Barkley#34 Posted yesterday at 10:12 PM Posted yesterday at 10:12 PM Ne znam da li je tačno, pročitao sam da je Zubac postao otac danas i istog dana je trejdovan. Au. Bio je dobar u PO prošle sezone, žao mi je što će do kraja sezone biti u tenku. Od ostalih vesti, 1 gospodin 14 3
propolis Posted yesterday at 10:13 PM Posted yesterday at 10:13 PM Indijana ga zavuče uz zvuk sirene poput Halibartona prošle sezone. Ubedljivi pobednik ovog trejdedlajna. Za 20 milki dobili jednog od najboljih centra lige. Još da kupe Kem Tomasa i ćao zdravo istočna konferencije.
MrTripleDouble Posted yesterday at 10:19 PM Posted yesterday at 10:19 PM a vi ganjajte strimove sirotiljo 12
Tex_Willer Posted yesterday at 10:21 PM Posted yesterday at 10:21 PM Just now, MrTripleDouble said: a vi ganjajte strimove sirotiljo U sto na ćirilici se dobija jak vajb pisanje nba timova. Lako je Srbin biti u Beogradu, aj ti budi Srbin u bastionu Srpske mržnje Wasingtonu... 1
Zli Gli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Miiile zapevao: Vasington je mali grad Mali grad, mali grad Vasington je mali grad vizardsi su picke 🥳👊💪 In other news, dominacija eks Partizanovih visokih, Lendejl posle trejda u Atlantu kao starter 26/11/5 i 4 blokade a Vukcevic za 11 minuta strasan ucinak protiv Pistonsa Nisu se snasli u Evropi pa otisli u laksu slabiju ligu, logicno 2
doragan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Doncic k'o novi Dejvis, zamorne su i njegove povrede i kukanje, i uprkos tome odlican kosarkas, ali dokle?Neko napisa da je Vasington dobro prosao sa trejdovima,mislim da nisu.Trej nema kalibar za nesto vise od borbe za plej in, dok Dejvis ce odigrati nekih 20-30 tekmi,motiva nula.Cikago se samospalio, Bostonu prija Vucevic ,kao i Indijani Zubac.Juta krece konacno sa nogom na gasu.Moranta niko nece ni za dzaba.
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago @bodo kakav kriminal od kosarke ste odigrali zadnjih 7-8 min 4/4. U finisu Brooks i Gillespie kao da su Steph i KD, sve isprivatizovali.
Dracarys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, MrTripleDouble said: a vi ganjajte strimove sirotiljo Pravio društvo Uiniju sa kafom i razgovarali o mogućem trejdu Taunsa. 1
bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 36 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: @bodo kakav kriminal od kosarke ste odigrali zadnjih 7-8 min 4/4. U finisu Brooks i Gillespie kao da su Steph i KD, sve isprivatizovali. Da. Gillespie niti ne. Odigrao je dobro to drugo poluvrijeme. Ali Brooks nas je koštao pobjede. +14 smo imali na nekih 10 minuta do kraja. Zapravo problem je nastao kad se Allen povredio u finišu na nekih tri minute do kraja. Onda je počela ISO košarka dotičnog i kao šlag na tortu onaj zadnji napad. WTF je bilo to. Trenerov poraz 100%. Ovaj poraz se nije smio desiti. Sami sebi smo pucali u mogu.
40Wins Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On 2/5/2026 at 6:00 AM, HAMMER said: na ovaj ili onaj nacin dalas mu je bio sudjen. ni vlade nije to mogao da spreci Dal ce tipa za 10 godina Luka potpisati za SAC, bar 10 tekmi da zaigra. Pri dolasku da se rasiri transparent: Dodji da ostarimo zajedno... 🎶 1 1
ljutikrilo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 19 minutes ago, 40Wins said: Dal ce tipa za 10 godina Luka potpisati za SAC, bar 10 tekmi da zaigra. Pri dolasku da se rasiri transparent: Dodji da ostarimo zajedno... 🎶 teško da će mu holesterol dozvoliti još 10 sezona u NBA
gggggggg Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago opet ova slika, pre svega zbog lude situacije sa pacersima. dakle protekcija na njihov pick je 1-4 i 10-30 koji ako se ne sprovede postaje 2031 unprotected pick. sto znaci da trenutno kao sto se ovde vidi, imaju ~52% sanse da zadrze top 4 pick i ~48% sansi da pick ode clippersima. sada, ako se kojim slucajem odluce da pobedjuju i da 'pojure' da budu top10 imali bi nekih 11% sansi da budu u top4 i 100% da im pick ostaje. dakle mozemo imati nesvakidasnju situaciju da ekipa koja je planski igrala da ne pobedjuje, sada odjednom krene da igra takmicarskije da budu na primer deseti. srecom ima dosta ekipa oko njih koji ce hteti ili ce jednostavno zbog nekvaliteta gubiti. imace deseti najlaksi raspored do kraja.
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nikad se nisam nešto udubljivao oko te protekcije pikova i šta to znači. Znam da je neka čudna situacija sa ovim pikom ove godine što su Pacersi dali za Zubca. Da li sam dobro razumeo da pik ide Clippersima sa ovog drafta ako taj Indijanin pik bude sa 5-9 mesta, u svakom ostalom slučaju ovogodišnji pik ostaje Pacersima, a Clippersima umesto njega ide Indijanin pik iz neke naredne sezone, bez obzira sa kog mesta bude?
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, Chaos Is Me said: Nikad se nisam nešto udubljivao oko te protekcije pikova i šta to znači. Znam da je neka čudna situacija sa ovim pikom ove godine što su Pacersi dali za Zubca. Da li sam dobro razumeo da pik ide Clippersima sa ovog drafta ako taj Indijanin pik bude sa 5-9 mesta, u svakom ostalom slučaju ovogodišnji pik ostaje Pacersima, a Clippersima umesto njega ide Indijanin pik iz neke naredne sezone, bez obzira sa kog mesta bude? da, napisao sam sve gore. ako na lutriji pick padne na 5 6 7 8 ili 9 - ide clippersima, sve ostalo - ide indiani. ako pick ne bude clippersov, posteje unprotected pick prve runde u 2031.
Tex_Willer Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Na prvu los je trejd po Lac bio, sad mogu reci barem 50-50, ako padne 5 6 pik onda win po Lac.
gggggggg Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago pa to zavisi sta ti mislis da je njegova cena. mislim da bi bilo totalno ok cak i da su ostavili zupca da odigra citav ugovor u los angelesu. ne zna se jos sta ce biti sa ovom istragom. neki kazu da ce se uskoro znati vise ali najverovatnije da ce presuda biti tek na leto. mozda znaju nesto sto mi ne znamo i pokusavaju izmamiti sto vise pikova za najbolje igrace dok jos mogu, da bar imaju nesto u sledecih par godina.
Recommended Posts