Sharp Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) On 10/14/2025 at 11:16 PM, Sharp said: Prva tri mjesta što se sigurnosti trenerskog posla u Europi su Željko, Mihajlo Pavičević i Messina. Ljudi su zabili 20 poena u poluvremenu (53 ukupno) Bayernu koji je u EL dosad primio redom - 87, 88 i 98. Edited 3 hours ago by Sharp 1 24 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Sharp said: Mihajlo, pakuj se polako... 8
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ni Mek ne bi bolje izrežirao. Edit. Kasnim, vidim da ste to već naširoko prošli na kkp temi. Edited 3 hours ago by Čvarkov
MrTwister Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 10/14/2025 at 11:16 PM, Sharp said: Prva tri mjesta što se sigurnosti trenerskog posla u Europi su Željko, Mihajlo Pavičević i Messina. Ljudi su zabili 20 poena u poluvremenu (53 ukupno) Bayernu koji je u EL dosad primio redom - 87, 88 i 98. Samo da se zna ko je tu last man standing 😄 3
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgubio je svlačionicu Željko, videlo se po reakciji Pokuša (ušao u raspravu) a posle toga i Kalatesa (odmahnuo rukom sa jebi se vajbom) na Željkove sugestije... Lika koga je on lično doveo da ga kao iskusnjara u 37. godini vadi iz bule... Da nije toga, verujem da ne bi još otišao, jer ide lakši raspored i prilika da se nekim pobedama vrate... Da se ovo desilo i protiv Bajerna usred Arene, ne bi bilo dileme... Grešio je Željko u ovih 4-5 godina, ali uvek ću pamtiti onu sezonu kad mu je F4 nesretno izmakao... Brutalnu košarku je igrao, i ja kao navijač Zvezde sam se iskreno nadao da neće uzeti titulu, a uzeo bi je 99% da je prošao Real... Možda je i greška bila raspustiti celu onu ekipu, ali verovatno se i tad desilo ovo što i sad... Svlačionica... Cenim ga i uvek ću ga ceniti što je podržao studente, istrpeo napade mafijaškog ološa zbog toga... I šteta je što je od svih ćaci govana koji se motaju oko kluba, on prvi otišao, kao što neko već napisa... Pritisak javnosti i navijača je bio ogroman, ali videlo se da igrači više ne reaguju kad kola krenu nizbrdo... Ajd Džabari, on je Nejpir v.2, ali onako loš Bonga i Marinković... Videlo se da je puklo... Naravno da je Karlikova povreda dosta uticala na sve ovo, jer je zbog raspada ostalih "vedeta" sam nosio ekipu do povrede... U Zvezdi je upalila šok terapija, barem za sad, a siguran sam da će i Partizan prodisati, barem neko vreme, sa novim trenerom... Ko god da bude... 2
Petkovic Miroslav97 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 21 minutes ago, Don Dusko said: I Kokoskov je bivsi. Kokoškov, Andrea, Radonjic, Sveropulos, Obradović.. Dosta korektnih free trenera. Inače, koliko god da mi je teško da ovo napišem za nas je bolje da Barsa dobije Asvel, jer će biti opasnog guranja od strane sudija da “ispeglaju” potencijalni kiks.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago De kolo klasa 19 minuta, 20 poena , 6 asistencija a ima još cela 4/4 prva utakmica nakon povrede, 38 godina 👏
mister-no Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 45 minutes ago, Don Dusko said: I Kokoskov je bivsi. Taman može u Partizan
DameTime Posted just now Posted just now 3 minutes ago, mister-no said: Taman može u Partizan Posle trenera sa najjačom aurom, da nam na klupu sedne lik sa aurom kuvane kokošije noge? Neka hvala. Btw, čestitke na pobedi. 😁
Recommended Posts