Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

"Donta Hol je tražio da ga izvedem iz igre kako bi Nikola Milutinov dobio priliku da sakupi dovoljno skokova i završi sezonu kao najbolji skakač Evrolige. To je važnije od bilo kakve dobre partije. Zaista je divno videti takav mentalitet i to me je duboko dirnulo", izjavio je Barcokas.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Žilee said:

Kako ce Real da ometla Hapoel,samo ako se ukrste .

Zašto ako, to je definitivno četvrfinalni par.

Edited by TB Told
Posted

Zli  jezici bi rekli da je Hapoel dobio prijateljski savet da izgube od Monaka kako bi se izbegla neugodna PO serija izmedju njih i Fenera koja nikome nije potrebna.

Nemoguce je da ovako odigraju protiv ekipe sa 8 igraca u rotaciji u momentu kada mogu da obezbede prednost domaceg terena. Cemu da se nadaju onda protiv Reala?

Posted

Svi, ili gotovo svi, su ozbiljno podigli formu za sam kraj ovogodišnjeg izdanja eurolige.

Kako i koliko je bio interesantan i neizvesan ligaški deo tekuće sezone, ništa manje ne očekujem ni u plejofu. 

Niko ovde nema lakog protivnika, šta više, verujem i sam plejin da će biti veoma interesantan, i ne isključujem, pre svega tu mislim na Monako i njihovu trenutnu formu, i poneko iznenađenje. 

Posted
11 minutes ago, Gudura said:

Da li ce ova liga da bude cirkus do kraja, i da Real svoje utakmice PO igra bez publike🤔

Kakve veze ima liga sa tim? Nisam do sada dobio odgovor na koji način Evroliga može da utiče na špansku vladu.

12 minutes ago, MrTripleDouble said:

Zli  jezici bi rekli da je Hapoel dobio prijateljski savet da izgube od Monaka kako bi se izbegla neugodna PO serija izmedju njih i Fenera koja nikome nije potrebna.

Nemoguce je da ovako odigraju protiv ekipe sa 8 igraca u rotaciji u momentu kada mogu da obezbede prednost domaceg terena. Cemu da se nadaju onda protiv Reala?

Zašto neugodna? Zahvaljujući stavu tuske vlade da izraelski klubovi ne mogu da gostuju u Turskoj u bilo kom sportu, to bi bila najprijatnija serija za njih.

Posted

Išla je priča da bi Fener oko 2m izgubio ako bi igrao bez navijača tu seriju, mada eto i Španci su ,,problem" postali( jedino Ostoja sa kapicom na vrhu glave je podoban)

Sto napisa Losmi i meni deluje da bi Zalgiris mogao na F4, a ta njihova prica je vrhunska, vidim danas da vraćaju Blazevica, on je fin dodatak na Birutisa i nekog stranca na 5( ne sumnjam da ce uspeti iskopati odlične zamene za Franciska i Rajta).

Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

Išla je priča da bi Fener oko 2m izgubio ako bi igrao bez navijača tu seriju, mada eto i Španci su ,,problem" postali( jedino Ostoja sa kapicom na vrhu glave je podoban)

Kome su postali problem, pošto se po ko zna koji put širi teorija zavere da izraelski klubovi imaju neke zahteve prema Evroligi?

Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Kome su postali problem, pošto se po ko zna koji put širi teorija zavere da izraelski klubovi imaju neke zahteve prema Evroligi?

Nepoželjni su kao hulja nakon pada 

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Ajmo jos jednom, da ne sirimo vise ovu pricu...izraelski klubovi NE TREBA UOPSTE da igraju ovu ligu vec trecu sezonu, s obzirom na konstantno ratno stanje kod njih u zemlji

• Like 1
Posted

Neugodna iz ugla Fenera koji je 95% regularnog dela sezone proveo u top 4 i koji je za to mogao da bude 'nagradjen' igranjem domacih utakmica u plejofu na neutralnom terenu.

A ni za samu Evroligu ne bi bilo pohvalno da im se cela jedna PO serija igra na neutralnim terenima, pogotovo sto im NBA Evropa dise za vratom(kakvi god oni bili u ovom trenutku).

Ja kao neko ko gleda vecinu plejof utakmica, verovatno ne bih pogledao ni jednu u toj seriji u takvoj mrtvoj atmosferi. 

Posted
1 minute ago, Gudura said:

Ajmo jos jednom, da ne sirimo vise ovu pricu...izraelski klubovi NE TREBA UOPSTE da igraju ovu ligu vec trecu sezonu, s obzirom na konstantno ratno stanje kod njih u zemlji

I opet još jednom, u kom sportu je doneta takva odluka i na osnovu čega se očekuje da Evroliga bude prvo takmičenje koje će uraditi tako nešto? 

Posted
5 minutes ago, MrTripleDouble said:

Neugodna iz ugla Fenera koji je 95% regularnog dela sezone proveo u top 4 i koji je za to mogao da bude 'nagradjen' igranjem domacih utakmica u plejofu na neutralnom terenu.

A ni za samu Evroligu ne bi bilo pohvalno da im se cela jedna PO serija igra na neutralnim terenima, pogotovo sto im NBA Evropa dise za vratom(kakvi god oni bili u ovom trenutku).

Ja kao neko ko gleda vecinu plejof utakmica, verovatno ne bih pogledao ni jednu u toj seriji u takvoj mrtvoj atmosferi. 

Ali nije neugodna sa tačke gledišta Hapoela, a ovde smo čitali da su oni privilegovani.

Posted

Oduševljen sam Masiulisom i Žalgirisom. Kakva debitantska sezona...👏👏

Zavidim im do krajnjih granica jer  igraju košarku koju očekujem i čeznem da vidim od tima za koji navijam. 

Glava i rep...Baš onako kako treba da se igra. No, oni imaju sistem godinama i nema bacanja love u bunar. Prosto znaju šta rade.

Nas vodi ćacad koja veze sa sportom nema...

Vjerujem da mogu proći Fenera. Real će usrati Hapoela 3:0. Ovo ostalo ne bih prognozirao

Posted
33 minutes ago, Tex_Willer said:

Sto napisa Losmi i meni deluje da bi Zalgiris mogao na F4, a ta njihova prica je vrhunska, vidim danas da vraćaju Blazevica, on je fin dodatak na Birutisa i nekog stranca na 5( ne sumnjam da ce uspeti iskopati odlične zamene za Franciska i Rajta).

Navodno zamena za Franciska bas jedan iz danasnjeg protivnickog tima Robinson. On im je prva opcija