Elevator Operater Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM 3 minutes ago, Elevator Operater said: Savo je proradio u Madridu, mozda ce Sterling od veceras... Silver lining...
bungalov Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM 1 minute ago, Elevator Operater said: Nabodemo, ali je do trenera kako taj igrac izgleda. Parker je napadacka masina, pa gledaj ga na sta lici u KKP. Panter 2.5 od 3 sezone nije mogao da se sastavi. Braćala, shvatili smo sta hoces da kazes. Dosadio si malo.
BattleBender Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Šta je mogao? Da spremi utakmicu, za početak. Ako već nije, da se prilagodi. Pročitaj moj upis pre utakmice, ja jebeni laik sam znao šta će se dešavati, i kako ćemo igrati mi, a kako oni. I ništa da uradi da to spreči, omete, šta god, samo zna da kuka kako ne koristimo male faulove. Pa što ih legendo ne koristimo!?!? Trče nam u leđa svaki napad, ali svaki, bez bilo kakve reakcije, ma ništa pod milim Bogom nismo korigovali Ja mislim da bi vama bilo lakse kad bi se pomirli sa time da igraci koje imate su jako potentni u smislu suta, pravljenja viska, pa imate i atletiku dosta... Ali da su... Pa da ne kazem glupi. Ali su nedovoljno pametni. I prosle god sam to pricao, isto vazi i sada. Ne moze trener sve da nacrta igracima. Mora da igraci imaju sposobnost situacione inteligencije i improvizacije. Nemate to. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM Najviše me nervira što je nekih pet ničijih lopti nekako završilo u njihovim rukama.
Mrk Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM 2 minutes ago, bungalov said: Pogresio sam. Jednom u zivotu budes pozitivan i zajebes se 😂 1
Elevator Operater Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM Just now, bungalov said: Braćala, shvatili smo sta hoces da kazes. Dosadio si malo. Jebe mi se za tvoj utisak. Imas ignore i ti i par vas jos, posluzite se.
Papanikolesku Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM (edited) 1 minute ago, BattleBender said: Ja mislim da bi vama bilo lakse kad bi se pomirli sa time da igraci koje imate su jako potentni u smislu suta, pravljenja viska, pa imate i atletiku dosta... Ali da su... Pa da ne kazem glupi. Ali su nedovoljno pametni. I prosle god sam to pricao, isto vazi i sada. Ne moze trener sve da nacrta igracima. Mora da igraci imaju sposobnost situacione inteligencije i improvizacije. Nemate to. Dakle, kamara igrača koja je prodefilovala 5 sezona unazad u KKP su u principu glupi Edited yesterday at 08:11 PM by Papanikolesku 2 1
Xpert Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM Skinuti kapu Parizu, muski su nas natrpali. 4
DameTime Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM Hifi "samo" 3/5 za tri, subjektivni osećaj je da ima 5/9. I svaki put nam je vratio trojku. 2
JPM Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM Just now, Bad said: Kakav igrač Yakuba Ouattara Jedan od verovatno najboljih prasinara u evropi. Kao Bonga samo malo i bolji. Ovo sto radi Hifi je van svake pameti ali eto sad mu sve ide. 2
Nikom nista Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM Sa onom mrcinom Outarom na ledjima i ozbiljan plej bi se dobro pomučio, a ne ovi prinudni
Čočo Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM Ovi će i vama kao i nama da daju 120 poena. 😳
NikadProtivKaline Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM vrhunski sutiraju ovi nema odbrane protiv ovih suteva van balansa i preko ruke 2
Elevator Operater Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM Nije realan ovaj sut njihov, nije sve ni do lose odbrane. Da ovako sutiraju svaki drugi mec, prosetali bi se do EL trofeja.
Coz29 Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Pa koj ce ti kurac sad tome out Pusti da se završi ova agonija sto pre 1
JPM Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Koj kurac im se dere Zeljko, ovi ubacuju frizidere.
bungalov Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Ovo kao da gledam onu utakmicu sa Finskom. Isti osecaj. Sta god uradis ne pomaze.
Los_Pollos_Hermanos Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM 1 hour ago, Coz29 said: Odvalicemo ih u drugom Nema šanse da šutiraju ceo meč ovako Ko od suta živi, od suta i umire Банујте овога
Barkley#34 Posted yesterday at 08:15 PM Posted yesterday at 08:15 PM Još bi mi žalije bilo da igramo dobro i da izgubimo zbog ovakvog njihovog šuta. Ovako, neka ide sve u paketu. 2
Cavani Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM Pariz ima 62 55 100 procenat suta. Ima i do lose odbrane ali ovo je bolesno. 4
Don Dusko Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM Hifi to Duan mate you are not on my level bum!
Guru Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM 3 minutes ago, Papanikolesku said: Dakle, kamara igrača koja je prodefilovala 5 sezona unazad u KKP su u principu glupi A sve i da je tako, neko je te igrače doveo u Partizan...
Recommended Posts