Karakondzula! Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Don Dusko said: Jbg kladili smo se na Jordana Sejn mi reko da sam dobar Nworu i Gerarda Butlera i ispusili jbg, A možda ipak Banki i nije tolika neznalica.
dunaj95 Posted April 21 Posted April 21 Nadam se samo da su momci završili ugovore sa drugim klubovima prije mjesec dana... 1
K.Dot Posted April 21 Posted April 21 Ali jeza me hvata koliko je Batler bezvezan igrač, kad se samo setim poredjenja sa Nanom.
Bejn Posted April 21 Posted April 21 Ne bih ja ovde previše kritikovao igrače. Znano je ko je ovde glavni krivac za ovu kuromorfnu "igru". 1 1
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Just now, dunaj95 said: Kad na parketu imaš ovako razbijenu bandu, glupo je tražiti krivca... Ovo izdanje je epska blamaža.. Što je najgore ugovore za sljedeću sezonu imaju i Kalinić i Batler i Nwora, produžen Izundu .... Igraci cine druzinu sa idejom i planom,ulogama...poput Zalgirisa,ili su raspustena banda poput nas. Kao sto rekoh razliku u tom odnosu i izgledu ekipe pored igrača najvise cini i utice na to trener. Ovi momci su pokazali da mogu i da znaju....do početka implementacije....a onda je krenula divljina i ova raspojasana banda. 1
Issey Posted April 21 Posted April 21 8 minutes ago, Zadnji vezni said: Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. Sad će da kažu da je ovo realnost i da su igrači krivi... I da navijaju da ovu prevaru na klupi produžimo još dve sezone, minimum... Treba mu vremena da implementira... 1
Nini3112 Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, K.Dot said: Ali jeza me hvata koliko je Batler bezvezan igrač, kad se samo setim poredjenja sa Nanom. Nije on bezvezan igrac samo mu je losa uloga 1
3x3cz Posted April 21 Posted April 21 Just now, tejlor said: smesi nam se preokret Posalji ziro racun da ti uplatim 63000€
Don Dusko Posted April 21 Author Posted April 21 2 minutes ago, K.Dot said: Ali jeza me hvata koliko je Batler bezvezan igrač, kad se samo setim poredjenja sa Nanom. U sistemu SO i Nunn bi bio bezvezan igrac. 5 2
NikeAir Posted April 21 Posted April 21 Jel realno da covek nije dao Dobricu nijedan sekund da odigra?
TB Told Posted April 21 Posted April 21 5 minutes ago, Čvarkov said: I neki drugi igrači koji nemaju stare zasluge imaju neograničenu minutažu nevezano za greške na terenu. Trener raspoređuje minute i trebalo bi da izvlači najbolje iz igrača. Nije toliko ni bitno sada, ali nema igrača koji se može uporediti sa odnosom učinak - uloga.
liv7 Posted April 21 Posted April 21 Nema sta,stvarno nije u redu dati visegodisnji ugovor veteranu koji je nekad ucinio mnogo toga dobrog za klub.Ali zato je ok dati visegodisnji ugovor treneru koji je u proslom mandatu zasrao sve sto je mogao. 1
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 Ako ikako dodjemo na -5 i onda opet zavrsimo sa gomilom gluposti na nekih -15, ubicu se. Sad se igra nekakva odbrana. Sa Kalinicem na terenu, ako smem da primetim. Sto jes' jes'.
BattleBender Posted April 21 Posted April 21 Nema kosarka dok nemas razvijanje napada iz unutrasnjosti. Proigrasmo nesto sto lici na kosarku kad je izaso CMM 3
Bejn Posted April 21 Posted April 21 Just now, Don Dusko said: U sistemu SO i Nunn bi bio bezvezan igrac. Opa. Krajnje je vreme došlo kada ti tako pišeš o "Saletu". 1
wing Posted April 21 Posted April 21 (edited) Najveća kazna za ovu bezmudost i nespremnost biće da se dovuku do polufinala ABA gde ih čeka isfrustirani KKP sa krvavim zubima... Edited April 21 by wing " Saša gleda Nworu " ulje na platnu. Etnografski muzej - Beograd. 1
dunaj95 Posted April 21 Posted April 21 Just now, Zadnji vezni said: Igraci cine druzinu sa idejom i planom,ulogama...poput Zalgirisa,ili su raspustena banda poput nas. Kao sto rekoh razliku u tom odnosu i izgledu ekipe pored igrača najvise cini i utice na to trener. Ovi momci su pokazali da mogu i da znaju....do početka implementacije....a onda je krenula divljina i ova raspojasana banda. Implementacija, Implementacija, Implementacija...šta vam više u pm znači ta fraza... Jel to da šutaš trojku iz kontre u situaciji 3 na1 Jel to da kreneš na čupaš obruć na -15 Jel to da u odbrani djeluješ kao čun I još 1000 stvari I sve im trener govori da to rade...
Recommended Posts