Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Devon Hall izgleda povredio meniskus kolena i sledi mu duža pauza. 3
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako stvari stoje Panter 4 nedelje van terena minimalno,ozbiljan je to problem,sreca u nesreci sto je kup sada pa ce biti jedno 12 13 dana pauza od evrolige.
aleksa7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Итудис и компанија и поред повратка Брајанта поново понижени од стране имењака из Јерусалима. Писало се протеклих дана да би пораз у овом дербију био последњи ексер у ковчегу тренутног тренера, па хајде да видимо да ли је Хејс-Дејвис поклон добродошлице за заменика или и Итудис може добити прилику да се са њим повади. Ако не превагну Шарас, емоција и оданост.
Grobarcina1992 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Devon Hall izgleda povredio meniskus kolena i sledi mu duža pauza. 4 5 sedmica out euroohops pise.
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/7/2026 at 8:08 AM, Elevator Operater said: Druze, u NBA (znas, najjaca liga na svetu) se non stop desavaju nabijanja od 30 razlike. Sto je samo razlog zasto neki ljudi ne prate NBA ligu. Jesi li ikada video moje postove na toj temi? Nisi, osim mozda kada krene PO. No, to i jeste problem EL - zelja da se po svaku cenu kopira NBA, da se stvori "elita" od 20/22/24/30 (kako kaze Itoudis) klubova, a da ostali budu totalno i vecno marginalizovani jer se ne uklapaju u novi poredak koji vapi za "velikim trzistima" i "mecevima koji se igraju svakog dana". NBA liga bez drafta i bez superzvezda bi bila jedno uzasno takmicenje koje niko ne bi gledao. Oni koji prate tu ligu ne prate je toliko zbog pobeda, titula ili istorije klubova, koliko zbog novih zvezda, vrhunskih igraca, potencijalnih vrhunskih igraca na narednom draftu, poslovnih odluka klubova itd. Nista od toga ne postoji u EL - jedino sto je ta liga imala je evropski smek kakav ima LS u fudbalu. Teoretski svako moze da ucestvuje, svako moze na terenu da se izbori za sebe, nema mnogo meceva i svi su mnogo mnogo vazni. Ako bilo koji klub izgubi mec u kojem su bili veliki favoriti oni se suocavaju sa tim da sebi znacajno otezaju ili zavrse sezonu.
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/7/2026 at 10:34 AM, DameTime said: Ovo chatbot izlistavanje box score rezultata van konteksta zaista nema nekog smisla. Da ne spominjem bacanje tantruma jer se eto navijači KKCZ i KKP raduju kad njihove ekipe pobeđuju sa velikom razlikom (?), pretpostavljam da treba da kukaju. Ne, nego bi trebalo malo da smanje mitomaniju i da prave od pobede od 20 razlike nesto sto nije ili da nakon serije od 25:6 ili 34:14 pisu kako "gazimo sve". Po tebi bi i navijaci Zadra trebalo da pisu kako ih EL nepravedno zaobilazi, a oni bi imali sta da pokazu tamo jer dobise jednom KKP 16 razlike, dva puta KKCZ u Beogradu itd. To je ono sto sledi iz takvog nacina zakljucivanja, ako cemo da ga primenimo na bukvalno sve meceve, kako bi i trebalo. Ono sto NE BI TREBALO je da jedan zakljucak primenjujemo na "neverovatne preokrete" i "lagane pobede" ta dva kluba, a potpuno suprotan kada ti klubovi dopustaju serije od 0:20 ili gube 25 razlike. To se i ovde i svuda u nasim medijima stalno desava. Dakle, samo trazim ravnopravan tretman za sve meceve, a ne da se ponasamo kao da smo na klupskim sajtovima. Ili cemo pisati o onome sto je realno da se desava na terenu ili cemo da trolujemo tako sto cemo da pisemo kako bi Mega mogla da se bori za TOP 8 EL jer su uspeli da pobede KKCZ.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 17 minutes ago, goldberg said: Ono sto NE BI TREBALO je da jedan zakljucak primenjujemo na "neverovatne preokrete" i "lagane pobede" ta dva kluba, a potpuno suprotan kada ti klubovi dopustaju serije od 0:20 ili gube 25 razlike. Odlično, onda poslušaj sopstveni savet pa nemoj da primenjuješ jedan zaključak - protivnik je odmah skinuo gaće, pustio meč niz vodu ili mu se iz drugog razloga nije igralo - na ubedljive pobede KKCZ i KKP. Edited 3 hours ago by DameTime reč 3
goldberg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Odlično, onda poslušaj sopstveni savet pa nemoj da primenjuješ jedan zaključak - protivnik je odmah skinuo gaće, pustio meč niz vodu ili mu se iz drugog razloga nije igralo - na ubedljive pobede KKCZ i KKP. Zasto? Jesi li ti uopste citala moj post koji si citirala? Mora da postoji konzistentnost. Ja sam pisao da ubedljive pobede KKB protiv KKCZ i Gran Canarije pre dve godine ne govore ni o cemu i naravno da sam bio u pravu. Sta je to KK Buducnost uopste uradila te sezone. Kada su KKCZ i KKP ubedljivo gubili od Zalgirisa u Kaunasu slozio sam se da su pustili mec niz vodu i da to nikako nisu bili realni rezultati. Opet, logican zakljucak, ako je Zalgiris bolji od KKCZ za 30 razlike, kako to da su iza njih na tabeli? Dakle, jedini problem je sto drugi NISU KONZISTENTNI kada pisu o ubedljivim porazima i pobedama klubova koje podrzavaju. Kada KKP dozvoli seriju od 0:20 u Atini to nije zbog toga sto je PAO igrao sjajno, to je zbog toga sto su "igraci bili sramni", "busili trenera", "nisu bili zainteresovani" i tome slicno. Kada se isto desi u Beogradu, onda je Penjaroja odjednom poslozio tim. Zasto? Zato sto neko ZELI DA VERUJE da je to istina, da je realno da KKP gazi PAO kao da gostuje Split. Isto vazi i za KKCZ, ako protivnik dozvoli seriju od 6:25, nije se protivnik raspao, to su nasi pokazali svoju realnu snagu, "u odlicnoj smo formi" i tome slicno. Kada KKCZ izgubi u Kaunasu, opet je krivica igraca, a ne protivnika koji je leteo na terenu.
Recommended Posts