JPM Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: Svaka cast front office Zalgirisa koji je skuvao mocan i balansiran roster sa ni pribliznom velikim budzetom kao najbogatiji klubovi. Ako zdravlje posluzi glavne igrace, playoff je realna spika. Koliki je budzet Zalgirisa?
Čvarkov Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Edin Avdić: Quote Aleksu očekuje pauza od osam do 12 nedelja zbog povrede kolena. Povredio ga fizioterapeut, prema informacijama koje imam, što je dosta bizarna situacija. On je imao povredu pete, a ovo je neka sveža povreda od pre koji dan. Prema informacijama koje imam, povredio ga je fizioterapeut, koji mu je na istezanju, valjda, previše povukao tu nogu. Ne možeš da veruješ da se to desi, ali eto... Dvomesečna pauza ga zbog toga čeka. Koliko znam, ligamenti kolena su u pitanju. U jbt, brz oporavak Aleksi. Postoji gori medicinski tim od našeg.
Don Dusko Posted yesterday at 09:07 PM Posted yesterday at 09:07 PM Dobro je znati da ti je mod na ignore listi. Spoiler Vidim ja jos se ljutis od onoga sinoc. :P
Čvarkov Posted yesterday at 09:13 PM Posted yesterday at 09:13 PM Nisam video da si negde preneo, izvinjavam se ako je bilo. 1
Kosjan Willavić Posted yesterday at 09:22 PM Posted yesterday at 09:22 PM 1 hour ago, Čvarkov said: Jedvačekanje 2 AM. ❤️ Goldi vecernja erekcija k'o Milance Ambasador. Nadrljali smo bude li duplih 0:2 sutra uvece 2
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Jedino što nisu stavili Neboa, nakucao nam se brat iz alley oopa jedno 4 puta, al valjda im dosadno da stave njega jer on samo tako i poentira.
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Teska sramota u areni, pogrdno skandiranje predsedniku kkp. Apsolutno najzasluzniji za ozivljavanje kluba i ovaj budzet koji je top 7, 8 u EL. Veceras bi bilo dobro da oba caci kluba opet izgube. Edited 3 hours ago by Losmi17 1 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klosari iz sa pistaljkama su prvo Zvezdu isekli u trećoj deonici, a onda u četvrtoj kkp. Takodje Milano svaku deonicu tek na kraju bonus je ispunio, a tuku konstantno... 1
Recommended Posts