Djuritos Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Ne bih da me neko shvati pogrešno, ali najgora stvar koju je Želimir doneo svojim dolaskom je ogromna količina instagram navijačica Partizana koje nisu kročile u halu niti su znale šta je košarka pre njega. Sada su glavne na društvenim mrežama. Znaju sve, hrabre su. One nešto ne daju, one nešto poručuju. Nadam se da će sada ovim odlaskom priroda da se obnovi i da će dolaziti ljudi koji znaju šta je košarka. Uostalom oseti se to u hali. To svi znaju. Znaju kakvo je najvijanje bilo pre 15 godina, a kakvo je danas. Izvinjavam se na ovom offu. Bilo jače od mene. 6
DameTime Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago ^ Garant ti je neka Instagram navijačica uvalila korpu 😂 17 minutes ago, Nikom nista said: Ne bih da rušim sneška 😀, ali nije ti baš najbolje išlo 'neutralisanje'. Nije se baš videlo iz aviona, ali suptilni signali kojoj strani brda pripadaš su sve vreme bili tu. Nešto kao kod sportskih komentatora... trude se da budu neutralni, ali... 😀 I da napomenem da, kao i tada, i sada sa zadovoljstvom čitam tvoje upise 😀 Paa nije bila ni poenta da bogznašta krijem, mislim bilo je jasno gde idu moje simpatije. 😁 Samo sam želela tzv. plausible deniability 😁 1
Djuritos Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ne muvam instagram navijačice, previše su iritantna pojava za moj ukus 😁 1
holden c. Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 55 minutes ago, Cavani said: Da ostavim post ovde posto su na KKP topiku previse uzavrele strasti. Trener uvek, ali uvek 1/1, svaki put i uvek gubi ekipu i svlacionicu posle onakve izjave kao sto je Zeljko dao posle Asvela u Francuskoj. Pisao sam vec al da ne trazim svoj post, posle toga nema vise nazad u odnosima sa igracima. Oni vise nece da ginu za tebe i ne veruju ti u to sto radis sa njima, a neki se u zavisnosti od karaktera odluce i za tihi bojkot. Nisam siguran koliko je ova teorija tacna. Licno mi je ta izjava bila onako, hm, bumerski nesrecna, ali KKP je i nakon toga, konkretno u Atini recimo, odigrao vrhunsko prvo poluvreme. I onda su se u drugom potpuno ugasili, kao sto su prethodno "gasili" i protiv Asvela, Monaka i jos dosta puta od pocetka sezone, samo sto je ishod umeo da varira od snage protivnika, perioda gasenja i drugih okolnosti. Vrlo nestabilna ekipa koja, makar po meni, vec neko vreme pokazuje tu neku cudnu hemiju, nezavisno od ove Zeljkove izjave. Naravno, za tako nesto je i on odgovoran, po sluzbenoj duznosti kao i svaki drugi trener, ali po meni je odgornost igraca neuporedivo veca. Jednostavno, kao gomila skupoceno placenih profesionalaca, ne mogu sebi da dozvole da na prakticno svakoj utakmici imaju periode gde deluju kao tek okupljena grupa gradjana. Normalno je da ce i to nekad da se desi u ovolikom broju utakmica, ali ovo sto oni rade je nidje veze. U svakom slucaju, iako nisam nesto emotivno upleten u celu pricu, ne mogu a da ne pomislim da je velika steta sto Zeljko na ovakav nacin odlazi iz Partizana, s obzirom na boost koji je doneo ne samo KKP-u, vec i generalno basketu ovde. Paradoksalno, pricamo o najboljem evrospkom treneru ikada, a deluje da ce KKP mnogo lakse sa cisto trenerske strane podneti njegov odlazak nego gubitak svega onoga sto je njegov povratak doneo "sa strane". 1
Cavani Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 6 minutes ago, holden c. said: Nisam siguran koliko je ova teorija tacna. Licno mi je ta izjava bila onako, hm, bumerski nesrecna, ali KKP je i nakon toga, konkretno u Atini recimo, odigrao vrhunsko prvo poluvreme. I onda su se u drugom potpuno ugasili, kao sto su prethodno "gasili" i protiv Asvela, Monaka i jos dosta puta od pocetka sezone, samo sto je ishod umeo da varira od snage protivnika, perioda gasenja i drugih okolnosti. Vrlo nestabilna ekipa koja, makar po meni, vec neko vreme pokazuje tu neku cudnu hemiju, nezavisno od ove Zeljkove izjave. Naravno, za tako nesto je i on odgovoran, po sluzbenoj duznosti kao i svaki drugi trener, ali po meni je odgornost igraca neuporedivo veca. Jednostavno, kao gomila skupoceno placenih profesionalaca, ne mogu sebi da dozvole da na prakticno svakoj utakmici imaju periode gde deluju kao tek okupljena grupa gradjana. Normalno je da ce i to nekad da se desi u ovolikom broju utakmica, ali ovo sto oni rade je nidje veze. U svakom slucaju, iako nisam nesto emotivno upleten u celu pricu, ne mogu a da ne pomislim da je velika steta sto Zeljko na ovakav nacin odlazi iz Partizana, s obzirom na boost koji je doneo ne samo KKP-u, vec i generalno basketu ovde. Paradoksalno, pricamo o najboljem evrospkom treneru ikada, a deluje da ce KKP mnogo lakse sa cisto trenerske strane podneti njegov odlazak nego gubitak svega onoga sto je njegov povratak doneo "sa strane". Pogledaj klipove odbrane koji su igrali celu utakmicu, vrte se po internetu. Razlika je sto ih je u 1. poluvremenu isao sut a u drugom su imali 0/17 valjda, plus su Atamanovci standardno stigli u drugom. Odbrana je bila skandalozna celu utakmicu.
Recommended Posts