medjusobno. portland jos igra i sa denverom i san antoniom i kingsima. a clippersi protiv okc, dallas i warriors. Teško mogu Lejkerse namestiti, tu treba da im se poklope i rezultati LAL i rezultati Hjustona + da Denver izgubi sve ili skoro sve do kraja. Minesota je mislim već sad zakucana za 6. mesto. 2
SteveFrancis#3 Posted Monday at 11:39 AM Posted Monday at 11:39 AM Potpuno idiotske rotacije Otta u poslednje vreme. Neki obrisi koncepcije i identiteta na oba kraja parketa su se sasvim izgubili. Bas tezak dzank, fazon mozda i zavrse u PO, ali samo zato sto nema neko drugi smisleniji. 1
crni96 Posted Monday at 11:39 AM Posted Monday at 11:39 AM Sad će PO, sad se uključujem i ja na temu.
Chaos Is Me Posted Monday at 11:52 AM Posted Monday at 11:52 AM Gledao sinoć Boston - Toronto gde je Bostonu trebalo malo da dodaju gas u finišu i da iz jedne egal utakmice nastane gaženje borbenog ali šuterski prilično impotentnog protivnika. I to je Boston šutirao daleko ispod proseka. Jednostavno, bez dileme su glavni favorit na istoku i samo još jedan epski choke ili neka gadna povreda mogu da ih udalje od velikog finala. Toronto mi je simpatičan ali limitiran, pre svega šuterski. Jbte njima je najbolji šuter izvesni Jakobi Walker koji je takođe sposoban da gađa penale 0 od 3. Scottie Barnes je borben mladić i radi mnogo toga za tim, pravi rabotnik i Čeda Vitkovac za trule bogataše, ali momak jednostavno nema šut niti neku veliku košarkašku imaginaciju. Ingram takođe nije šuter za 3 iako je majstor i u nekoj drugoj eri košarke bi bio jeben igrač. Ima tu oko njih solidnih timskih igrača ali trebaće im šuteri. Doduše sinoć im nije igrao Quickley koji def može da pomogne u tom domenu. Kod Bostona kad je stani pani, dva Jaya uvek mogu da te nabace na ramence i odu do kraja. Jaylen Brown će biti 1st team all NBA usled povreda Luke i Cadea ali meni i dalje često pripadne muka kad ga vidim kako ide kockastom glavom kroz zid, mada jes moćan fizički jebeš ga. Zato brat Pritchard kakva glava, kao direktno iz daktilobiroa da je došao malo da promeša wannabe basketaše naokolo. Queta mora ostati mnogo bitniji u široj slici od Voocha koji lagano ide u fazu mumifikacije. A i kakav je fajter Jordan Walsh, imam osećaj da ga Macola pošalje da skoči u bunar ovaj bi to odradio bez ikakve zadrške i dodatnih pitanja. 4
gggggggg Posted Monday at 11:55 AM Posted Monday at 11:55 AM 28 minutes ago, Урош19 said: Teško mogu Lejkerse namestiti, tu treba da im se poklope i rezultati LAL i rezultati Hjustona + da Denver izgubi sve ili skoro sve do kraja. Minesota je mislim već sad zakucana za 6. mesto. pa lakse je nego sto se misli. houston dobije 3 od 4 a denver izgubi jednu od utakmica protiv portlanda ili memphisa i eto ih sigurno na 4. i 5. mestu.
Elevator Operater Posted Monday at 12:17 PM Posted Monday at 12:17 PM Ko god bude namestao sebi bilo sta, kosmicki ce najebati. A vec vidim ove moje da ce da pokusaju, iako ne zasluzuju srecu ove sezone, vec bi trebalo da se dokazu protiv Denvera ili Sote, koliko god bilo teze. Jedino španci ganci mogu da namestaju ovakve stvari bez da ih kosmos raspali po ustima. 1
Barkley#34 Posted Monday at 12:23 PM Posted Monday at 12:23 PM 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Zato brat Pritchard kakva glava, kao direktno iz daktilobiroa da je došao malo da promeša wannabe basketaše naokolo. 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Voocha koji lagano ide u fazu mumifikacije Zaslužuje da se istakne. 1
Dracarys Posted Monday at 12:36 PM Posted Monday at 12:36 PM Mislim da će Nagetsi biti treći, nema šanse da Lejkersi dobiju naredne dve utakmice sa Tanderima i Voriorsima koji će biti kompletni. Bron svakako može i da skine nogu sa gasa, da sačuva energiju za duele sa Hjustonom i poslednje okršaje sa Durentom koji opet ima jači tim iza sebe.
doragan Posted Monday at 02:05 PM Posted Monday at 02:05 PM Ispade,po kolegi Chaosu, Macola starac sa planine,a Jordan Walsh pravi Asasin, nema premisljanja vec skok i cao!😁
Zli Gli Posted Monday at 04:50 PM Posted Monday at 04:50 PM 9 hours ago, drperce said: Adrenalin za popravkom kola 😂 Ne pratis fabulu radnje, promenila se situacija sa Alfama, evo ova 180+ hiljada km kao nova. Turbo benzin mama, nema dalje Ontopik, Roketsi su ludi ako ispuste ovu priliku da nameste sebi Lejkerse u prvoj rundi, u svakom drugom scenariju ispadaju lagano jer bi ih cak i oslabljena Minesota izbacila. Nece biti lako ali recimo pobeda protiv Finiksa je vrlo pozeljna a posle imaju tri laka meca i tu mogu da tempiraju s pola gasa dok cekaju rezultate Denvera i Lejkersa Malo je pederski ali je lepo
Elevator Operater Posted Monday at 04:56 PM Posted Monday at 04:56 PM 5 minutes ago, Zli Gli said: Ne pratis fabulu radnje, promenila se situacija sa Alfama, evo ova 180+ hiljada km kao nova. Turbo benzin mama, nema dalje Ontopik, Roketsi su ludi ako ispuste ovu priliku da nameste sebi Lejkerse u prvoj rundi, u svakom drugom scenariju ispadaju lagano jer bi ih cak i oslabljena Minesota izbacila. Nece biti lako ali recimo pobeda protiv Finiksa je vrlo pozeljna a posle imaju tri laka meca i tu mogu da tempiraju s pola gasa dok cekaju rezultate Denvera i Lejkersa Malo je pederski ali je lepo Po svemy vidjenom, Rokeci sebi ne mogu da nameste ni termin za trening, a ne rivala u 1/4. 2
Dracarys Posted Monday at 06:45 PM Posted Monday at 06:45 PM A svejedno, i Minesota je izraubovana, jer je i Mekdenijels odsutan na više nedelja. Neće biti oni na nivou kao prošlog plej ofa, baš šteta za njih, jer su doveli Dosunma, imali bi širu rotaciju. Sve se crta da OKC ima autoput ka WCF gde će igrati ili sa Nagetsima ili Sparsima.
Recommended Posts