Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne bih da me neko shvati pogrešno, ali najgora stvar koju je Želimir doneo svojim dolaskom je ogromna količina instagram navijačica Partizana koje nisu kročile u halu niti su znale šta je košarka pre njega. Sada su glavne na društvenim mrežama. Znaju sve, hrabre su. One nešto ne daju, one nešto poručuju. Nadam se da će sada ovim odlaskom priroda da se obnovi i da će dolaziti ljudi koji znaju šta je košarka. Uostalom oseti se to u hali. To svi znaju. Znaju kakvo je najvijanje bilo pre 15 godina, a kakvo je danas. 

Izvinjavam se na ovom offu. Bilo jače od mene. 

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 8
Posted

^ Garant ti je neka Instagram navijačica uvalila korpu 😂

17 minutes ago, Nikom nista said:

Ne bih da rušim sneška 😀, ali nije ti baš najbolje išlo 'neutralisanje'. Nije se baš videlo iz aviona, ali suptilni signali kojoj strani brda pripadaš su sve vreme bili tu. Nešto kao kod sportskih komentatora... trude se da budu neutralni, ali... 😀

I da napomenem da, kao i tada, i sada sa zadovoljstvom čitam tvoje upise 😀

Paa nije bila ni poenta da bogznašta krijem, mislim bilo je jasno gde idu moje simpatije. 😁

Samo sam želela tzv. plausible deniability 😁

• Like 1
Posted
55 minutes ago, Cavani said:

Da ostavim post ovde posto su na KKP topiku previse uzavrele strasti.

Trener uvek, ali uvek 1/1, svaki put i uvek gubi ekipu i svlacionicu posle onakve izjave kao sto je Zeljko dao posle Asvela u Francuskoj. Pisao sam vec al da ne trazim svoj post, posle toga nema vise nazad u odnosima sa igracima. Oni vise nece da ginu za tebe i ne veruju ti u to sto radis sa njima, a neki se u zavisnosti od karaktera odluce i za tihi bojkot. 

Nisam siguran koliko je ova teorija tacna. Licno mi je ta izjava bila onako, hm, bumerski nesrecna, ali KKP je i nakon toga, konkretno u Atini recimo, odigrao vrhunsko prvo poluvreme. I onda su se u drugom potpuno ugasili, kao sto su prethodno "gasili" i protiv Asvela, Monaka i jos dosta puta od pocetka sezone, samo sto je ishod umeo da varira od snage protivnika, perioda gasenja i drugih okolnosti. Vrlo nestabilna ekipa koja, makar po meni, vec neko vreme pokazuje tu neku cudnu hemiju, nezavisno od ove Zeljkove izjave. Naravno, za tako nesto je i on odgovoran, po sluzbenoj duznosti kao i svaki drugi trener, ali po meni je odgornost igraca neuporedivo veca. Jednostavno, kao gomila skupoceno placenih profesionalaca, ne mogu sebi da dozvole da na prakticno svakoj utakmici imaju periode gde deluju kao tek okupljena grupa gradjana. Normalno je da ce i to nekad da se desi u ovolikom broju utakmica, ali ovo sto oni rade je nidje veze.

U svakom slucaju, iako nisam nesto emotivno upleten u celu pricu, ne mogu a da ne pomislim da je velika steta sto Zeljko na ovakav nacin odlazi iz Partizana, s obzirom na boost koji je doneo ne samo KKP-u, vec i generalno basketu ovde. Paradoksalno, pricamo o najboljem evrospkom treneru ikada, a deluje da ce KKP mnogo lakse sa cisto trenerske strane podneti njegov odlazak nego gubitak svega onoga sto je njegov povratak doneo "sa strane".

• Like 1
Posted
6 minutes ago, holden c. said:

Nisam siguran koliko je ova teorija tacna. Licno mi je ta izjava bila onako, hm, bumerski nesrecna, ali KKP je i nakon toga, konkretno u Atini recimo, odigrao vrhunsko prvo poluvreme. I onda su se u drugom potpuno ugasili, kao sto su prethodno "gasili" i protiv Asvela, Monaka i jos dosta puta od pocetka sezone, samo sto je ishod umeo da varira od snage protivnika, perioda gasenja i drugih okolnosti. Vrlo nestabilna ekipa koja, makar po meni, vec neko vreme pokazuje tu neku cudnu hemiju, nezavisno od ove Zeljkove izjave. Naravno, za tako nesto je i on odgovoran, po sluzbenoj duznosti kao i svaki drugi trener, ali po meni je odgornost igraca neuporedivo veca. Jednostavno, kao gomila skupoceno placenih profesionalaca, ne mogu sebi da dozvole da na prakticno svakoj utakmici imaju periode gde deluju kao tek okupljena grupa gradjana. Normalno je da ce i to nekad da se desi u ovolikom broju utakmica, ali ovo sto oni rade je nidje veze.

U svakom slucaju, iako nisam nesto emotivno upleten u celu pricu, ne mogu a da ne pomislim da je velika steta sto Zeljko na ovakav nacin odlazi iz Partizana, s obzirom na boost koji je doneo ne samo KKP-u, vec i generalno basketu ovde. Paradoksalno, pricamo o najboljem evrospkom treneru ikada, a deluje da ce KKP mnogo lakse sa cisto trenerske strane podneti njegov odlazak nego gubitak svega onoga sto je njegov povratak doneo "sa strane".

Pogledaj klipove odbrane koji su igrali celu utakmicu, vrte se po internetu.

Razlika je sto ih je u 1. poluvremenu isao sut a u drugom su imali 0/17 valjda, plus su Atamanovci standardno stigli u drugom.

Odbrana je bila skandalozna celu utakmicu.

Posted
1 hour ago, Djuritos said:

Ne bih da me neko shvati pogrešno, ali najgora stvar koju je Želimir doneo svojim dolaskom je ogromna količina instagram navijačica Partizana koje nisu kročile u halu niti su znale šta je košarka pre njega. Sada su glavne na društvenim mrežama. Znaju sve, hrabre su. One nešto ne daju, one nešto poručuju. Nadam se da će sada ovim odlaskom priroda da se obnovi i da će dolaziti ljudi koji znaju šta je košarka. Uostalom oseti se to u hali. To svi znaju. Znaju kakvo je najvijanje bilo pre 15 godina, a kakvo je danas. 

Izvinjavam se na ovom offu. Bilo jače od mene. 

Ne znam sto su ljudi ostavili ove reakcije smejanja na upis kad je tacan. Tj verujem da je tacan jer je slicno i sa Zvezdom. Kad vidim ko sve ide na utakmice muka mi bude. Odjednom veliki navijaci, a ne bi znali da nabroje dva igraca iz rostera pre prelaska u Arenu. Ima cak i ljudi koji navijaju za Partizan, a karte nabavljaju kroz ko zna kakve kombinacije. Posle se cudimo sto 80% hale ne navija.

Posted
8 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Da je Svetislav Pešić na ovom forumu napisao ovo što je izjavio od pojedinih admina bi mu bila nalepljena etiketa provokatora 😁😁

Jbg... generalno je mučna atmosfera...bar je tako ja osećam... a realno mi je svejedno da li Željko ostaje ili ide.

Onda mogu samo da zamislim kako je grobarima... i bude mi iskreno zao patnje velikog broja vrlo korektnih ljudi (i žena, naravno 😀) sa ovog foruma i iz mog okruzenja...

Meni bi u takvoj situaciji jedina pomoc dobronamernih ljudi bila da me puste neko vreme na miru... 

Bice vremena i za prozivke i pametovanje i savetovanje i podjbavanje...

Posted

Da KKP ima recimo 8:5 skor, nista od ovoga ne bi bilo. Dakle, Zeljko odlazi zbog losih rezultata i zato što vidi da nije u stanju to ta poboljša.

Praviti sada nekakve teorije zavere je sumanuto. Tacno je da  situacija u drustvu ima refleksije na sve, ali to ovde nije presudno.

• Like 15
Posted
29 minutes ago, berti said:

Da KKP ima recimo 8:5 skor, nista od ovoga ne bi bilo. Dakle, Zeljko odlazi zbog losih rezultata i zato što vidi da nije u stanju to ta poboljša.

Praviti sada nekakve teorije zavere je sumanuto. Tacno je da  situacija u drustvu ima refleksije na sve, ali to ovde nije presudno.

otkud ti znas?

Posted (edited)
14 hours ago, DameTime said:

U rukama igrača PAO su pistol akcija i španski p'n'r ubojita oružja.

To svakako. Neke od najučinkovitijih akcija su u stvari veoma jednostavne.

Neke od najljepših pjesama imaju 4 akorda, ali se vjerovatno ne uče na muzičkoj akademiji. Željkov napad je spešl, kad se uhoda mašina, nešto najljepše za gledanje u košarci. Ove sezone se iščekivao taj iskorak, i da konačno klikne ekipa.. Na žalost nije se u potpunosti desilo, i meni kao košarkaskom ljubitelju je bilo žao (mislim žao..).

Edited by Princeton
  • Like 1
Posted
9 hours ago, Gaga said:

otkud ti znas?

Zato što je sve ostalo samo nagađanje i ništa drugo.

Cigani su imali isto tako debele razloge da kazu da je Sfero bušen od igrača. Čim je on otišao, igrači odjednom igraju kao zveri i to odmah. Vec od Fenera gde Saše još nema. Sve funkcioniše, pobeđuje se i bez toliko povređenih igrača. A Sfero zna košarke.

Čak se negde baljezgalo da je Tomic birao igrace za Sašu, ne za Sfera.

A stvar je u tome da Grk nije umeo na najbolji nacin vodi ove igrace. Nije se snašao, nije im prišao na najbolji način, niie im dovoljno verovao... 

• Like 1
Posted
15 hours ago, Losmi17 said:

Apsolutno je sve ovo moglo normalno da se zavrsi. I obe strane su doprinele ovome, i ostoya i zeljko struja i svi ovi probni baloni u medijama.

Da ovo nije Zeljko, trener bi otisao i vec bi neko drugi seo na klupu.

Ovde se sad odlazi u neki fatalni defetizam, kao da klub nakon njega nece postojati.

A on koliko god da je ZO, makar je 2 puta do sad zasluzio otkaz u ove 4 sezone.

Citam i na kkp topiku da ih ne zanima vise ovakav klub. Kakav to klub? Pa Ostoya je bio tu i kad je trener bio Canak, Trinki...itd. Pa se nije tako pisalo.

Naravno, zarad buducnosti i smanjivanja balasta sledecem treneru, bilo bi dobro da se sazna donekle bar sta se desilo.

A cini se da jedino Zeljko moze da smiri ovo ludilo nekom izjavom.

Uvek je to sve slicno, mislim da je i @suptil vec napisao nesto na tu temu.

Kad je Zvezda bila u raspadu (na fudbal mislim) vlast nam je bila kriva... hoce da uniste Zvezdu ..., pa nas je na Marakani bilo po 40000+ napr. protiv Jagodine i drugih, jasan odgovor navijaca.

Razumljiv mi je bunt grobara.

Ali sto i jeste najgore ovde se politika uvek mesala u sport i dok god je tako ovakvih stvari ce biti.

Jedina stvar koja moze dugotrajno da resi je privatizacija, to bi mnogo smanjilo tenzije kod navijaca.

Nema vise drzavnih para pa sinovci kako se ko snadje ... ali ko ima snage u ovom buckurisu od drzave da to uradi u nekom narednom periodu.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, nunilo said:

Uvek je to sve slicno, mislim da je i @suptil vec napisao nesto na tu temu.

Kad je Zvezda bila u raspadu (na fudbal mislim) vlast nam je bila kriva... hoce da uniste Zvezdu ..., pa nas je na Marakani bilo po 40000+ napr. protiv Jagodine i drugih, jasan odgovor navijaca.

Zvezda je tada bila 6 godina bez titule, bez Evrope, sa gomilom dugova prema bivsim trenerima, igracima, klubovima... Nekada i bez struje, sa polovnjacima u timu, izbacena iz evropskih takmicenja, sa pecurkama na travi Marakane, itd... Ne ulazim u to ko je bio kriv za to stanje, samo ne vidim paralelu sa ovim stanjem u Partizanu koji je jedan od 10-15 klubova u Evropi sa najvecim budzetom, ima trogodisnju EL licencu, igra za dz u Areni i ima gomilu stranaca sa milionskim ugovorima.

• Like 5
  • Thanks 2
Posted

Sada pisu da je Nvora valjda trebalo da dođe, ali je Savic to minirao i imao druge kombinacije sa menadzerima.

Nažalost, to se desava često i to nije nekakvo specijalno bušenje Zeljka. Ti menadzeri su pre svega biznismeni i nije njima srce ove ili one boje.

Uostalom, Čović je minirao sve Zvezdine trenere. Delom zbog nekih kombinacija, većim delom zbog sujete i bolesnog ubeđenja da najbolje zna koje igrace treba dovesti, najuriti.

Posted

Zamolio bih vas da prestanete da i na ovoj temi pišete o ŽO sagi.

Isključivo mislim na nekošarkaške i offtopic stvari. Suzdržite se malo, kao da sve na društvenim mrežama i u medijima nije bilo i previše.

• Ha-ha 2