Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Одбија Вејд Болдвин да га извади из Панатинаикоса, какав мелем за очи. Нека налете опет у плеј-офу, до краја каријере неће престати да им наплаћује дуг за ону серију кад је повређен морао са стране гледати како му бесрамно краду екипу. Џеријан Грант се погрешном типу замерио. 🙌

• Like 3
  • Love 2
Posted

Ulepsao mi dan Wade👏👏👏

Nista divnije nego kad ova gadna skupina u zelenom izduva😎

Nunn jos jednom pokazao kakva je dripcina

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ali kako je THT u jednom momentu zalepio Nunna, tačno razlika između EL tela koje bi Nunn uneo nekako i NBA tela gde to ne može da prođe.

Ok, Taker je frik. Dečko ima raspon ruku 216cm, a visok je 193cm. To je čudesno i za nba uslove.

Posted

Шта то ради овај симпатични цивил прерушен у дворску луду?

Изгледа му Болдвин осим неплаћене кирије за становање у глави оставио и понеку увреду на расној основи, мајмунски крик или банану. Или како већ овде колеге форумаши измишљотинама оправдавају ненормалне потезе овог екстремно нестабилног и емотивно незрелог момка... Није он крив, он је жртва! 😇

• Like 9
Posted

super je ovo za lesora, sad će dobiti 6 meseci banovine taman da ima opravdanje za sporiji povratak na teren.

lik umislio da mu je ovo petrušev

Posted (edited)

Ne znam kako mi je uspelo da dok nije igrao na trenutke zaboravim kakav je mentol i pomislim da je u stvari samo nezreo, simpatičan momak...

Doduše možda dobije bonus od kumare za ovaj potez.

Edited by NikolaTest
Posted
11 minutes ago, rodriguez said:

super je ovo za lesora, sad će dobiti 6 meseci banovine taman da ima opravdanje za sporiji povratak na teren.

lik umislio da mu je ovo petrušev

2 godine, minimum.