Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted (edited)

Jbt ovaj Asvel kao da zeli da izgubi. Prvo daju Herisonu da resava u poslednja 2 minuta, Ertel gubi 2 lopte kao pocetnik neki a i Votije masi zicer sa 5cm. Zaista nisu zasluzili da pobede sa ovakvim potezima. Doduse, svakako nebitna utakmica.

I posle toga pokloni Votije 2 bacanja 🤣

Edited by m0k1
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, m0k1 said:

I posle toga pokloni Votije 2 bacanja 🤣

Vidi se da je lik siromašne košarkaške inteligencije. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ne kapiram zasto odredjeni zvezdasi slave pobedu Valensije, kad je to ono sto nam je najmanje trebalo..

Edited by tejlor
Posted

Vautier Masa je najgora centarska linija koja je ikad igrala evroligu, ali nije ni to najveći problem Asvela. Problem je što su najgora šuterska ekipa ubedljivo. A i sudije ih jebu čak i kad odigraju nešto.

Posted (edited)
2 minutes ago, tejlor said:

Ne kapiram zasto odredjeni zvezdasi slave pobedu Valensije, kad je to ono sto nam je najmanje trebalo..

Zato što Valensiju odavno ne možemo da prestignemo i uz to imaju 2:0 protiv nas. U interesu nam je da budu iznad nas a ne da u ne daj Bože nekim krugovima i ona bude tu. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted
38 minutes ago, Žilee said:

Muceni Efes.

I muceni Laso, kakvo blamiranje nakon Reala, bolje da je otisao u penziju

Posted (edited)

Odlična utakmica u Zetri. Opet taj Nan rješava kad je stani pani. Obe ekipe strašno potentne, ali Pao ima pobjednike u ekipi, igrače koji su osvajali titule i MVP nagrade. I ipak su u stanju više da pritegnu odbranu od Dubaia u ključnim momentima. 

Ova utakmica je jasno pokazala razliku između f4 ekipe i ekipe koja se bori za play in. 

Monako treću utakmicu zaredom okreće maltene izgubljenu utakmicu. Kako se povredio "pjegavi kancer" pokazuju ozbiljan karakter.

S druge strane Armani još jednom gubi dvocifrenu prednost u poslednjoj četvrtini, i može se reći da su i ove sezone najluzerskija ekipa u EL.

Partizan i Asvel jako zanimljiva i izjednačena utakmica, ali vrlo nekvalitetna. Zaslužena pobjeda Partizana.

Čestitao bih Valensiji, a prije svega mladom tinejdzeru koji je hladnokrvno, kao da ima 20 sezona iza sebe, rješio pitanje pobjednika. 

Ne mogu ni da zamislim da u Zvezdi i Partizanu klinac od 18 godina izvodi bacanja za pobjedu. Nevjerovatan potez Pedra Martineza. Kapa dole!

Edited by Dzo23
  • Like 4
Posted
2 minutes ago, Dzo23 said:

Ne mogu ni da zamislim da u Zvezdi i Partizanu klinac od 18 godina izvodi bacanja za pobjedu. Nevjerovatan potez Pedra Martineza. Kapa dole!

Ja sam pohvalio Martineza, ali realno nije za poređenje sa našim klubovima ta odluka. Sašu Obradovića bi linčovali da uradi tako nešto i bude promašeno bacanje.

Posted
10 hours ago, Dzo23 said:

Odlična utakmica u Zetri. Opet taj Nan rješava kad je stani pani. Obe ekipe strašno potentne, ali Pao ima pobjednike u ekipi, igrače koji su osvajali titule i MVP nagrade. I ipak su u stanju više da pritegnu odbranu od Dubaia u ključnim momentima. 

Ova utakmica je jasno pokazala razliku između f4 ekipe i ekipe koja se bori za play in. 

Monako treću utakmicu zaredom okreće maltene izgubljenu utakmicu. Kako se povredio "pjegavi kancer" pokazuju ozbiljan karakter.

S druge strane Armani još jednom gubi dvocifrenu prednost u poslednjoj četvrtini, i može se reći da su i ove sezone najluzerskija ekipa u EL.

Partizan i Asvel jako zanimljiva i izjednačena utakmica, ali vrlo nekvalitetna. Zaslužena pobjeda Partizana.

Čestitao bih Valensiji, a prije svega mladom tinejdzeru koji je hladnokrvno, kao da ima 20 sezona iza sebe, rješio pitanje pobjednika. 

Odlično su opisao sinoć sve odigrano. Ali bratjo i pokoja sestro,zamislite mene koji sam bio nestrpljiv za bravure mojih pulena u Areni, krenuo da trazim malo košarke i krenem da šaltam kanale. A jebo me pas al sam u lošoj formi sa daljinskim.

Svaki put kad prebacim na neku utakmicu u Valensiji ili Sarajevu ili Madridu, pa vratim na Partizan nabodem time out, ili challenge koje sudije gledaju večno ili lomljenje Game clock od strane Montera, klizeće startove Andersona na Nunnu ili tako nesto slično. Sreća bio sam strpljiv za Valensiju i vidjeh završnicu sve sa bacanjima.

Kakav kontra ritam a znao sam nekad da briljram i da imam dobar šaltung flow.

• Like 1
Posted

Znate sta bih voleo?

Da me neko vrati u proslost, i onda da nadjem malog Nunna i da mu uradim jedan "Gde si mali crnjo cuknem te u glavu"

Lik je full on vajb kao da je  mladji, nepodnosljivi, brat 50cents, koji se slepa uz drustvo starijeg burazera i kurci se dok mu neko ne lupne samarcinu a on krene da plece i da histerise.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Sve mogu da razumem, ali da Furnije opali onakvu sekiricu u poslednjem napadu Valenije i da ne može čudu da se načudi što mu je sudija svirao faul? Kakav debil.

Da je to neki kontakt telom, pa igrač nema osećaj da li je faul ili ne... Ali kad ideš tako da opališ loptu i udariš ruku, onda znaš šta si uradio. Pi.

Posted

Čudjenje je sastavni dio obuke i treninga u Oliju. To kad savladaš možeš i u Real.

Sikirica je bila želja da mu ruka zadrhti vrv. A lupio je jako da je dobro ako ovaj mučenik nije polomio nešto 

• Like 2
Posted
30 minutes ago, realno *w said:

Sve mogu da razumem, ali da Furnije opali onakvu sekiricu u poslednjem napadu Valenije i da ne može čudu da se načudi što mu je sudija svirao faul?

Pa normalno da se čudi kad su im puštali tokom cele utakmice slične poteze. Vordu barem 2 puta, što sam ja video a nisam gledao celu utakmicu jer mi je primarni izbor bila utakmica u Sarajevu, nisu svirali istu stvar. 

Posted

Panatinaikos ima verovatno najteži raspored do kraja, osim utakmice protiv Efesa u poslednjem kolu imaju 4 utakmice protiv direktnih rivala, od toga 3 gostovanja. Nisam siguran da će uspeti da stignu do 5. mesta na kraju a ako budu niže od toga očekuje ih najverovatnije borba protiv jednog od tria Fener, Oli, Real bez prednosti domaćeg terena. Nezgodna situacija, naročito ako moraju uz to i plejin da igraju.

Posted (edited)

Oni- Valensija već sad sa onom halom, bogatim gazdom, patentnim rosterom, dobrim i zrelim trenerom i ne manje bitno pravom košarkaškom publikom koja u znæ košarke postaju najzdravija košarkaška sredina u Evroligi.

Edited by odupri se ludilu
  • Like 1