se son rose, fiorirrano Posted yesterday at 07:09 PM Posted yesterday at 07:09 PM Kako ih sklanja s puta Oturu, doduše lakše mu je bez Tavaresa 2
Chaos Is Me Posted yesterday at 07:27 PM Author Posted yesterday at 07:27 PM Gaženje. Ovde nema šta ni da se gleda. Odsekao Real Bryanta i završio pola posla.
Žilee Posted yesterday at 07:29 PM Posted yesterday at 07:29 PM Koliko se ja secam prosle sezone je Elajdza baš čoukovo protiv PAOa,u 5 utakmica cinimi se da je odigrao samo jednu odlicno,ostale je prosek odigrao. A ovu veceras nevidljiv za sad. Videcemo da li ce opet da čoukuje.
Don Dusko Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Da li se to Tavares ozb povredio?
Nini3112 Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Just now, Don Dusko said: Da li se to Tavares ozb povredio? Izgleda,koleno... Kako igra Chris Jones🫣
Grobarcina1992 Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM Koliko je Vasa propao al svaka mu čast treba zajebati jevreje. 1
Glavonjic Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM Micić isto kao sa reprezentacijom, mnogo lopti gubi kad probije u sredinu, baš loša rešenja.
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Zakuvalo se niotkuda, otvoren šut promašio Blakeney za -1.
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ali Vasa koji baca loptu Vejnrajtu da resava trojkom iz kornera,pa potom loptu iz auta njemu u ruke.Nije sekund sacekao da se neko drugi otvori
Eddard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Spasa izveo najbolji potez sezone u EL. Bar nešto od njega. 1
Milko Miller Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Micic imao sest izgubljene na dve asistencije, vrlo solidno.
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Za Hapoel važi isto što i za Žalgiris, moraju dobiti G2 ako hoće da se nadaju nečemu. Iskoristili su maksimalno povredu Tavaresa ali nisu uspjeli doći do velikog preokreta. Micić je imao milion gorih izdanja od ovog sinoć, iako je generalno loš ove sezone, Jones često djeluje kao avion u odnosu na njega. Trebaće im Bryant svakako u nastavku serije, ono sinoć je bio brutalan choke.
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 20 minutes ago, Milko Miller said: Micic imao sest izgubljene na dve asistencije, vrlo solidno. I to kakve.
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nisam očekivao onakav kambek Hapoela, muški su povukli. Na kraju dva otvorena šuta, ali promašiše... Oturu... kakvo maltretiranje Reala, neverovatan igrač. Elajdža verovatno vuče neku povredu, baš nije mogao ništa ni to malo što je bio u igri. Kako god, možda i vidimo dobru seriju ovde, naročito ako on bude spreman za sledeći meč.
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Veliki hendikep za Real je povreda Tavaresa. Samo njegovo prisustvo u reketu je od nemjerljivog značaja na obe strane terena. S njim bi ovo bilo 15-20 razlike sinoć i laganih 3:0. Sad je ipak drugačija situacija, i može biti svašta.
m0k1 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Milko Miller said: Micic imao sest izgubljene na dve asistencije, vrlo solidno. Od tih sest izgubljenih najmanje su 3 rezultovale sa laganim poenima iz kontre (2 puta po 2 poena i treci put trojka Kampaca). Mislim u fazonu da Hapoel nije stigao da se vrati i postavi. Znaci u najboljem slucaju -7 a ostavljam mogucnost da je bila jos neka koja se zavrsila poenima Reala...
crni96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ма и без њега шамарају Хапоел. Не могу схватит озбиљно клуб који је довео Васу Мицића 🫣
Ebuka Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koja lepota gledati Lajlsa, ako se ne vrati u Nba, bice sledece godine jos bolji. Mozda i najbolja ledjna tehnika, u sekundi se okrene i napravi prednost, a na sve to sutira 44% za tri... Oturu imao dosta srece sto se povredio Tavares, nikad se nije proslavio u duelu sa njim. Mora Real da angazuje Lena u nastavku ako je Tavares ozbiljnije povredjen.
odupri se ludilu Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jesam li ja nešto utripovao ili je onaj vlasnik Hapoela nosio šal od Valensije sinoć? Čak je i zumiran par puta. Highlights večeri bacanje po parketu i kopiranje za mrtvu loptu Spase i Ljulja.Dva veterana...
Ebuka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, odupri se ludilu said: Jesam li ja nešto utripovao ili je onaj vlasnik Hapoela nosio šal od Valensije sinoć? Čak je i zumiran par puta. Highlights večeri bacanje po parketu i kopiranje za mrtvu loptu Spase i Ljulja.Dva veterana... Jeste nosio, sal sa grbom Valencie i Hapoela, ne znam razlog toga, dal provokacija ili nesto drugo. 1
Gudura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tavares otprilike zavrsio sezonu, delimicno kidanje ligamenta kolena🫣 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Gudura said: Tavares otprilike zavrsio sezonu, delimicno kidanje ligamenta kolena🫣 Ja procitah da je zabrsio plej off,a za ostatak sezone nisam siguran. 6 hours ago, Ebuka said: Koja lepota gledati Lajlsa, ako se ne vrati u Nba, bice sledece godine jos bolji. Mozda i najbolja ledjna tehnika, u sekundi se okrene i napravi prednost, a na sve to sutira 44% za tri... Oturu imao dosta srece sto se povredio Tavares, nikad se nije proslavio u duelu sa njim. Mora Real da angazuje Lena u nastavku ako je Tavares ozbiljnije povredjen. To i ja govorim od starta sezone ,e sad u odbrani je tanak,al jbg da je i tu dobar u NBA bi bio. Kao napadacka opcija sa pozicije 4 u EL mislim da je daleko najkompletniji,secam se EL klasika u blaugrani covek je razmontirao Sengeliju.
Recommended Posts