alokin Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Partizan nikako da se naplati, utisak da igra dobro a rezultat to ne pokazuje, na kraju kao po navici omašeni ziceri i greške. Imam osećaj da im je postala navika da gube na neverovatne načine. Pored toga Olimpijakos jako bledo. Svetla tačka Milutinov. Vezenkov nema lopti. Ovi ostali baš loši. I da Wolkap je odigrao dobro ali mislim da je to slučajnost..
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nilekina je u finišu ukrao važnu loptu Vašingtonu, a i u odbrani je bio odličan.
Wook Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Za Partizan večeras važi: ko od Washingtona živi, od Washingtona i gine. Ili krava dala mleko, pa prosula kantu 🤣 3
Losmi17 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Guru said: Pa i nije vodeći bek, doveden je kao zakrpa i role player, na poslednje četiri utakmice igra 13 mpg. Sta znam, nisam gledao ceo mec, ali mi je utisak da je imao preveliku minutazu. Naravno da je doveden da krpi, moja cela poenta je da s takvim igracem u vecoj ulozi, Oli nema sta da trazi u borbi za top 4.
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Fun fact, Baskonija je trenutno ispred KKP na tabeli, ladno. Bili su na 0:5 posle medjusobnog meča a i dalje igraju bez Foresta i Howarda. 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Sta znam, nisam gledao ceo mec, ali mi je utisak da je imao preveliku minutazu. Naravno da je doveden da krpi, moja cela poenta je da s takvim igracem u vecoj ulozi, Oli nema sta da trazi u borbi za top 4. Pa on nece imati veliku ulogu u Oliju.
Wook Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Sta znam, nisam gledao ceo mec, ali mi je utisak da je imao preveliku minutazu. Naravno da je doveden da krpi, moja cela poenta je da s takvim igracem u vecoj ulozi, Oli nema sta da trazi u borbi za top 4. To je isto kad bi rekao da Zvezda nema šta da traži sa Miljenovićem. Ne verujem da je Francuz imao veću minutažu od Miljena.
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Izvinjavam se Magiji zbog onog što sam pisao pre neki dan. Ima ovde stvarno raznoraznih. Čuj eurokup linija... Milutinov presudio na kraju, uneo prisustvo u reket. S obzirom koliko se raduje, ko zna kakve je sve "savete" dobijao svojevremeno od navijača KKP kad ga je Zvezda jurila. Neverovatni su sve načini na koje KKP gubi ove sezone, al nema opravdanja i alibija kad promašiš 10 zicera. Walkup i Nilikina su rukometasi, Dorsi i Furnije divljaci najgore vrste, Mekisik veteran. Nije eurokup linija, ali nije ni linija dostojna vrha EL koju ciljaju. Vraca im se Evans, videcemo koliko on moze posle godinu ipo pauze. Meni se Oli kao ekipa generalno ne svidja, Vezenkov, Milutinov i Piters jedini igraci po mom ukusu. Sudije su ih veceras standardno pogurali, onaj Wasingtonov faul na kraju je bila cista mrtva lopta. 1
Markoss Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Milutinova bas radi na mafiju kad igra protiv KKP. Plus letos one Zvezdine pesme sto je pevao ispred tribine. 1 3
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije Nilikina vodeci bek Olimpijakosa nego je njega Partizan pikirao da pusta da kreira.
BojanaCZV Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sudjenje na kraju, poprilicno smesno. Da sam navijac Partizana, sigurno bih kukala na sudije. Ali "hajlac" tekme, Milton, koji daje neki ludi pas Wasingtonu, na trici za potencijalnih +9, fazon 15mins do kraja utakmice. Dize ruku, pokazuje tri prsta, i lagano se vraca u odbranu, umesto da ide na skok. Washington masi trojku naravno. Znaci, nisam verovala sta sam videla.
BattleBender Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ma sudjenje je bilo ok, nista drasticno. 2 puta Oliju svirani koraci za malo pomeranje stajne noge jesu bili koraci, ali desi se nekad da se to domacinu ne svira. Onaj aut Vezenkov - Sterling ostala lopta za KKP, jer jbg snimaju sa 25 fps kamerama iz 2 ugla (debakl). Par puta ste gurali u ledja Sasu i nije bilo faula. Jednostavno kad se izgube te tesne situacije, uvek deluje da su te sudije sjebale. 1
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago (edited) Nije bilo grubih grešaka sudija ali standardno puste bekovima Olija dosta kontakta kad se lomi. Olimpijakos je mnogo jaka ekipa samo im treba jedan pravi bek mudonja, i dalje se klade da je to Evans. Onda bi i svi ostali legli u svoje uloge. Nije mi jasno samo zašto je Barcokas isekao Warda, izbaci ga lik nakon one 2+1 kontre i ladno ga nije više vraćao. Takođe bi im pomoglo da se Dorsey i Fournier ne raspadaju na smenu, taman jedan proigra, drugi ode u kanal. Milutinov je i dalje sila za sve ove skraćene centre atletičare. Jel to KKP danas odigrao bez ijedne sekunde za domaće igrače? Istorijski momenat. Edited 13 hours ago by Chaos Is Me 2
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Puste njima malo više ne samokad se lomi. Kod jednog zicera je Sterling opasno gurnut, naravno ništa. Da ne pričam o borvi za loptu na skoku - nije isti kriterijum na obe strane. S druge strane, broj bacanja za njih je dobrim delom uslovljen našom očajnom selekcijom faulova, ali to je stara priča. 1
Nate Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 hours ago, Chaos Is Me said: Ima i visina i datum rođenja za svakog igrača, nemam pojma šta si ti gledao. Imaju čak i linkovi ka društvenim mrežama igrača. Mozda ima negde kao kad RTS u rubrici drustvo na sedmoj stranici objavi da su studenti peske dosli u ns. Ako pise profil, hocu ime, prezime, poziciju, visinu, ako je moguce tezinu i datum rodjenja, a ne neko palamudjenje.
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Na mobilnoj verziji sajta nema zaista, kad gledaš na kompu ima sve na profilu igrača odmah pored fotografije. 1
Magia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Izvinjavam se Magiji zbog onog što sam pisao pre neki dan. Ima ovde stvarno raznoraznih. Ma nema potrebe za izvinjavanjem, svaki put je isto. Zeljko ne zna je malo preskoceno ovaj put i mozda podsmevanje na konferenciji kad ga Rada i Ratko pitaju gluposti pa im on odgovara. Kapiram ja sav animozitet ali ono, 1000 stvari bi moglo da se izdvaja losih/provokacija/podsmevanja i za Zvezdu i stvarno ne vidim zasto bi to neko pisao na EL temi + sta bi to napravilo od ove teme. Mene smara i sto se dozvoljava Goldbergu da pise 1000x sustinski isti post na 1000 razlicitih nacina, stvarno ne vidim kako neko misli da takve stvari doprinose/obogacuju temu na forumu kosarkaskih fanova. A o samoj igri se pise zapravo najmanje.
Giorgio II Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Na mobilnoj verziji sajta nema zaista, kad gledaš na kompu ima sve na profilu igrača odmah pored fotografije. Ima i na mobilnoj verziji, "obori" telefon...
Romantik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kokoskov je trebao dobiti otakz jos sinoc i to pre kraja meca, tj odmah po zavrsetku prvog produzetka, a nek pomocnici vode tim u drugom. Nikad, ali apsolutno niakd se ne brani napad protivnika na manje od 24 sekunde do kraja a ti imas +3, a on je to uradio, zato su zasluzeno i izgubili. 1
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poeni domacih igraca 9. kolo Zvezda 27:0 Partizan Odigrani minuti Partizanovih domacih igraca takodje 0.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Poeni domacih igraca 9. kolo Zvezda 27:0 Partizan Odigrani minuti Partizanovih domacih igraca takodje 0. Da li mora ovo merenje patke?
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Da li mora ovo merenje patke? Ne mora ali volim 7
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Romantik said: Kokoskov je trebao dobiti otakz jos sinoc i to pre kraja meca, tj odmah po zavrsetku prvog produzetka, a nek pomocnici vode tim u drugom. Nikad, ali apsolutno niakd se ne brani napad protivnika na manje od 24 sekunde do kraja a ti imas +3, a on je to uradio, zato su zasluzeno i izgubili. Zaboravio da nije više u NBA.
Plant Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 hours ago, BattleBender said: Oly spoljna linija - teška beda. I to nije samo ovaj meč. Kad stane Dorsi to je solidno pogubljena ekipa. Ma koji ce im qrac Butler, ne moze Barcokas da mu daje mnogo min pored ovih kamenjara ... najlepse hvala
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Barcokas klasičan terorista. Iz nekog samo sebi znanog razloga je sinoć u drugom pol. zakucao Furnijea i Pitersa na klupu. Ne znam da li je neka vaspitna mjera, ali ne vidim jedan jedini rezon, i to u trenucima kad standardno oči krvare od njihovog napada. Samo je mučeni Dorsi sposoban nešto iskreirati, mada on je toplo-hladno igrač i sinonim za nekonzistentnost, a sinoć je bio u štetočina modu apsolutno. Pritom su bili bez Sejben Lia, Evansa (odavno), Mustafe Fall-a, Papanikolaua. Moguće da sam nekoga zaboravio, ali to je pola tima. Olimpijakos sinoć nije pobijedio, već je Partizan izgubio, tačnije samoubio se. Edited 1 hour ago by Dzo23 1
Recommended Posts