Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Nabodemo, ali je do trenera kako taj igrac  izgleda. Parker je napadacka masina, pa gledaj ga na sta lici u KKP. Panter 2.5 od 3 sezone nije mogao da se sastavi.

Braćala, shvatili smo sta hoces da kazes. Dosadio si malo.

Posted
1 minute ago, Papanikolesku said:

Šta je mogao? Da spremi utakmicu, za početak. Ako već nije, da se prilagodi. Pročitaj moj upis pre utakmice, ja jebeni laik sam znao šta će se dešavati, i kako ćemo igrati mi, a kako oni. I ništa da uradi da to spreči, omete, šta god, samo zna da kuka kako ne koristimo male faulove. Pa što ih legendo ne koristimo!?!? Trče nam u leđa svaki napad, ali svaki, bez bilo kakve reakcije, ma ništa pod milim Bogom nismo korigovali

Ja mislim da bi vama bilo lakse kad bi se pomirli sa time da igraci koje imate su jako potentni u smislu suta, pravljenja viska, pa imate i atletiku dosta... Ali da su... Pa da ne kazem glupi. Ali su nedovoljno pametni.

I prosle god sam to pricao, isto vazi i sada. Ne moze trener sve da nacrta igracima. Mora da igraci imaju sposobnost situacione inteligencije i improvizacije.

Nemate to.

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, BattleBender said:

Ja mislim da bi vama bilo lakse kad bi se pomirli sa time da igraci koje imate su jako potentni u smislu suta, pravljenja viska, pa imate i atletiku dosta... Ali da su... Pa da ne kazem glupi. Ali su nedovoljno pametni.

I prosle god sam to pricao, isto vazi i sada. Ne moze trener sve da nacrta igracima. Mora da igraci imaju sposobnost situacione inteligencije i improvizacije.

Nemate to.

Dakle, kamara igrača koja je prodefilovala 5 sezona unazad u KKP su u principu glupi

Edited by Papanikolesku
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted
Just now, Bad said:

Kakav igrač Yakuba Ouattara

Jedan od verovatno najboljih prasinara u evropi. Kao Bonga samo malo i bolji.

Ovo sto radi Hifi je van svake pameti ali eto sad mu sve ide.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Papanikolesku said:

Dakle, kamara igrača koja je prodefilovala 5 sezona unazad u KKP su u principu glupi

A sve i da je tako, neko je te igrače doveo u Partizan... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...