Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 minute ago, JPM said: Zasto je Faku sutirao dva? Dve tehničke dobio Lo, zbog prigovora i šutiranja klupe. Edited 4 hours ago by Volter 1
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jest bio faul Loa al koji kurac bi ovo poslije hahahahahaha 2
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Večito povlašćen klub u svakom sportu. Ubijanje košarke. Tužno. 1 1 1
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smradeal, dobise zbog DVE tehnicke. Posle mi se ovde neko vredja kad kazem da je obaveza pristojnog i poštenog čoveka da navija protiv Real Madrida 3 1 1
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kampaco trazi ruku po parketu, koliko je cimnuo i kukao. Ljuljovski potez. Kakve dve odluke na kraju 3/4 sa tri bacanja i ovim faulom i 2 tehnicke na kraju 4/4. Cak nisu dali drugu tehnicku Lou za sutiranje nego klupi, ostao je na klupi. Ubijanje sporta u svakom smislu. 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I kako neko moze da voli Real? Steta za Zalggiris, svaka cast za pristup 1
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Cavani said: Francisko 24p 9a pet min pre kraja u Madridu. Dobar trenutak da se podsetimo da je prosle sezone igrao za 600k a Jago za 800k. Update, 33p 11ass. Alal vera.
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šteta što nije ušla, nema pravde kad je ovaj klub u pitanju. Pu
Nikom nista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Navijao sam da ovaj poslednji sut preko pola udje kao da je Zvezda igrala.. Edited 3 hours ago by Nikom nista 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ono sklanjanje ruku svi igraci rade bar 10ak puta po utakmici, pa se to nikad ne sudi. Slukas cak na to izvlaci faulove od odbrane, skloni ruku i cimne telo i dobije bacanja, veceras sam bas obratio paznju na to. Da nije ona 3 presmesna bacanja na kraju 3/4 pa da se ne posumnja, ovako cista oruzana pljacka. 3
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zreo je bio Real da dobije po guzici, ali avaj. Tu su sudije da odbrane domaci teren. Zalgiris stvarno igra fenomenalno ove godine, nisu zasluzili poraz. Francisko nadrealna partija
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam se nadao da ce oba tima da izgube... ali sam hteo makar uzbudljivu zavrsnicu bez sudija da gledam. 2
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaki put kad pomislim da su mi Pao i Ataman najgadniji u EL - desi se Real...
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potpuni skandal...Šta je čovjek dunuo, strahota. Jebeni Real, pa dokle više?
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Trebalo bi pogledati snimke kamera na madridskom aerodromu i po šoping centrima.
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teško može da mi bude žao Žalgirisa, u bilo kojoj varijanti poraza. Nagledao sam se u poslednje 2 sezone sudijske protekcije u njihovu korist, večeras su naleteli na jačeg u tom "sportu".
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, JPM said: Kad je i meni žao Žalgirisa, sve je jasno. Upravo tako. Fakundo je odreagovao kao da ga je ujela zmija naočarka ali će on, eto...ako baš mora, ipak nastaviti da igra. Sramna reakcija čak i za jednog argentinca kao što je i sramno ovo svirati u napadu za pobedu. Posebno je gadno bilo ponovo videti kreveljenje Kampaca u usporenom snimku. Na sve to ide bonus - Ljulj kako seiri u pozadini...level gadnoće videti u refrenu... Omraženom Žalgirisu moram odati rispekt za neustrašivost i istrajnost koju u sportu ima samo nemačka fudbalska reprezentacija. Taj klub već par decenija sa svakim rosterom i trenerom je sinonim za žilavost i borbu do poslednje sekunde. I pored toga što jesu prepoznatljivi i po domaćinskom sudjenju u Kaunasu večeras bi bila kosmička pravda da su zadnji šut ubacili jer ne mogu se ni obradovati kao čovek što su pokradeni litvanci ako je to u korist Reala. Žalgiris mi je i dalje jedan od tri najantipatičnija kluba ali nakon ovakve lavovske borbe niko nije zaslužio da mu se u zadnjem napadu ovako sramno otme pobeda. Edited 1 hour ago by Wingwalker 1
Recommended Posts