Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, mister-no said: Jedino neki igrač da se otrgne Čima ili Karter i uprkos Janisu da dobijemo Pa celu utakmicu tako igramo, + Nwora
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Jbg bolji su. No ovo je sve karma kada posaljes na tribine Yaga bez konkretne zamene(ove domace neracunam). 2 1
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ponovicu najgori trener ikada u KK. Nece ovaj docekati ni oktobar. Luzercina na kvadrat ,ne mogu da ga smislim vise na klupi!!!! Odlazi jado!!!!!! Ako dobijemo 5 utakmica ove sezone tu me secite. Edited 1 hour ago by Saxon01 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, mister-no said: Jedino neki igrač da se otrgne Čima ili Karter i uprkos Janisu da dobijemo Oce malo sutra, odmah bi ga mentol sasekao sa nekakvim davidovcem, baš kao što je sad uradio.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva otužna šarlatanska krpa od trenera je Sferopulos. 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moje trenutno raspoloženje je malo bolje od frizure Džordana Nvore. J..eni Marko finta šuta Gudurić.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kukasmo da dopuštamo ofanzivne skokove u pripremama, ah da to su pripreme
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Oterati ovu giros prevaru još večeras. Prelomio majstor sa petorkom na početku 4/4. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi sve vreme izgledamo kao ekipa koja se juce sabrala i bukvalno sve improvizacija. Gde je neka akcija jevote Kodi pa bio si tu prosle godine???
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ciji li je ovaj ispdak Miljenovic? Sad kad neko kaze, nema ko! lepo sprcanih 20meleona... Dajte giros majstoru jos jedan ugovor.
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da ni na šuterskom treningu nisu ovoliko sami, ometaju po malo oni pomocni treneri...ovo je neviđeno. Sto rece neko, samo na neko ludilo igraca mozemo da napravimo cudo 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Krofne sa kremom, kuvani i pečeni kukuruz, zajebi ti ovu košarku.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne slušajte ga na tajm autu kao Boga vas molim.. Igrajte sami 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Crni said: Ciji li je ovaj ispdak Miljenovic? Ajde dosta vise. Prevazilazite sve granice. Kakvo je ovo bodrenje svog tima? 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali ovaj Gudura koji u reprezentaciji izgleda kao KLS igrač .Ali zato večeras sipa. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne kapiram ovu "izvolite šutajte koliko oćete" odbranu... Ima tu energije, ali toliko Grk ne zna da je to strašno... 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Thor said: Mislim da ni na šuterskom treningu nisu ovoliko sami, ometaju po malo oni pomocni treneri...ovo je neviđeno. Sto rece neko, samo na neko ludilo igraca mozemo da napravimo cudo Više ih je omeo Neša Ilic sa žvakacom gumom na klupi nego naši igrači. 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A Gudurić će da nam se sam ponudi kada ne bude nizašta, oko 40-te. Kao i Valjevac. 1
Recommended Posts