Volter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Još je Barsa bila oslabljena neigranjem Klajburna i Šengelije.
MrTripleDouble Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 38 minutes ago, Sector said: Usra ih Noris na kraju, jbg. Pomesao si Norisa i Calea. Ali Baldwin koji se cele sezone muci sa bacanjima lagano ubaci 3 u clutchu bez da lopta pipne obruc... Edited 22 hours ago by MrTripleDouble
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Čudna utakmica u Valensiji al izgleda da će domaći ipak preteći. Kurucs je tuga od igrača.
Losmi17 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Paris bio kec ko kuca. Serija poraza i dolazi im kkcz. Apsolutno je bilo nemoguce drugacije. Sto se tice kkcz, bice samo jos gore, sto ce se tek videti. Valensija, Partizan donekle i Hapoel...skupo ce se platiti. 1
Big Ticket Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Да ли је 22 поена рекорд за четвртину једног играча? Невјероватне ствари ради Батлер, али џабе
le piaf Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 4 minutes ago, Big Ticket said: Да ли је 22 поена рекорд за четвртину једног играча? Невјероватне ствари ради Батлер, али џабе Nije, Carsen Edwards je dao 26 Makabiju uz 8 trojki ako se ne varam. Inače, Butler će izvesno biti top3 strelac u EL, ako ostane sledeće sezone u Evropi. Ne mogu prežaliti što ga ne gledam u mom klubu, još na Bejloru sam ga pratio. Edited 20 hours ago by le piaf 1 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Vautier trpa muda u usta Poirieru, strašne stvari 1
Petkovic Miroslav97 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bilo bi dobro po sve da Efes izgubi u Lijonu
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Vautier index 31. Bio sam ubijeđen da je on taj jedini gori igrač u EL od Davidovca i Plavšića.
BattleBender Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da li se desio neki Sectorov post, u poslednjih 2,3 god, gde ne pominje Davidovca ili Dobrica? 4
Gudura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali kakav dzukacki faul Nunn-a na Moses Wright-u sinoc🫣 Covek pomera granice prljavosti, nit boljeg igraca, nit vece bitange...
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 47 minutes ago, BattleBender said: Da li se desio neki Sectorov post, u poslednjih 2,3 god, gde ne pominje Davidovca ili Dobrica? Drugog ne spominjem toliko često, prvi je rak rana KKCZ pa je neizostavan.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 42 minutes ago, Gudura said: Ali kakav dzukacki faul Nunn-a na Moses Wright-u sinoc🫣 Covek pomera granice prljavosti, nit boljeg igraca, nit vece bitange... Onako mu uci kad mu je telo u vazduhu. gde se za posledicu ovaj razbije jos pritom razlupa o konstrukciju. Samo srece ga spasila od povrede... Edited 7 hours ago by Don Dusko
Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni se učinilo da nije bilo namjere, još se i pošteno izvinio
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, BattleBender said: Da li se desio neki Sectorov post, u poslednjih 2,3 god, gde ne pominje Davidovca ili Dobrica? Kad se setim da je zaradio ban jer je jedno vreme kačio sliku truta umesto Davidovca. 😂 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Bila je neka priča o odlasku Wrighta iz Žalgirisa ali od tad je odigrao dve vrhunske utakmice sa velikom minutažom. Nemam pojma o čemu se tu radi.
MV91 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Одлична утакмица у Истанбулу решена на глуп начин, још на то Пантер који не види самог Бризуелу у ћошку него решава по сваку цену. Мој љубимац Мекинли Рајт наставља да плоди, докторски води екипу. Баш ми је драго да користи шансу, плус игра код тренера који зна да да слободу играчу. Код Гудуре лагана задовољштина, уговор каријере и одрађивање посла. Много канцероген играч Нвора, већ сам писао да одише Двејн Бејкон енергијом, она контра када није испоштовао Монекеа је само потврда колико је жељан индивидуалног учинка, а тимски скроз несвестан. Париз играо стегнуто до једног момента, све док Батлер није изашао у 3/4, после се ослободили и коначно славили. Остаје још већа жал за пропуштеном шансом Виртуса у Београду прошле недеље. Иначе читам ККЦЗ тему, пакао у шта су се претворили навијачи, да ли су то године чекања или шта, али људи би опуштено газили преко свих начела, не смета им ништа, ни Дрчелић ни сва ћаци енергија око клуба, само дај сад и одмах да се уради нешто на силу... 1 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, MV91 said: она контра када није испоштовао Монекеа Dodao mu je, i Moneke je postigao poene, ali mu je kasno dodao i nije imao vremena da izbegne postavljenog igraca. Nema spora da je pogresio, ali ovako kako si naveo ispada da je bio sebican, a nije.
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Kooineeperk said: Dodao mu je, i Moneke je postigao poene, ali mu je kasno dodao i nije imao vremena da izbegne postavljenog igraca. Nema spora da je pogresio, ali ovako kako si naveo ispada da je bio sebican, a nije. U kontri 2 na 1, nakon Monekeove ukradene lopte Nwora sam zavrsava akciju (daje kos, ne dodaje Monekeu) i pravi faul u napadu. Mozda je bila jos neka slicna akcija pa si pomesao. 2
Recommended Posts