BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro ajde ne preterujte, dosta su ih usrala 3 ofanzivna skoka 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igramo na ludilo Monekea i Kartera, muda Kaline. Uticaj trenera nula 2
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kakav bre Nwora. Dečko ih odlepio oba puta da Jebenim nerezonskim šutevima i silovanjem. Edited 2 hours ago by Zadnji vezni 1 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Može još 30 dana da se igra ovo, nećemo stići. Silovanje od košarke.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Igramo na ludilo Monekea i Kartera, muda Kaline. Uticaj trenera nula Nije tačno. Uticaj trenera veoma destruktivan i negativan. Bolje bi igrali bez trenera. 1
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Ajde dosta vise. Prevazilazite sve granice. Kakvo je ovo bodrenje svog tima? Pitanje je ciji je, ako ne znas odgovor, sta se kacis? 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Igramo na ludilo Monekea i Kartera, muda Kaline. Uticaj trenera nula Trenera ni nemamo. Imamo grckog laika koji spletom okolnosti obavlja tu duznost. 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Energija i želja igrača je top. Nemam šta tu da zamerim. 3 1
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedva cekam otkaz ,slavicu ga kao krstenu slavu...Boze koliko los trener.. Trebao je Obradovic na klupi ali posto je klub u rasulu.... 5
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Klasični CMM... 1 pa 3 igrač... Stručnjak da ubije momentum sa promašenim bacanjem... Edited 2 hours ago by Issey
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bacanja i defanzivni skok će doći glave... SKOCITE JEBENO VIŠE
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja odbijam da poverujem da je Sfero toliko loš trener, mada voleo bih da mogu nekad da prisustvujem treningu a još više bih voleo da ga pitam šta su koji djavo radili na pripremama.
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Bice ovo dugaaaaa sezona Ne za Sfera.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Crni said: Pitanje je ciji je, ako ne znas odgovor, sta se kacis? Zasto gledas onda? Sve vreme dodjete ovde da sipate govna. Zvezdasi? Kur moj.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čestitke gosp Janisu. Marš u Grčku neznalicu. U šta se sprcalp 20 mil.Da ti igraju neki Miljenović i Davidovac. Hahaha Para ima ali se ne zna.Tako tipično naprednjački
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Posle Bajerna najuriti Grka, pa Šta nam bog da... Bolje pre nego kasnije... 2
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Trener ,Trener,Trener. Ja ne gledam vise KK dok je ovaj giros na klupi... Mene sram. Branioci sferopulosac,svaka vam cast... Edited 2 hours ago by Saxon01
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma da, ne treba nam centar u igri. Nema veze što svaki napad imaju popravni jedno 4 puta
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam što kukate, kažu tb told i nmx da je sve pod kontrolom, jeste narikače.. Nismo dobili Milano kući, ne možemo da ovim milionerima ali zato kad dođu Pao, Oli i ostali ima da ih oderemo narikače jedne Utegao nas Sfeki ko nam da preko 90 skidam kapu 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ne za Sfera. Sto?
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Divim se ljudima koji su ovo gledali i zrače optimizmom, voleo bih da mogu tako, ali jbg...imam oci
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa dobro, rutinski ovo resise Mesina i njegovi momci. Ako se po jutru dan poznaje, nama svanjavati nece. 1
Recommended Posts