Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: I Kalinic je imao otvorenu trojku pri 76:75 kakav ozbiljan tim to dopusta? Hide contents Nema veze sto je cuvar ostao u narucju Semija! Goldijeve analize kada KKCZ ili KKP pobede me podsecaju kao kada salonski komunisti vicu : " to nije bio pravi komunizam! " za SSSR, Severnu Koreju, Venecuelu, itd. Objektivnost nivoa Zeljko Pantic
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, MV91 said: Евролига потврдила да се утакмице враћају у Израел, осим мечева против турских тимова који ће се играти на неутралном терену. Skandalozna i nadasve politička odluka! Čemu komentarisanje utakmice "bratskih" klubova ,kad se zna da su nas opet pustili. Kad se sve sagleda onda Barcokasu dati Oskara za glumu.
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, robespierre said: Analiza nekošarkaških stvari on point kao i uvek. No, bojim se da opasno potcenjuješ ovogodišnju KKCZ, mislim da ćemo morati da navijamo da gospodin Ataman ili veliki sportsmeni iz Madrida istamburaju Vučićeve milionere u plej-ofu. Uopste ih ne potcenjujem, izuzetno su opasni. I prosle sezone je bilo isto, za KKP se uopste nisam brinuo jer taj tim nije bio za prvih sest ili osam, KKCZ je morala da se samoubije u 4-5 meceva u finisu da bi joj izmakao plasman u TOP6. Jednostavno je, kada se medjusobno sastaju OLY, PAO, Monaco, Armani, Efes (ne ovaj iskasapljeni nego sa svim igracima), Barca, Real, KKP, KKCZ, Hapoel, Dubai, Fener... ocekuje se da ti mecevi budu reseni u egal zavrsnicama. Problem je sto obe ekipe moraju da fizicki i mentalno budu u mecu 40 minuta. Ako to nije slucaj desava se serija od 24:5 (!!!) odnosno od 48:60 do 72:65. Samo, kad KKP i KKCZ dozvole te serije, onda je problem u tim ekipama, niko ne prica da su PAO, Monaco ili Asvel odigrali fenomenalno, kada KKCZ rutinira sve u poslednjoj cetvrtini onda mocni Obradovic, "zgazi ih sve", "ne moze nam niko ni sta" i ostali repertoar. 21 minutes ago, Nikom nista said: Onda verovatno nisi gledao sta je u tom momentu radio Semi Odželej... ako je prvi naš koš u 4/4 u pitanju... U tom slucaju se pravi faul na igracu bez lopte, nisu bili u bonusu.
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Kosjan Willavić said: Goldijeve analize kada KKCZ ili KKP pobede me podsecaju kao kada salonski komunisti vicu : " to nije bio pravi komunizam! " za SSSR, Severnu Koreju, Venecuelu, itd. Objektivnost nivoa Zeljko Pantic Pa oni ce ti i reci da to nije bio ili nije istinski komunizam jer komunizam tezi drustvu bez drzave i hijerarhije koja tu postoji. Koliko je to realno je druga stvar, ali ne mozes im zameriti da su nekonzistentni. Isto tako i sa mojim stavom koji se nije menjao - daj mi neizvesnu utakmicu do samog kraja i ludackih serija koje "lome" protivnika i sa tim nemam nikakav problem. Imam problem kada se jedna grupa milionera bori za svaku loptu, a druga gubi lopte na traci i prima lagane koseve. 1
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, goldberg said: Pa oni ce ti i reci da to nije bio ili nije istinski komunizam jer komunizam tezi drustvu bez drzave i hijerarhije koja tu postoji. Koliko je to realno je druga stvar, ali ne mozes im zameriti da su nekonzistentni. Isto tako i sa mojim stavom koji se nije menjao - daj mi neizvesnu utakmicu do samog kraja i ludackih serija koje "lome" protivnika i sa tim nemam nikakav problem. Imam problem kada se jedna grupa milionera bori za svaku loptu, a druga gubi lopte na traci i prima lagane koseve. Sta predlazes? Da ta jedna grupa pusti drugu onda da bude egal zavrsnica, da bi ta pobeda jelte bila po tvom kriterijumu, jer ovako se ne vazi.
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, tejlor said: Sta predlazes? Da ta jedna grupa pusti drugu onda da bude egal zavrsnica, da bi ta pobeda jelte bila po tvom kriterijumu, jer ovako se ne vazi. Predlazem da mecevi rivala sa skupim i jakim igracima budu neizvesni do samog kraja, kao sto bi i trebalo da bude. Na primer, KKCZ je na -12 krenula da pojaca odbranu, da trci, daje lake poene. Sto je skroz OK, ono sto nije OK je da Bartzokas gleda kako mu se 90% napada u 4/4 zavrsava teskim sutevima ili izgubljenim loptama, kako je odbrana busna (Kalinic dva puta sam kao duh, Moneke ide na ulaz kao da nema nikoga, defanzivni skok je redji od prolaska Halejeve komete itd.). U napadu da se prilagodi, a ne da ga KKCZ na istu foru sprda (izlazak centra i udvajanje igraca na lopti), za odbranu da drekne da tom tajmautu da vise nema lakih poena. I KKP ovako izgleda u poslednje vreme pa niko od navijaca tog kluba ne pise o "fenomenalnom Monacu ili PAO koji je druga dimenzija" nego ne mogu da dodju sebi od serija 0:22 i 0:25. 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 hours ago, Taki said: Nadam se da ce se Obradovic predomisliti,onaj Italijan nam nikako ne lezi Obradović ne veruje u ovaj roster, pogubio se u kalkulisanju kod formiranja rostera i on sada ne zna šta bi s njima. Želimir sebi neće dozvoliti taj luksuz da sa ovim rosterom udje u derbi pred 20k katarzom rifrešovanih grobara i da onda opet prolazi kroz ovu agoniju a pre toga mu dolazi Bajern sa 4 poraza u nizu i Herbertom kome gori pod nogama. Ako Trinki mudro propušta ovu kosku, Djordjević je sigurno neće zagristi. Edited 1 hour ago by Wingwalker
Recommended Posts