Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Одбија Вејд Болдвин да га извади из Панатинаикоса, какав мелем за очи. Нека налете опет у плеј-офу, до краја каријере неће престати да им наплаћује дуг за ону серију кад је повређен морао са стране гледати како му бесрамно краду екипу. Џеријан Грант се погрешном типу замерио. 🙌

• Like 6
  • Love 2
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ali kako je THT u jednom momentu zalepio Nunna, tačno razlika između EL tela koje bi Nunn uneo nekako i NBA tela gde to ne može da prođe.

Ok, Taker je frik. Dečko ima raspon ruku 216cm, a visok je 193cm. To je čudesno i za nba uslove.

Posted

Шта то ради овај симпатични цивил прерушен у дворску луду?

Изгледа му Болдвин осим неплаћене кирије за становање у глави оставио и понеку увреду на расној основи, мајмунски крик или банану. Или како већ овде колеге форумаши измишљотинама оправдавају ненормалне потезе овог екстремно нестабилног и емотивно незрелог момка... Није он крив, он је жртва! 😇

• Like 24
Posted (edited)

Ne znam kako mi je uspelo da dok nije igrao na trenutke zaboravim kakav je mentol i pomislim da je u stvari samo nezreo, simpatičan momak...

Doduše možda dobije bonus od kumare za ovaj potez.

Edited by NikolaTest
  • Like 1
Posted
11 minutes ago, rodriguez said:

super je ovo za lesora, sad će dobiti 6 meseci banovine taman da ima opravdanje za sporiji povratak na teren.

lik umislio da mu je ovo petrušev

2 godine, minimum.

• Ha-ha 1