Henry Chinaski Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Da,ali to su bili govna šipkaši sa sjevera, mahom kriminalci. I pritom se ničim ne može opravdati. Ovo večeras su sve samo ne šipkaši u areni
Medranotzz Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ove pauze u EL se vec ispostavljaju kao ozbiljan problem za ekipe koje su imale neki ritam pre pauze. Mnogo njih posle pauze izlaze kao druge ekipe
Don Dusko Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Btw da skrenem temu Pariz je primio 125 poena od Monaka.
Volter Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ruku na srce, ja priznajem da sam u hali sporadicno zvizdao Vepru i vredjao ga naglas one sezone, ali s druge strane bilo mi je iracionalno da to radim i kad nekad da kos 😁 Zviždao si i Filipu Čoviću ali si zaboravio. Edited 51 minutes ago by Volter
dzakala Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Scene iz Arene su mucne i prilicno nerealne.Ako se toliko ceni Obradovic, valjda su mogli i da ga poslusaju i da ne usmerwvaju ovoliku negativnu energiju ka igracima(za neke posebno targetirano) Interesuje me potencijalno ako se vezu 2 3 4 pobede, da li ce i dalje biti ovakva atmosfera u Areni, pracena konstantnim zvizducima svojim igracima?
Barkley#34 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Just now, Volter said: Zviždao si i Filipu Čoviću ali se zaboravio. Pa on je valjda Vepar? 3
Cavani Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 3 minutes ago, le piaf said: Kratkog su pamćenja, ili još nisu bili rođeni kad se sa severa skandiralo, zviždalo i postrojavalo, lupali se automobili, pisalo svašta na kućnim pragovima i što šta još. Da brate ali to je sve bilo posle utakmica, nije uporedivo ni sa kafanskim pljuvanjem svojih igraca na live temama koje svi nazalost radimo. Ovakve scene ne pamtim da su vidjene u kosarci, ja bih se osecao posran i prazan da je moj klub u pitanju.
Volter Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Just now, Barkley#34 said: Pa on je valjda Vepar? Možda su ga i tako zvali, znam za neke druge nadimke.
Kosjan Willavić Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Btw da skrenem temu Pariz je primio 125 poena od Monaka. Oboren rekord EL po broju poena nekog tima a da nije bilo produzetka 1
NikadProtivKaline Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Da,ali to su bili govna šipkaši sa sjevera, mahom kriminalci. I pritom se ničim ne može opravdati. Ovo večeras su sve samo ne šipkaši u areni ajde sipksai u areni, nego forumasi ovde misleci ljudi, elokventni, kritickog misljenja…i opet svi do jednog popili pricu kako je ovo normalno mitomanija nevidjenih razmera, nemam drugi komentar ne moze ovo ni da pokusa da se razume 3 2
le piaf Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 1 minute ago, Cavani said: Da brate ali to je sve bilo posle utakmica, nije uporedivo ni sa kafanskim pljuvanjem svojih igraca na live temama koje svi nazalost radimo. Ovakve scene ne pamtim da su vidjene u kosarci, ja bih se osecao posran i prazan da je moj klub u pitanju. Pa i jesmo prazni. Misliš da nam je lako da ovo gledamo? Šta misliš kako se osećamo? Moj klub je u pitanju, kojeg volim toliko da mi ke doslovno zlo šta sam doživeo. Elem, zviždali ste im i u toku utakmice, znamo to svi.
Eddard Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: popili pricu kako je ovo normalno Ko je rekao da je ovo normalno? Ovo je nešto najbizarnije što sam gledao. Ali postoji razlog za bizarnost i nenormalnost. 4
Kooineeperk Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Neverovatno sta se ovde poredi, ljudi iz hale sa kupljenom sezonskom/kartom koje prenosi pola Evrope vs. neki anonimusi bez lika i imena na nekom forumu i/ili drustvenim mrezama. Razumeo bih da se povremeno pozdravlja Zeljko, da se napusavaju Ostoja i Hulja, ali da prakticno non-stop zvizdis timu, svakom pojedinacnom igracu medju kojima je i Pokusevski koji lezi povredjen i kapiten Vanja koji je bio tu i kada je bilo mozda i najgore a i u najboljim godinama odlucio da se vrati... Stvarno mislim da nije OK. Rekao sam to i onda kada je Vanja napusavan ispred hale za vreme treninga. Tada ste se mnogi slozili. U cemu je razlika sada? Ovo je jos gore! Mozete, kolege grobari, da se ljutite koliko hocete, jbg. Nije do nas ovaj put. 7
Losmi17 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: ajde sipksai u areni, nego forumasi ovde misleci ljudi, elokventni, kritickog misljenja…i opet svi do jednog popili pricu kako je ovo normalno mitomanija nevidjenih razmera, nemam drugi komentar ne moze ovo ni da pokusa da se razume Psihologija mase. Nadrealne scene za socio ispitivanje. 2
NikadProtivKaline Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Just now, Eddard said: Ko je rekao da je ovo normalno? Ovo je nešto najbizarnije što sam gledao. Ali postoji razlog za bizarnost i nenormalnost. eno barkli(od koga sam to najmanje ocekivao) pravda sve u 16 ne bih vise na tu temu, bukvalno imam transfer blama od svega ovoga 2 1
Nini3112 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Iako ce ovo Hapoel okrenuti da je bilo koji drugi protivnik na strani ovo bi pukli kao zvecka.
Losmi17 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 8 minutes ago, Ludi za Poli said: Evo recimo zvizdat Jabariju i Calathesu je prva Bozija zapovijed A za sta je tacno kriv Ciglates? 1
robespierre Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Prvi put sam čuo da košarkaš ima reč poised u vokabolaru. Nisam očekivao to od telefondžije Voša, pozitivno me iznenadio. 2
NikadProtivKaline Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Just now, robespierre said: Prvi put sam čuo da košarkaš ima reč poised u vokabolaru. Nisam očekivao to od telefondžije Voša, pozitivno me iznenadio. inspirisala ga kristina razumem 2
Henry Chinaski Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Ja za Dobrića mislim da je loš igrač, plus mislim da nije zaslužio kapitensku traku, ali bi napušavao sve koji bi zviždali uživo kapitenu tima, reprezentativcu, djetetu kluba. Da sam mjesto Vanje, napustio bi klub večeras 2
propolis Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Henry Chinaski said: Ja za Dobrića mislim da je loš igrač, plus mislim da nije zaslužio kapitensku traku, ali bi napušavao sve koji bi zviždali uživo kapitenu tima, reprezentativcu, djetetu kluba. Da sam mjesto Vanje, napustio bi klub večeras Neće niko napuštati klub pre derbija, možda posle bude odlazaka. Glupo je da kapiten pred derbi odlazi. Edit, što je tekma na Areni 2? Edited 38 minutes ago by propolis
Recommended Posts