Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije se Real opustio nego je KKP pogodio par potpuno divljih trojki za redom plus onaj Fernando je mentol, svaki posed napravi sranje. Ne zna se jel su gori on ili Garuba. 

Posted

Campazzo je najvise vratio Partizan u mec pored ludila Washingtona. Bas horor sekvenca, usrao sve sto se moze usrati. Real generalno ima brutalnu rotaciju na 3 i 4, vrlo moguce najbolju u kompletnoj EL. Od Lyllesa ocekujem da bude MVP kandidat sad kako se sve vise navikava. Fenomenalan igrac. Tavares i dalje moze drzati reket pod kontrolom. Krajnji dometi ce ovisiti najvise o tome sta ce dobiti od bekova odnosno da li ce Maledon isporuciti ono zbog cega je doveden. 

• Like 2
Posted

Pored Lajlsa meni se svideo i Okeke. Mekana ruka, lep šut. Svaku koju je bio sam na liniji za 3 je metnuo. Baš zahvalan igrač.

• Like 3
Posted

Pitanje u vezi sudjenja.

Moneke je protiv Zalgirisa dobio tehnicku nakon proslave koraka Lo-a i u prolazu ga blago zakacio ramenom.
Komentatori i Sasa pominju neko novo pravilo u vezi tehnickih.

Nisam uspeo da skontam sta je to novo pravilo i zasto je Moneke dobio tehnicku.

Moze neko pojasnjenje?

Posted
1 minute ago, NikolaTest said:

Pitanje u vezi sudjenja.

Moneke je protiv Zalgirisa dobio tehnicku nakon proslave koraka Lo-a i u prolazu ga blago zakacio ramenom.
Komentatori i Sasa pominju neko novo pravilo u vezi tehnickih.

Nisam uspeo da skontam sta je to novo pravilo i zasto je Moneke dobio tehnicku.

Moze neko pojasnjenje?

Nema više prvo upozorenje. Odmah ide tehnička. 

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Nema više prvo upozorenje. Odmah ide tehnička. 

Hvala.

Verovatno je zbog tog kontakta dosudjena tehnicka... glupost...

Posted

Не знам је ли ова информација треба да иде на тему за Евролигу, Звездине бивше играче, женску одбојку, жуту штампу, српску дијаспору по Европи или неку шесту, али је толико ненормална да мора бити подељена—неверовали или да, Лука и Милица Вилдоза су ухапшени због опструкције рада амбулантних кола и напада на здравствено особље.

Извор: https://www.ilrestodelcarlino.it/bologna/cronaca/luca-vildoza-giocatore-virtus-arrestato-nyh25yc4. Биће врло брзо и у српским медијима, претпостављам. 🤯

• Ha-ha 7
Posted (edited)
11 hours ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.33340e970221d9eeef780aa86ad31d8a.png

Precednik Hapoela:

ijao-%C5%A1to-nemam-jedan-pi%C5%A1tolj.g

A tokom EP svi slavili što ga nismo potpisali jer je "bivši igrač". Ja sam mislio da će mu trebati malo duže da uhvati ritam ali igra dobro od starta.

Edited by Урош19
  • Like 2