aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Одбија Вејд Болдвин да га извади из Панатинаикоса, какав мелем за очи. Нека налете опет у плеј-офу, до краја каријере неће престати да им наплаћује дуг за ону серију кад је повређен морао са стране гледати како му бесрамно краду екипу. Џеријан Грант се погрешном типу замерио. 🙌 3 2
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ali kako je THT u jednom momentu zalepio Nunna, tačno razlika između EL tela koje bi Nunn uneo nekako i NBA tela gde to ne može da prođe. 12
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mathias Lessort slučajno u gužvi. 😇 3
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ulepsao mi dan Wade👏👏👏 Nista divnije nego kad ova gadna skupina u zelenom izduva😎 Nunn jos jednom pokazao kakva je dripcina 4
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ali kako je THT u jednom momentu zalepio Nunna, tačno razlika između EL tela koje bi Nunn uneo nekako i NBA tela gde to ne može da prođe. Ok, Taker je frik. Dečko ima raspon ruku 216cm, a visok je 193cm. To je čudesno i za nba uslove.
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Шта то ради овај симпатични цивил прерушен у дворску луду? Изгледа му Болдвин осим неплаћене кирије за становање у глави оставио и понеку увреду на расној основи, мајмунски крик или банану. Или како већ овде колеге форумаши измишљотинама оправдавају ненормалне потезе овог екстремно нестабилног и емотивно незрелог момка... Није он крив, он је жртва! 😇 9
Grobarcina1992 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad su igrali jesenas u Istanbulu ovako su slavili igraci Panate na logu Fenera, pa im je očigledno samo vratio istom merom Boldvin. 4
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago super je ovo za lesora, sad će dobiti 6 meseci banovine taman da ima opravdanje za sporiji povratak na teren. lik umislio da mu je ovo petrušev
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne znam kako mi je uspelo da dok nije igrao na trenutke zaboravim kakav je mentol i pomislim da je u stvari samo nezreo, simpatičan momak... Doduše možda dobije bonus od kumare za ovaj potez. Edited 1 hour ago by NikolaTest
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Ludi za Poli said: Odbanujte Losmija da cujemo analizu iz Oake Žocovog povratka na klupu Panate
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, rodriguez said: super je ovo za lesora, sad će dobiti 6 meseci banovine taman da ima opravdanje za sporiji povratak na teren. lik umislio da mu je ovo petrušev 2 godine, minimum.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hoće li kazniti pao zbog napada civila na gostujuće igrače? 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Al je ugasio halu Boldvin. P R E L E P O Edited 1 hour ago by Урош19 1
Tex_Willer Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 3 bacanja za jednu ekipu da li je to rekord? Da ne kažem na ono grebanje i igru u meso( pogotovo Feliza)...
Recommended Posts