zemljoradnik Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oly-Monako 3-0 Valensija-Pao 1-3 Real-Hapoel 3-0 Fener-Zalgiris 3-1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oly-Monaco 3:0 Valencia - PAO 1:3 Real - Hapoel 3:0 Fener - Zalgiris 3:2
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pao ako prođe, a vjerujem da hoće, to ide na 3:1. Monako može biti nezgodan za Oli, ali ipak mislim da će proći dalje. Imaju veliku prednost pod košem. Real če rutinirati Hapoel. Za Fener je bitno da se vratio Nikolo Meli. Ja ipak mislim da če oni dalje, pa makar bilo 5 utakmica.
Estrella Roja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oly-Monako: 1-3 Valensija-Pao: 3-1 Real-Hapoel: 3-1 Fener-Zalgiris: 3-2
Marvin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Srce na terenu strani Valensije i Zalgirisa, realnost deja vu Oly, Pao, Real, Fener 2
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne sme se zaboraviti da Šaras poznaje sistem Žalgirisa bolje nego neki iz trenutnog stuff-a, još sad kad ima vremena da spremi i razloži protivnika na atome, tu je neprevaziđen ludak. Ne sviđaju mi se uopšte PO parovi, jer su bas predvidivi prolazi, lično navijam da Valensiji i Monaku narastu muda kao u mladoga bika pa neka se malo kuvaju u kazanu majstorice.
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.eurohoops.net/en/trademarks/1958656/the-top-agencies-in-euroleague-basketball-2025-26-season/ Da se ne pitate, ko je ciji...Misko naravno dominira
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ajd da dam neko moje viđenje stvari pred ove playoff serije. OLY - MON: Zaista je za veliki respekt način na koji je Monako odigrao završnicu sezone. Za razliku od nekih drugih, ova ekipa je pokazala da se neće uplašiti kad je tvrdo, da je sposobna da se skupi i da sve od sebe. Dugo nisam gledao racionalnijeg Mike Jamesa, čovek se čak trudio i u odbrani i deluje da se hemija na relaciji James - Okobo - Strazel solidno razvila. Međutim, teško će im to pomoći protiv Olimpijakosa koji je još fizikalniji i ima znatno veću dubinu. O Diallou se dosta priča kao defanzivcu godine, ali za mene je Blossomgame još bolji, lagano može da brani svih 5 pozicija, međutim nedostatak santima bi mogao da im dođe glave protiv Olimpijakosa koji je poziciono veći na svakom mestu. Oly u 4 VAL - PAO: I evo ti nagrade za sezonu iz snova, dobiješ protivnika koga već neko vreme nazivam EL all star ekipom. Jeste ih Valensija gazila u regularnoj sezoni ali sada bih svoje pare bacio na PAO ipak. PAO je kroz play in dobio i Shortsa, a Nunn i NHD još uvek duguju neke brutalne partije. Svim srcem navijam za Pedra Martineza i družinu ali oni su svoju normu već prebacili. Juče su Endesi rutinski poraženi od Reala, tako da ipak, uprkos sjajnoj košarci i taktici, kvalitet je na strani zelenih i mislim da će on opet pretegnuti, doduše posle krvave borbe. Pao u 5 RMD - HAP: Ovde nemam nikakve dileme da je Real ogroman favorit. Nisu oni na papiru toliko jači (ako uopšte), ali logistika, muda, trofeji, veličina kluba - sve je to debelo na strani Reala. Ozbiljno su digli formu, u Madridu su maltene nepobedivi, ogromni su i mogu lako da ponište Otutua, a da uspore Bryanta. Jedina šansa za Hapoel je da potpuno poludi Blakeney koji je ionako igrač van ikakvog rezona, i možda, samo možda, da vidimo nekog vintage Vasu. Ain't gonna happen. Real u 3 FEN - ŽAL: Poslastica od serije za sve ljubitelje evro košarke. Fener je u finišu sezone kompromitovao svoj dobar položaj i dobili su za kaznu rivala koji ih je nadigrao u obe ovosezonske utakmice. Pričao sam 100 puta (pa i u prvom postu na ovoj temi) koliko mi se sviđa kompozicija Žalgirisa, a Fener je ekipa koja nekako ne uliva strahopoštovanje iako su aktuelni šampion. Masiulis dobro zna Šarasa i biće spreman. Franciscu verujem više nego bilo kom igraču u EL trenutno kad dođu clutch situacije. Šteta za Fener što nema De Coloa koji je rutiner, ali makar imaju Halla. Žalgiris ima tela da baci na Horton Tuckera koji će morati nešto da pogodi i spolja, a ne samo na zverske ulaze. Na kraju dana, prosto verujem ovom Žalgirisu. Žal u 4 Igrao De Colo na poslednje dve tekme u prvenstvu Edited 2 hours ago by MrTripleDouble
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Слукас покидао менискус, пропушта читаву серију. Нисам сигуран да Атаман заслужује да га Шортс повади. Валенсија на прагу F4.
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oly Monako 3:0 Valensija Panata 1:3 Real Hapoel 3:1 Fener Zalgiris 3:1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Oly-Monako 3-1 Valensija-Pao 2-3 Real-Hapoel 3-1 Fener-Zalgiris 3-2 Edited 1 hour ago by Elevator Operater
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja nekako vjerujem da je Valensija sistem a u seriji to dodje do izražaja. Tako da tipujem na njih, Oli, Fenjer i Real.
Dzo23 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Olympiacos - Monako 3:2 Fenerbahce - Zalgiris. 1:3 Valensija - Panata 1:3 Real M. - Hapoel 3:0 Real osvaja
pendulum Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago (edited) Aj navijački da prognoziram sva iznenađenja: Monako (dajem im najmanje šanse da prođu od svih parova jer Oli u seriji teško može da se izbaci, što sam već i rekao, ali Monako svi otpisuju već duže vreme, pa se dižu iz pepela; možda nas opet iznenade) Hapoel (dajem im nešto malo veće šanse od Monaka, ali teško je u seriji protiv Reala koji ima prednost domaćeg terena, no možda Željkov kum pretvori Hapoel u KKP iz sezone 22/23 i uspe da iznenadi Madriđane samo bez samoubistva nadomak prolaza dalje) Žalgiris (odlična serija, dobro se poznaju; Žalgiris ima adute da izbaci Fener) Valensija (svim srcem uz Valensiju iako će PAO da grebe i rukama i nogama da uđe na F4 koji je u njihovoj dvorani; prosto bilo bi im poniženje da Olimpijakos igra u njihovoj kući za titulu prvaka Evrope no Valensija ima čime da razoruža PAO i to je pokazala ove sezone; ako Monako nekim čudom izbaci Oli, možda će i PAO-u lakše da padne njihova eliminacija) Zanimljivi su i rezultati međusobnih duela ovih timova u sezoni za nama: Monako ima 2:0 protiv Olija Real ima 2:0 protiv Hapoela Žalgiris ima 2:0 protiv Fenera Valensija ima 2:0 protiv PAO-a EDIT: Mislim da bi i za samu EL bilo zanimljivije da se na F4 uguraju anderdogovi kao Valensija i Žalgiris što bi pokazalo da ipak sistem bez astronomskih ulaganja može da da rezultat. Monako-Oli - tu i nije previše bitno jer oba tima često idu na F4. Oli je igrama verovatno zaslužio da se nađe tu ali i Monako je zasluženo izborio plejof uprkos svim problemima. Košarkaški bi pravednije bilo da na F4 ide Oli gledajući celu sezonu, način igranja, tradiciju, navijače itd ali Monako je u ovom duelu viđen već kao prežaljen pa moj glas ide njima. Na kraju Real - Hapoel. Prema Realu gajim respekt i animozitet. Hapoel jeste tim sa instant uloženim parama ali ima osvojen EK iza sebe, dobru bazu navijača i njihov prolaz bi bio nekakav podstrek i drugim timovima vam ovih velikih da može da se dođe do F4 tako da bih pre njih voleo da vidim tamo. Edited 21 minutes ago by pendulum
fradler Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Oli - Monako 3:0 Fener - Žalgiris 1:3 Valensija - Pao 2:3 Real - Hapoel 3:1
vinogradskaopera Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Oli - Monako 3:1 Fener - Žalgiris 3:1 Valensija - Pao 3:1 Real - Hapoel 3:1 Sve 3:1 u glavu.
Recommended Posts