Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, JPM said:

Zasto je Faku sutirao dva?

Dve tehničke dobio Lo, zbog prigovora i šutiranja klupe.

Edited by Volter
  • Thanks 1
Posted

Kampaco trazi ruku po parketu, koliko je cimnuo i kukao. Ljuljovski potez.

Kakve dve odluke na kraju 3/4 sa tri bacanja i ovim faulom i 2 tehnicke na kraju 4/4. Cak nisu dali drugu tehnicku Lou za sutiranje nego klupi, ostao je na klupi.

Ubijanje sporta u svakom smislu.

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Cavani said:

Francisko 24p 9a pet min pre kraja u Madridu.

Dobar trenutak da se podsetimo da je prosle sezone igrao za 600k a Jago za 800k.

Update, 33p 11ass. Alal vera.

Posted

Ono sklanjanje ruku svi igraci rade bar 10ak puta po utakmici, pa se to nikad ne sudi. Slukas cak na to izvlaci faulove od odbrane, skloni ruku i cimne telo i dobije bacanja, veceras sam bas obratio paznju na to.

Da nije ona 3 presmesna bacanja na kraju 3/4 pa da se ne posumnja, ovako cista oruzana pljacka.

• Like 3
Posted

Teško može da mi bude žao Žalgirisa, u bilo kojoj varijanti poraza. 

Nagledao sam se u poslednje 2 sezone sudijske protekcije u njihovu korist, večeras su naleteli na jačeg u tom "sportu".

Posted (edited)
1 hour ago, JPM said:

Kad je i meni žao Žalgirisa, sve je jasno.

Upravo tako. 

Fakundo je odreagovao kao da ga je ujela zmija naočarka... ali će on, ako baš mora, ipak nastaviti da igra.

Sramna reakcija čak i za jednog argentinca kao što je sramno ovo svirati u napadu za pobedu.

Posebno je gadno bilo ponovo videti kreveljenje Kampaca u slow-mo snimku.

Omraženom Žalgirisu moram da odam priznanje za neustrašivost i istrajnost koju u sportu ima samo nemačka fudbalska reprezentacija.

Neverovatno je da taj klub zadnjih 15 godina, kakvu god izmenu da napravi u rosteru ili na klupi, uvek emituju timsku žilavost za ozbiljan rispekt.

I pored toga što jesu prepoznatljivi i po domaćinskom sudjenju večeras bi bila kosmička pravda da su zadnji šut ubacili ko kap.

Žalgiris mi je i dalje jedan od tri najomraženija kluba ali nakon ovakve igre u gostima niko nije zaslužio da mu se ovako sramno otme pobeda.

Edited by Wingwalker