Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Sad sam bacio pogled i nisam baš siguran da im raspored toliko dobar, sem gostovanja Partizanu i Virtusu igraju protiv direktnih konkurenata ili ekipa koje još imaju šansu za plejin. Ni u jednoj utakmici koju igraju ne mogu da kažem da su izraziti favoriti. A ni ti trouglovi sa Valensijom nisu toliko strašni kao što na prvi pogled izgleda, recimo u trouglu Zvezda, Valensija i Monako svako bi imao po dve pobede.

Ali mislim da je svakako još rano za priču o tim trouglovima, barem još nekih 3-4 kola. Večeras me zanima kako će obe ekipe reagovati nakon dešavalja u kupu kralja, bilo je emotivno za obe ekipe.

Posted
3 hours ago, NikadProtivŽelimira said:

Baskonia nakon strašne partije u finalu kupa... očekujem da dobije večeras i kruniše nalet. 

Znači gube 7 razlike 99% :default_coffee:

Posted

Прича ли се шта по Барси, хоће ли "офарбана тренерска превара" добити отказ или има довољно образа да сам поднесе оставку?

Posted
7 minutes ago, MV91 said:

Прича ли се шта по Барси, хоће ли "офарбана тренерска превара" добити отказ или има довољно образа да сам поднесе оставку?

Kakav mu je skor u EL u 2026?

Posted (edited)

Ovaj Dubai opasna balkanska prćija. Da je SFRJ živa pao bi neki privredni kriminal, menice bez pokrića i slično.Tamo im je direktor Kamenjašević, trener Golemac, igrači Aleksa, Filip, Musa, Danga, Kamenjaš, uvek sude po dvojica ABA sudija/specijalaca, čini mi se. I sad vidim u prenosu Dožai u publici prvi red, onaj bivši sudija i komesar.

Vrati se  Čoki sve ti je oprošteno, valjda je još nešto u fioci ostalo.

Edited by odupri se ludilu
  • Ha-ha 2
Posted

Jel to pop Mirota nece da igra jer nije placen?

Inace Menora poluprazna kad igra Hapoel, dok je puna kad igra ponos Izraela. Zanimljivo...

Posted
25 minutes ago, Losmi17 said:

Jel to pop Mirota nece da igra jer nije placen?

Inace Menora poluprazna kad igra Hapoel, dok je puna kad igra ponos Izraela. Zanimljivo...

Zna se ko je veći klub 

Posted
4 minutes ago, Tex_Willer said:

Zna se ko je veći klub 

Indeed, ali toliko busanje Ofera a ni halu ne moze da popuni jos u kriticnom mecu...

Posted

Upravo je lik, komentator, na Areni, prenoseci Makabi - Monako izjavio "prekomerna upotreba sile" za faul koji je onaj najblazi faul,.kad  neko nadribla a defanzivac blago nabije kuk u protovnika. Nekad se i ne svira to.

Posted
11 hours ago, NikadProtivŽelimira said:

Baskonia nakon strašne partije u finalu kupa... očekujem da dobije večeras i kruniše nalet. 

Auuu, kakav promašaj 😁