Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vidjećemo kako će Nunn kao alfa mužjak prihvatiti ovakvu ulogu NHD-a. Jeste pokidao, rekoh da se njegova ulogu u NBA neće odraziti na učinak u Evropi, ali su zadnja 2 šuta bila prilično bezobrazna.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ako je ova slika ok, a verujem da jeste, čist faul. Koliki god bio intenzitet kontakta, to je šuterska ruka.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, realno *w said: Ako je ova slika ok, a verujem da jeste, čist faul. Koliki god bio intenzitet kontakta, to je šuterska ruka. Meni ovde uopste ne deluje da je bilo nekog kontakta koji remeti sut. 11
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 2/26/2026 at 9:35 AM, DameTime said: Namerno sam ostavila post na Euroleague temi, kako bismo izbegli 38595. po redu raspravu između navijača KKCZ, da li je Yago koristan ili štetočina... Ali avaj... Sad vidiš i zašto je duško uleteo klizećim na upis
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Kontakta po ruci, laktu nije bilo iako je to čest slučaj kod ovakvih situacija. Čak nije ušao u cilindar šutera ili stao nogom na mjesto doskoka. Ovo je vidljivo na snimku, a svaka čast sudijama koji ovo nisu svirali uživo, malo ko ne bi. Sinoć je bila situacija u Monaku gde su sudije nakon isto šuta za tri svirale cilindar pa naknadnim gledanjem snimka ustanovili da ga je odbrambeni igrač nagazio nakon doskoka. Preinačili svoju odluku o faulu na šutu za tri u običan faul i loptu sa strane jer nije bio bonus. Nisam siguran da to mogu. Ima li upućenijih da li je ovo moguće? Edited 9 hours ago by odupri se ludilu
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 42 minutes ago, odupri se ludilu said: Kontakta po ruci, laktu nije bilo iako je to čest slučaj kod ovakvih situacija. Čak nije ušao u cilindar šutera ili stao nogom na mjesto doskoka. Ovo je vidljivo na snimku, a svaka čast sudijama koji ovo nisu svirali uživo, malo ko ne bi. Sinoć je bila situacija u Monaku gde su sudije nakon isto šuta za tri svirale cilindar pa naknadnim gledanjem snimka ustanovili da ga je odbrambeni igrač nagazio nakon doskoka. Preinačili svoju odluku o faulu na šutu za tri u običan faul i loptu sa strane jer nije bio bonus. Nisam siguran da to mogu. Ima li upućenijih da li je ovo moguće? Ne znam šta ti gledaš i na čemu ali je čist faul. Kontakt je kod podizanja lopte ne kod izbačaja. Ali mi ih nije žao jer već vidim 20. marta kada zaglibe još malo, kako ih sudije bezobrazno guraju protiv nas u Atini. 1
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čim mora sloumoušn i zumiranje da se utvrdi da li ga je možda malkice kačio sudije su donijele dobru odluku. Strašno bizarno mi izgleda kad se Grci žale na sudije. Imaju nenormalnu protekciju kod sudija, i u Atini je "masakr" gotovo redovno. 6
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Posle one blatantne odluke da se ponisti kos Parisa poslednje je sto mogu da rade je da kukaju. Pritom ovaj snimak, odnosno frame isecak ne daju jasnu sliku da li je doslo do kontakta ili ne.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali najace je sto su silaznu ponistili(bilo bi 103-96) i onda bi se malo drugacije utakmica odvijala jer bi ovi morali da vijaju faul a ne da brane i onda ne bi doslo do ove situacije. Prvo je Pariz zestoko ostecen pa onda mozda PAO.Jer ova zadnja odluka je jako teska da se vidi.
Gudura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Suza suzu stize zbog nedosudjenog kvazi faula za zelenu pogan. Pritom je Parizu neposredno pre toga ponisten cist kos pri silaznoj putanji. Kukanje dzankozine ekipe na celu sa odvratnim Atamanom na sudjenje, je bas ono groteskna kategorija na vise nivoa 7 2
odupri se ludilu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledam na fonu i možda sam ćorav ali ne vidim taj kontakt kod podizanja lopte. Čime ga je dotakao? U kom predjelu ruke?Kažemovo uživo nije bilo "teško" odsvirati bez da trepnu. Ali nisu. @Sinnerman
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko bih voleo da čujem sudijsko obrazloženje te silazne. Čuli bi verovatno nešto idiotsko, kao na primer za onu situaciju sa Tavaresom u polufinalu španskog kupa... Tj Tavarešov potencijalni korak od 3 metra.
BojanaCZV Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) ^ Ima odje i srpskih padeža 😁 Edited 6 hours ago by BojanaCZV 2
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Eurohoops javlja da je Evroliga odlučila da se Makabi za domaće utakmice vraća u Beograd a Hapoel u Sofiju.
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Knipex said: Eurohoops javlja da je Evroliga odlučila da se Makabi za domaće utakmice vraća u Beograd a Hapoel u Sofiju. Je li sve tekme ili samo protiv Fenera
Recommended Posts