Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NMX said: @McLeod Izgleda da nije izvetrilo Vidi ako možeš baci neku prognozu koja veliča Hapoel, baš bi mi bilo mrsko da se onaj Ofer Janaj raduje i likuje u prvoj sezoni. 2
FireKeeper Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A uuu kako je Baskonia ono ispustila u drugom produzetku. Imali 118-111 na manje od dva minuta. Ali ono, na 0.1 do kraja tog produzetka, odlicna akcija za alley-op, i ne udje a solidan pokusaj. Ali i kudos za Barcu, borili su se kao ludi + kevin (hehe) Panter.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Baš šokantna vest osim ako Gordie nije sam odstupio zbog privatnih problema. Ono što je prošle godine izveo sa njima u EL jer trenerski masterclass. Ove sezone em je ekipa slabija em nije imao ni sreće, em je imao TJ Parkera za pomoćnika koji je pogubio sve dok je on bio odsutan.
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je istina to da Pešić odlazi na kraj sezone, pitanje je dali če Bayern uopšte tražiti dugoročno rešenje u ovom momentu. Možda če TJ Parker da odradi sezonu do kraja, a onda novi sportski direktor dovodi svog trenera 1
Geronimo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Cini se da Bajern polako preuzima ulogu Albe... Jos su i nas drknuli, sve se uklapa...
Chaos Is Me Posted 45 minutes ago Author Posted 45 minutes ago 1 hour ago, L' Imperatore said: Ako je istina to da Pešić odlazi na kraj sezone, pitanje je dali če Bayern uopšte tražiti dugoročno rešenje u ovom momentu. Možda če TJ Parker da odradi sezonu do kraja, a onda novi sportski direktor dovodi svog trenera Parker je otišao iz kluba pre neku nedelju.
Recommended Posts