Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Imam samo jednu želju što se tiče serija, da ne bude nijedan blowout.

39 minutes ago, Čvarkov said:

Žalgiris za sada hirurški precizan.

U potpisu McČvarkov

Posted
1 hour ago, Žilee said:

Za neutralce i samu atmosferu na F4 ,najbolje bi bilo da odu Oly PAO Fener i Zalgiris ,pre svega zbog atmosferi koje prave navijaci,e sad posto imamo par Real Hapoel,tu nekako deluje bolje Hapoel sto se navijaca tice ali to je teska prica. 

Oly u 4

Fener u 5

Valensija u 5 ili PAO u 4(sve zavisi od prve 2)

Real u 3

Valjda je neutralcima bitnije kakva će košarka biti na parketu nego kakva će atmosfera biti na tribinama?

Što se tiče želja ja sam u istom timu kao @Sector, samo želje, bez prognoza.

• Thanks 1
Posted

Utrnuo mi palac od menjanja kanala i u suštini ne gledam nista. Pametnjakovici iz EL stavili 3 utakmice u istom danu, razmak 30 min, tako se to radi, a ne kao ovi glupani iz NBA sve se igra u različitim terminima, pa možeš sve da ispratiš, skroz bezveze.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Knipex said:

Valjda je neutralcima bitnije kakva će košarka biti na parketu nego kakva će atmosfera biti na tribinama?

Što se tiče želja ja sam u istom timu kao @Sector, samo želje, bez prognoza.

Nisi me razumeo,kvalitetna kosarka se valjda podrazumeva od 4 najbolje ekipe. Ali uz kvalitetnu kosarku mora i ekstra atmosfera.

Posted

Ovo sto igra valensija je uvreda za kosarku,ljudi sutnuli 26 puta za 3 poena  za poluvreme. Rekao sam jos na polovini sezone da ova kosarka u play offu nece da pije vodu.

Posted

Kakvo je jaje Darius Thomspon.

Nikad necu da mu zaboravim proslosezonski PO bas protiv Panate kad je kostao Efes prolaza na F4.

Dzaba mu odlicna regularka, kad nestane u doigravanju, a izgleda da je i sada krenuo tim putem. Pravi igrac za Milano i napad na nikad jacu 12. poziciju.